Çok net şekilde yiyeceğiz ikinci yarı. Atamazsak yeniliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLarsen berbatda çıkar yazıp duranlar acaba yerine kim girecek
Beyin özürlü birisi ile sahada oynamaktan iyidir.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
lahtimi ye kizmam mac tecrübesi olsa iyi paslar atardi ama treze sahada yok. Beklerin 2 side felaket Larsen tam felaket bügün. orta saha yokYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca lahtimiyi cikarir naciyi kor
Baskada birsey olmaz
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim girerse girsin. Bartra girsin.
Beyin özürlü birisi ile sahada oynamaktan iyidir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bizim sağ kanat evlere şenlik hem Larsen hem Lahtimi deli etti beni ilk yarı.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl birini vur ötekine kardeşim.
Hava topu gelir ıskalar.
Arkadan dubois kaçar görmez. Kayamaz.
Taç atamaz.
Eşletiği adam asist yapar.
Bomboşken topu rakibe indirir atak yedirir.
Bit kadar kerem ile hava topu mücadelesine girer kaybeder.
Ne ya bu allahın cezası.
forumdan birisi bile bu kadar kötü oynayamaz.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 05.02.2023, 19:56.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Larsen'i niye bindirtiyoruz anlamadım. Geride kalsa en azından geçişi savunur. Şimdi hem bindirip yoruluyor hem de Lahtimi'ye çizgide dışında hareket alanı kalmıyor. Larsen harika bi ofansif bek de biz mi anlamıyoruz bunu. Ayriyeten Lahtimi'ye de 6 ayda bi bek takibini öğretmemişler bu yönden de Larsen'in bindirip yorulması çok yanlış.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum