Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu değişiklikler iyi niyetli değil maalesef. Takımda iyi kötü bir şey yapan futbolcu Siopis onu çıkartıyorsun. Muslera sakatlanmış şut tehdidi olan futbolcun Baka onu çıkarıyorsun. Pres yapan tek adamın Abdüş onu çıkarıyorsun. Şimdi bu değişikliklerden ne anlamalıyım ?
    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Bisey sorucam ? Bizim pozisyonumuz varmi ? Yok ? Nasil gol atucagiz ? Biktim ya

Yorum

• Cok iq düşük oyuncu var bunlari Transfer ettirenin de Iq dusuk boyle takım kurulmaz
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Büyük maçların hocası harika top oynatıyor
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• takımda topu alan bireysel takılıyor

takım oyunu yok bi de üstüne kalitesiz topçular da olunca 3. lig takımı gibi oluyoruz.

ya şu bakasetas-siopis-abduş çıkmasa yeminle hocaya kızmayacaktım tamam yine kötü oynayabilirdik ama en iyileri çıkarıp laçka oyun oynayanlar sahada buna kızıyorum

Yorum

• Trezeguetde gram zeka yok.Kafayı gömüp gidiyor adam.

Yorum

• Herifler bizim ceza sahasinda 50 defa topla buluşmuştur rahat
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hakem yanlı bir yönetim sergiliyor Gs’liler kendini sürekli yere atıyor. Her ikili mücadelede faul veriyor.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu takim 1. ligden süper lige cikamaz.

Yorum

• Takımda ciddi değişiklik şart, beyinsiz durağan herkesi postalamak lazım.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu bardi falan nerede bunlar
                        Casper
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya ben o kazmayı da sevmiyordum ama en azından güçlü adamdı. rakip stoperleri eziyordu. sadece ona dikip indirdikleriyle kaç maç çözdük. bunların hiçbir özelliği yok. hızlı değil, güçlü değil, teknik değil. bu takımda niye varlar anlamıyorum. hadi umut geçen senenin gol kralı, yerli diye aldık. bu gomezi kimse izlemedi mi ya.
                          Corneliusun gitmesini en çok isteyenlerdendim ama adamın yerine öyle mallar aldılar ki şimdi de Corneyi arıyoruz.

Yorum

• şu ereni izleyin Allah aşkına tam amatör ya

yeminle denswil-hugo direniyor yoksa maç kopmuştu

Yorum

• Ortasaha çöktü

Yorum

• Hugo daha kötü oynayamazsın
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X