Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı | Trabzonspor 1 - 3 AEK Athens | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uğurcan çakır artık iflah olmaz. bu çocuğu 5 e 8 e bakmadan elden çıkarmamız lazım.
    Ugurcan ne alaka???? Elestiriyorsaniz mantiki elestirin.. gollerde ne yapacakti

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oooo hosgeldiniz kaoscular
      Gözünüz aydın gol yiyince mesaj yazmaya gelmişsiniz

Sanki takima destek olan bizler hic bir seyden anlamiyoruz
      Tek siz biliyorsunuz
      Hepimiz biliyoruz ki
      Yonetim hatalari ile buradayız
      Mevcut kadro bu
      Mevcut finansal durum bu
      Var olani destekleyince
      Futbol cahili oluyoruz
      Bir yerlerimize bir seyler sokmak istiyenlerle muahatap oluyoruz

Ben ve benim gibi dusunenler
      Oldugu gibi seviyoruz destekliyoruz
      Kufur edince elinize ne geciyor bilemedim
      Yahu sahada berbat bir takım var desteklemekle ne düzelecek ucuz takım kurarsın bsşım üstüne koşar koşma yok mücadele eder mücadele yok heves yok gerizekalımıyım ben bunun neyine destek vereyim ağzından su akan deli gibi sen ne yaparsam yap Trabzonspor'u destekleyeceğiz tabiki.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu benkovicin ben huseyinden yada goztepeye giden tahadan bir artisini goremedim henuz oynadigi diger hazirlik maclarini da canli izledim dumduz bir adam hatta ali sahin yeni cikmasina ragmen daha iyi goruntu verdi sadece hava toplari icin alinmis agir bir stoper izlenimi verdi bana simdiye kadar ayaklari da iyi degil.ayni sekilde kourbalis de oyle yani bu transferler olsa da olurdu olmasada aramazdik..bize acil ihtiyac olan sey orta sahada top dagitacak atak baslatip yonlendirecek bir adam bu olmadan takim bassiz tavuk gibi.trezeget disinda adam gececek calimlayacak tek bir adam yok takimda zaman zaman da duruma gore omur yapiyor bunu visca eski gucunun cok altinda onceden o da yapardi bu isleri o da olmayinca dumduz bir takima evriliyoruz..isimiz cok zor bu sene golu yedikten sonra dagilmamiz maci birakmamiz tipki gecen sene ki avci zamanı gibi canımı sıktı sunu artik uzerimizden atmamiz lazim..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kaleye gelen gol oluyor. Biz gittik kaç kere olmadı.

Yorum

• BlackPanther hesabı fakr midir nedir, Matrix gibi mesajları.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Keşke Maxi gomez oynasaydı da bi izleseydik adamı. Bu sene umutluyum ondan

Yorum

• Şu an içerde şamarlama var, 2. yarı tepki koymalıyız sahaya.

Yorum

• Baka seneye bu takıma geri döner
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• ilk 10-15 dk baskılıydık ama takım bir anda el frenini çekti

ama sebepler net

öncelikle defans hattı çok kötü denswil-larsen artık 11 de olmamalı, eren yerli avantajıyla kalabilir. benkovic de çok hantal görünüyor 2. golde ortasahada kaldı nerdeyse. ali şahini deneyelim daha iyi ama yanına tecrübeli bir stoper şart sakatlık olmasaydı transfere gerek yoktu ama benkovic-denswille çok acı çekeriz.

ortasaha abduş-bakasetas olmuyor olmayacak bize ayağında top tutup dağıtan 8 numara lazım. oyun kuramadık arkadan hiç.

kanatlarda trezeguet fena değil ama onun rahat etmesi için takımca hücum yapmalıyız waka gibi tek başına yapabilecek biri değil. visca artık yedek güç olarak kalmalı. teklici de izlemek lazım belki de sağ kanada o geçer artık ama gerçekten orsic yıktı bizi..

abduşla bakasetas bal yapmayan arı mücadele hırs var ama üretkenlikleri hiç yok top almıyor dağıtmıyorlar yok yani nerede oynadıkları belli değil 10 numarada ve 8 numarada takılıyorlar.

gomeze gelince.. neyse gelmeyeyim bir an önce gitmesi umuduyla..

bize ilerde top saklayacak gomez gibi yerlerde sürünmeyen biraz da hızlı adam lazım.

takımda eksik çok hocanın çok etki etmesi mümkün değil bu kadroyla

.......................uğurcan......................
                    XXXXX....ali şahin.......XXXXX.........eren
                    ..............kourbelis....XXXXX................
                    XXXXX...........bakasetas.........trezeguet
                    ......................XXXXX.........................

boşluklar kaliteli isimlerle doldurulmalı en azında 8 numara ve forvet iyi olmalı
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Rakipte Szymanski ve 2 numaralı stoperi beğendim. İkisi de bizim takımda oynar. Golü atan forveti zaten saymıyorum. Sağ kenardan forvete çok iyi geçmiş. Genel olarak iyi takım AEK. Bekleri tırt ama ön taraf o kadar hareketli ki bek performansı aramıyorlar.

Bizim takımda Trezeguet dışında topla giden yok. O da iki kez gidince rakip eşşek değil hemen önlem alıyor.

Sağda Peres-Visca ikilisinin yakalayacağı uyumla Larsen-Visca aynı değil maalesef. Peres iti istediğinde ayağından top alamıyordun. Larsen ne kadar çalışkan olsa da topla ilişkisi yok. Visca'nın arkasına Peres-Rosier-Pereira tarzı birini çekmemiz gerek. Ancak o zaman iki kanat çalışmaya başlar.

Gomez sahtekar en ufak mücadelesi yok. Daha sezon başı böyle, transfer kapansın sağ kenara kendini atıp içeriyi bombalamaya başlar. Bozok kalite olarak istenilen seviyede olmasa da zorluyordu en azından.

Kourbelis'i çözemedim, biraz daha izlemek lazım.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• nenad ın hocalık kariyerinin en zor sınavı bu:

kariyer zirve maaşını ve üstünü görmüş oyuncularla fizik takımı yaratmak, kolay değil
                        TEKKEBALL

Yorum

• Her şeyi kabullenip destekleyenler nasıl biz eleştirenler gelince hocanız Orhan AK. gönderildi üzüldünüz mü?

Mevcut bütçe 27m çok azmış doğru diyorsunuz finansal kriz var ancak bu kadar olur 27milyocuğa.

Neyse.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oooo hosgeldiniz kaoscular
                            Gözünüz aydın gol yiyince mesaj yazmaya gelmişsiniz

Sanki takima destek olan bizler hic bir seyden anlamiyoruz
                            Tek siz biliyorsunuz
                            Hepimiz biliyoruz ki
                            Yonetim hatalari ile buradayız
                            Mevcut kadro bu
                            Mevcut finansal durum bu
                            Var olani destekleyince
                            Futbol cahili oluyoruz
                            Bir yerlerimize bir seyler sokmak istiyenlerle muahatap oluyoruz

Ben ve benim gibi dusunenler
                            Oldugu gibi seviyoruz destekliyoruz
                            Kufur edince elinize ne geciyor bilemedim
                            Sorun şu. 2 yildir bir dunya oyuncu alindi..belki 20 tane. Bir tanesinden bile hicbir katki alamadik.
                            Iste bunu protesto etmen lazim artik.
                            Bu aksam o stata gidenlere cok buyuk is dusuyor.
                            Ya vasata alisacaklqr ya da tepki verecekler.
                            Cunku alinmayi dusunulen oyuncular da vasat.
                            Olan tsnin parasina ve traftarin psikikolojisine oluyor.

Yorum

• Çok da enseyi karartmayalım. Sonuçta dandik ligde oynayacağız. Adamlar ise şampiyonlar liginde

Yorum

• Trezeguet de iş yapmadı şu ana kadar. Herkes Visca gömüyor ama o olmazsa kaleye de gidemezdik bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X