Bakasetas sen adamın dibisin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
La hâlâ Naci diyorlar
Çocuk normal hava ve zemin koşullarında bile tüy gibi kalıyordu, burada 10 dakikada geri kenara almak zorunda kalırız.
Gbamin - Lahtimi değişikliği çözer işi. Yusuf - Lahtimi'ye de hayır demem ki bu şekilde takım daha önde konumlanır, topa basar çıkmalarına engel olaya çalışırız.
Yorum
-
Lahtimi lik ne var anlamadim. Adami 50 bin kisinin onune atmissin normal. Artık yatirim yapacaksan birak kalsin sahada, her sene sampiyon olacagiz triplerini birakalim. Bu sene gitti kazanabildigimizi kazanalim.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan adama öyle dalınır mı kardeşim hakem penaltı verse niye verdin demem.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Son 15-20 dk eski yeteneklerimiz olsaydı net 1 tane daha atmıştık.
Ürkek ve beceriksiziz.
Hugo topla çok beceriksiz.
Trezeguet, Gomez ve Lahtimi... Bir tane baskı kırın, bir tane anahtar pas atın. Hiçbir şey yok.
gs sonlarda epey kötüydü ama onlara sadece skor lazım. Geçen sezonki biz gibi yani.
Onların da taktiği topu kap merkeze at. Çünkü biz orada hep eksiğiz.
Ömür sağa, Gbamin ortaya, Lahtimi dışarı diyorum.
Yorum
-
Baka ne topçu oldu arkadaş başka takımda oynasa imrenirdim, ligin MVP si.
Larsen, Hugo, Eren ve Lahtimi. Şu arkadaşların seviye bu maça göre değil maalesef. Allahtan Denswill var, 2.1 alıyor ama adam oynuyor.
Sağ kanada kimi alırsak alalım Lahtimi'den iyi performans sergilemez.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum