Hazırlık Maçı | Trabzonspor 1 - 3 AEK Athens | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hazırlık Maçı | Trabzonspor 1 - 3 AEK Athens | Maç Sonucu
Etiketler: Yok -
STAD
BORDOOOO
MAVİİİİ
ŞAMPİYON
TRABZON
sesleriyle inlemeli
Sezon öncesi en ciddi prova olacak.
İdeale yakın kadro olur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Trabzon aşkına
Arma aşkına
Bordo ve Mavi aşkına
Stad dolmalı, dolacaktır da.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
-
Hocamın tecrübe ve aklı seçtiği rakipten belli.Güzel sıralama.Yorum
-
Arkadaşlar maçın tarihi yanlış girilmiş başlıkta.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
-
Rakip doğru tercih olmuş. şampiyonlar liginde oynayacaklar. Takimin neler yapabildiğini tam anlamiyla görmüş olacağiz.Yorum
-
Son 30 saattir bu mac hakkinda benden baska yorum giren olmamis
Rakiplerimizin yaptigi pahali transferler, bizim transferde sonuk kalmamiz, en flas transferimizin sezonu kapatmasi, baskan olacak darbeciye taraftar guveninin sifir olmasi gibi nedenlerle taraftarin heyecani son derece dusuk.
Acikcasi ben hocadan umutluyum ve oynatacagi futbol icin heyecanliyim. Ne var ki darbeci baskanin oldugu yerde ot bitmez diger taraftan. Baskanin negatif etkisini ne kadar sonumleyebilecek hoca onu gorecegiz.Yorum
-
Şehirde hocaya bakış nasıl acaba. Sosyal medya vs. herkes umutlu ama maça giden gidecek olan kesim nasıl bakıyor. Tam tersi olsa hiç sasirmam. Yani başkana büyük başkan olarak bakıp hocayı özellikle Kadıköy deplasmanini hatirlayarak yetersiz gormek. Akşama kısmen cevabını görürüz belkiSon 30 saattir bu mac hakkinda benden baska yorum giren olmamis
Rakiplerimizin yaptigi pahali transferler, bizim transferde sonuk kalmamiz, en flas transferimizin sezonu kapatmasi, baskan olacak darbeciye taraftar guveninin sifir olmasi gibi nedenlerle taraftarin heyecani son derece dusuk.
Acikcasi ben hocadan umutluyum ve oynatacagi futbol icin heyecanliyim. Ne var ki darbeci baskanin oldugu yerde ot bitmez diger taraftan. Baskanin negatif etkisini ne kadar sonumleyebilecek hoca onu gorecegiz.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Yiğit er meydanında belli olur. Takımın fiziksel ve taktiksel olarak ne durumda olduğunu görebileceğimiz bir maç olacak.
Orada olan var mı millet maca gidiyor mu ? Maraton falan bedava olacak gelenler stada alinacak deniyor öyle mi ?Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum