aek devre arasında bir kaç tane as oyuncusunu çıkardı. rakip resmen bizimkilerle alay etti. ona rağmen pozisyona bile giremedik doğru düzgün. biz ne izliyoruz aga böyle?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Maçı | Trabzonspor 1 - 3 AEK Athens | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
özeti izledim iyi ki tamamını izlememişim
vakit kaybı olurmuş
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdığımız adamlara bak..sahada yürüyemiyorlar..kardeÅŸim madem batıyoruz diyorsun çok para harcayamayız diyorsun ozaman hiç transfer yapma böyle adamlar alacağına...bu gibi adamlardan ülkede dolu var.gözü kapalı trabzon sokaklarından seçsen yine çıkar bunlar kadar oynar idman yiyince..madem öyle sabredelim 5 sene...en azından beklentimiz olmaz.
şerefli 7cilik hayırlı olsun...
Transfer olsun diye transfer yapilmaz waka sorloth tarzinda iki oyuncu alirsin elindeki duz oyuncularin daha yararli hirsli oynamasini saglarlar bu duzende yeni gelenlerin katkilari takimi ateslemez hoca durmadan hakli olarak kalite eksikligini savasarak kapatacak oyuncu aliyoruz alacagiz demekle birlikte sahada savasan oyuncu varmiydi? ya biz goremedik yada savasiyor goruntusu verip kaybeden topcular almisiz durumu olustu
savasan oyuncu silopis nerde!
Yorum
-
İlk olarak Çağlar Güleryüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon ilk 5'te bitirirsek iyi.
Avcı'nın doldurduğu çöplerden ve maaşlardan kurtulmadan bu takımdan başarı beklemenin hayal dünyasında yaşamaktan farkı yok.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni aldıklarımız süper ha efsane oyuncular helal olsun hocaya.2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !
Yorum
-
Sorun AEK veya Sivas, ADS falan değil, bu sistem ve futbolcu grubuyla bu sezon her rakip diyorum bize mide krampları geçirtir, sorun bu takımın bir oyun karakterinin olmaması, en dip sıradaki takımlar dahi en acemi bakışla deplasman ve iç saha maçlarında taktik değişikliğine gider ve bir yapı oluşturur, bu takımın ne oynadığını bilen bize de anlatsın.Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen sezon Sivas yerine AEK ile oynamis olsak, bugün bunlar yasanmazdi!
Geldiginden beri aldigi maglubiyette Hoca´ya giydiren bir güruh var. Bunun adi resmen irkcilik..zaten Trabzon icinde de, basari yakalancaksa, bu yerlilerle olsun diye düsünen bir Yapi mevcut. Sonra milli takimda ayrimcilik yapinca "Vay efendim, Istanbul takimlari kollaniyor" diye ayagi kalkarlar.
Sen Hoca´nin liste basindaki Oyunculari alma, sonundakileri al, sonra basari bekle..gecin bunlari!!!Avci´ya saglanan Bütcenin %50 ini verin, bakin neler oluyor. 2 sezon önce 13 milyon €, gecen sezon 20 milyon €, sadece bonservislere ödenen para.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek bir örnek: Ünal Karamanlı Trabzon sizin bahsettiğiniz adamlar varken Malatya'dan 6 yedi. (Diğer skorları söylemiyorum bile. ) Bu şekilde 3 atıp 4 yediğimiz veya 4 atıp 3 yediğimiz çok maç vardır. Yani BİR TAKIMA DEFANS YAPTIRMA İŞİ FUTBOLCUDA DEĞİL TEKNİK ADAMDA GİZLİDİR.
malatyadan 6 degil 5 yedik..unal'i en cok elestirenlerden biriyim ama o kadronun defans gobeginde toure -hosseini ,kalede onur vardi.acin bakin.sonra kadro disilar gelmisti hemen sonraki hafta iceride ugurcan'in kalede oldugu macta fbyi yenmistik.
abdullah avci defansi iyi yaptiriyordu lafi buyuk safsatadan ibaret.sampiyon oldugumuz sezon en cok on plana cikan topcumuz kalecimizdi.savunmayi iyi yapan takimin yildizi kalecisi olmaz.sampiyon oldugumuz sezon direkt olarak kaleci sayesinde aldigimiz en az 5-6 mac veya daha fazlasi vardir.
yasanan sampiyonluk hatrina kimse cok elestirmiyor ama bugun bu enkazin olusmasinin ana nedeni avci'nin is bilmezligi+ertugrul dogan'in nasilsa parayi ben veriyorum diye avci'nin tum sacma transferlerine onay vermesidir.
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdiklariniz dogru degil.
malatyadan 6 degil 5 yedik..unal'i en cok elestirenlerden biriyim ama o kadronun defans gobeginde toure -hosseini ,kalede onur vardi.acin bakin.sonra kadro disilar gelmisti hemen sonraki hafta iceride ugurcan'in kalede oldugu macta fbyi yenmistik.
abdullah avci defansi iyi yaptiriyordu lafi buyuk safsatadan ibaret.sampiyon oldugumuz sezon en cok on plana cikan topcumuz kalecimizdi.savunmayi iyi yapan takimin yildizi kalecisi olmaz.sampiyon oldugumuz sezon direkt olarak kaleci sayesinde aldigimiz en az 5-6 mac veya daha fazlasi vardir.
yasanan sampiyonluk hatrina kimse cok elestirmiyor ama bugun bu enkazin olusmasinin ana nedeni avci'nin is bilmezligi+ertugrul dogan'in nasilsa parayi ben veriyorum diye avci'nin tum sacma transferlerine onay vermesidir.
Avcı'nın stoper tandemi Edgar ve Hugo uyumu sezonun en iyi tandemi ilan edilmişti medya, spor otoriteleri tarafından ama bu durum Abdullah Avcısız açıklanamaz. O kadroda Edgar gibi birini " adam etmek" kolay iş değildi. Hatırlayın adam gitmek için binbir türlü takla atıyordu. Uğurcan transfer olacağını defalarca söyledi. Ama ne oldu? Teknik direktör dirayeti, havası, imajı (adını ne koyarsanız isterseniz karizma deyin) diye bir şey var. Gervinho, Hamsik gibi adamları hangi takıma alırsanız alın içerdeki tüm oyuncular zaten otomatik motive olur. Avcı bunu başardı. Benim ana hatlarıyla açıklamak istediğim Avcı'nın "insan yönetme, takım oluşturma, futbolcu iknası " üzerine becerisi, kabiliyeti. Dorukhan, Visca onun hatrına geldi bu takıma. Şimdi biri gitti, biri ise yokları oynuyor!En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 22:07.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle yönetimi es geçerek hocaya sallayanlar benim gözümde isimlere tapan güruhtan başka bir şey değil. Mesela onlar için şu an takımın başında Fatih Tekke ya da başka bir öz yerli olsa yüksek ihtimal övgü dizmek için en dar açıdan pozisyon kovalıyorlardı. Bu sene forumda da ciddi bir sinir savaşı vereceğiz gibi duruyor. Bu zihniyet gerçekten çok can sıkıcı.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum