Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işler değişti. avcı istifada diretiyormuş ve yönetim onay verecekmiş.

karışıklık olmaması için toparlayayım.

hoca istifa ediyor yönetim rapor istiyor futbolcularla ilgili sorun hakkında. hoca ekibi ile görüşme gerçekleştiriyor ardından ve de istifa konusunda net olduklarını iletiyor yönetime.

yönetim arkasında olduklarını ve de gerekli şartları (türkiye kupası, sıralamada üste çıkma, gençler vs) iletiyor. avcı raoru iletiyor fakat istifa konusunda ısrar ediyor.

yönetim değerlendirmeye aldı konuyu ama istifa kabul edilecek gibi duruyor şu an.
    Bu kötü oldu. Ama hocanın savaşmayıp kolaya kaçmasını yakıştıramadım şahsen
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Uğurcan açısından söyleyen gibi sabotajlık durum olacağını düşünmüyorum. Dünkü maçta ilk gol dışında tutabileceği bir pozisyon olmadı ki. Onda da bacak arasından geçti. Öyle abartılı hatası yoktı. Diğer gollerde bomboş vurdular hepsinde. Zaten öyle cıngar çıkaracak bir yapısı yok. Hırs yok adamda , bir ağırlığı olduğunu da düşünmüyorum ama Abdülkadir yapar bu işi. Sene başı çıkan şeyler doğruydu demek ki. Ne olursa olsun gideceğim diye tuttursn biri her şeyi yapar

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene uyguladığın sistem ile 30 senede 1 kere sonuç alırsan dua edersin.
        Lig şampiyonluklarında böyle bir sistemle şampiyonluk istisnadır.
        İstisna üzerine de temel kuramazsın.

Wakame'nin yaşı belli, fiziki durumu belli, talepleri de belli.
        Emeklilik ikramiyesi peşinde bir oyuncu ile yollar ayrıldı diye yönetim de Hoca da eleştirilmez.

Bartra, Gomez Trabzonspor gibi bir takım için sıradan oyuncu olamaz.

Barcelona, Dortmund, Betis gibi takımlarda oynamış, yaşı prime time olan, Türkiye ligine gelmiş PEpe ile birlikte en kariyerli stoper,
        İspanya'da her sene 10-20 gol arası katkı vermiş, değeri 40 milyon eurolara ulaşmış Uruguay milli takımında da oynayan bir santrafor Trabzonspor için sıradan falan değildir.
        Hamsik nasıl özel oyuncu ise, bunlar da özel oyuncudur.

Lakin bu adamlar sistemin içerisinde oynarlarsa özelleşirler.

Tutup Wakame özelindeki gibi sadece bireysel beceri ile iş yapmalarını beklersen sonuç alamazsın.

Messi, Maradona örneklerinden bir vazgeçin.
        Dünya tarihinde bunlardan 3-4 tane geldi geçti.
        Son dünya kupası tempo yapamayan takımların çökmek zorunda olduğunun da ispatıdır.

Geçen sene, istisnai bir oyunla şampiyon olduk. Eyvallah.
        Bunun devam edemeyeceğini görmeniz, görebilmeniz lazım.
        Geçici bir tedbirdi, eldeki oyuncu grubuna başka birşey oynatamazdın. Sonuç aldın.

Bunun tekrarını ve devamını talep etmek, hele de 33 yaşında 3,5 milyon euro para bekleyen oyuncular üzerinden talep etmek akıl dışıdır.

Nasıl Denswill'e ve Djaniny'e astronomik rakamlarla sözleşmeler vermek akıl dışı ise...
        Futbolcuların kariyerleri falan beni ilgilendirmiyor.Önemli olan burada ne yaptıkları.Gomezi Valencia 15 milyona aldı,3 milyona bıraktı.40 milyonluk adamı kimse 3 milyona bırakmaz.Kötü santrafor değil ama gol vuruşu haricinde de son derece vasat bir adam.Transfermarktin şişirdiği değerler beni bağlamıyor.Çalım atamıyor,topla arası son derece kötü.Pozisyon hazırlamazsan bir hiç.Modern futbolda artık böyle santraforlara yer yok.Santrafor birçok yöne sahip olmak zorunda.

Bartra ise 31 yaşında ve takımın oyun planına çok uygun değil.Bir kere bir takımda iki tane ağır stoper oynamaz.Bartra Hugodan bir tık hızlı sadece.İkisi uyumlu bir ikili değil.O bahsettiğin takımlar atletik ve kaliteli oyunculardan kurulu.Onların yanına Bartrayı ekleyebilirsin belki ama Trabzonspor bunu kaldırmıyor.Sen Bartrayı geriden oyun kursun diye alıyorsun ama ne ortasahada oyun kurucun var ne de kanatlarda etkili oyuncuların var.Top kaybı yapıyorsun arkada iki tane ağır stoperle oynuyorsun.Bunlar çok tehlikeli durumlar.Dünyada hiçbir takım iki tane ağır stoperle oynamaz.Ayrıca Bartra fiziği de çok güçlü olan bir oyuncu değil.Böyle bir oyuncuyu kullanıyorsan çok dominant ve topa sahip olan bir takım olman lazım.

Bartra dediğin adamın koskoca kariyerinde İspanya milli takımı ile sadece 14 maçı var.Pepenin ise 128 maçı var Portekiz milli takımıyla.Bir kere Pepe dediğin adam stoperin kralıdır.Serttir,güçlüdür,iyi top çalar,havadan iyidir,boyuna göre çok hızlıdır.Bartra ise birçok konuda Pepenin yanına yaklaşamaz.Barca altyapısı ürünü var ve topla arası iyi diye Dortmund ve Betis yaptı.Çok ahım şahım bir adam olsa Dortmund bırakmazdı.Adamı Betisten 1.25 milyon euroya aldık.O paraya üst seviye stoperini hiçbir takım sana vermez ortalık ayağa kalkar.Bartra altyapısından çıktığı takıma dua etsin.Kötü stoper değil ama kesinlikle elit seviyede bir stoper falan değil.Merih ve Çağların yanına bile yaklaşamaz.Barcada da zaten yedek stoperdi,arada zar zor forma şansı buluyordu.Barcelona kariyerinde sadece 59 maçı var adamın.

Enis Bardhide öyle mesela.Çocuğun Ömürden bir gram fazlası yok ama transfermarktte baksan 2 sene önce değeri 20 milyonu falan görmüş.Ne çalımı var,ne ara pası var.Fizik desen sıradan.Teknik idare eder.Öyle olmasa zaten sana 3 milyona bırakır mı adamlar.Vasatın teki resmen.

Dünya kupasında gruplar dahil toplam yaptığın maç sadece 7 maç.7 maçta aşırı efor sarfedebilirsin ki Arjantin Messiyle birlikte bu turnuvayı aşırı istedi.Koskoca bir sezona aynı tempoyu ve eforu sarfedebilmen için Liverpool falan olman lazım onlarında aşırı geniş ve fizik kalitesi yüksek takımları var.

5-10 milyon euroluk boktan transfer bütçeleriyle modern dinamik ve tempolu takımlar kuramazsın.Kurduğun takımlar şimdiki gibi boktan takımlar olur.Senin yapabileceğin Hamsik ve Waka modeli yaşlı ve özel yetenekli adamları getirip düşük tempolu savunma ağırlıklı bir futbol oynamak olacak.Paran kadar konuşacaksın.Paran yoksa ağlamayacaksın.30 yılda bir olur falan hikaye.Asıl bu sezonki kadroyla 40 yıl falan şampiyon olamazsın.Kadronun her yeri vasatlarla dolu.Bir tane özel becerili adam yok.Oyun sürekli tıkanıyor.Bu sistemden vazgeçip yaşlı ve özel oyuncularla devam etmemiz lazım.,

Geçen sezonki kadro olsaydı şuan liderdi Trabzonspor çünkü kalite vardı.O kadroyu daha çok güçlendirmemiz gerekirken en özel oyuncusunu gönderdik.37 yaşında Modric oynuyorsa Waka da 33 de rahatlıkla oynar.Herkes koşmak zorunda değil o işlerini geçin.Koşan adam malın tekiyse kafası çalışmıyorsa ne kadar koştuğu benim dikimde bile olmaz.Haftalardır 120 km üstü koşuyoruz da noluyor.Anadolu takımı kalitesinde oyuncularla hiçbir bok yapamazsın.

Yorum

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen hoca kendi ağzıyla dedi takıma ulaşamıyor bu saatten sonra da düzelme ihtimali yok.
          ben akşam hararetli hararetli yazdım istifa etsin diye sonra sabah düşündüm acaba dedim belki kadro dışılar vs. diye ama bizim bütçemizin kaldıracağı şeyler değil bunlar. bu saatten sonra 6-7 adam da alamayacağımıza göre eldekileri iyi yönetebilecek kurt bir hoca gerekiyor.
          İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam her sene 7-8 adam aldığımız için bu haldeyir. 1 kişi alalım ama sağlam olsun
          7-8 oyuncuyu "Takımdaki virüsleri gönderme" konusunda söyledim. Yerine biri alınsın hevesiyle söylemedim, onun hesabını yapmadım bile.

Aynı şekilde devam ederse sorun düzelmez. Adam kendisi gerekirse eski adıyla paf takımdan adam alırım oynatırım dedi.

Önemli olan o kişileri tespit edip yollamak. Bunları suçlayıcı bir varsayımla söyledim ama öyle birileri yoksa ve kırmızı kart bile görmeden böyle farklar yiyorsak sorun da büyüktür.

Bu yaşadıklarımız da olağandır. Yani kimse "ufak tatsızlıklar yaşandı" modunda olmasın. İki deplasmanda 4 ve 5 yedik ya. Dün gece dayanamadım 2 saat yürüdüm. En son babam hastayken böyle olmuştum.
          En son kaçarava tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:00.

Yorum

• İster her maçı stadyumda seyredelim, ister Maçkolik'ten takip edelim. Avcı geldiğinden bu yana 56% kazanma oranı ve maç başına 2,01 puan ortalamasını yakaladı. Bu performansı tutturan bir adamın istifasını beklemek için olağanüstü bir durum yaşanması gerekir. O da dünkü açıklamalarında var zaten:

"Geçici olmayan bir durum var."

Bu noktaya aşama aşama gelindi. Kampta "Bireysel performansı artmayan oyuncular var. Gerekirse altyapıdan oyuncularla devam ederim." demişti. Sadece Arif geldi A takıma. Yani hoca Eren'i mi kastetmişti? Öyleyse niye her maça Eren'le çıktık. Demek mesele Eren değil. Hamsik mi? "Hamsik oyuna sonradan girince sorun yaşamıyor." diye onu övmüştü. Kısacası şikayet edip müdahale etmezsen, skordan bağımsız, otoriteni yitirirsin.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam hoca gitmesin eyvallah peki aylardır düzelmeyen bu oyunun düzeleceğine inanıyor musunuz ?

Uğurcan abdus yusuf vb kadro dışı kalınca bu olmayan sistemin tıkır tıkır işleyeceğine inanıyor musunuz ?

hani ilk zamanlar eren türkiyenin en iyi sol beki larsen çok faydalı olacak bartra çok tecrübeli trezeget wakanın koşan versiyonuydu ?

gelen oyuncular bir kaç maç sonra patır patır dökülmeye başladı neden ? Bu şehrin suyunda mı bir sıkıntı var ?

Ve diyelim ki çoğu oyuncuyu yönetim aldı. Peki takımın hocası bu taleplere ne cevap verdi ? Bu kadar istemediği transfer yapıldıysa neden sözleşmesini 3 yıl uzattı ?
              Bu soruların hiçbirisine mantıklı cevap veremezler, çünkü iman etmişler.
              2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Sir Abdullah Avcı'nın gitmesini isteyenler FM 23 ve Fifa 23 oyunlarını deneyebilirler
                En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:06.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Abdullah Avcı'nın gitmesini istemem ama hoca enerjisini ve takıma olan inancını kaybetmiş gibi görünüyor.sosyal medyada dolaşan haberlere göre de ayrılmak istediğini iletmiş yönetime. bjkden ayrılık sürecinde yine bjk başkanı aynı konudan bahsetmişti.ben uzun bir beraberlik olmasını bekliyordum açıkçası ama durmak istemiyorsa da zorla tutmanın bir anlamı yok.

Yorum

hoca istifa ediyor yönetim rapor istiyor futbolcularla ilgili sorun hakkında. hoca ekibi ile görüşme gerçekleştiriyor ardından ve de istifa konusunda net olduklarını iletiyor yönetime.

yönetim arkasında olduklarını ve de gerekli şartları (türkiye kupası, sıralamada üste çıkma, gençler vs) iletiyor. avcı raoru iletiyor fakat istifa konusunda ısrar ediyor.

yönetim değerlendirmeye aldı konuyu ama istifa kabul edilecek gibi duruyor şu an.
                    Saçma sapan işler yapmasına rağmen sürekli suçu oyunculara ve taraftara atıyor.Üstelik yönetim arkasında durmasına rağmen kaçıyor.Tam da kendisine yakışan bir durum.Viscanın dönüşüne güvendi o da sakatlanınca umudu kalmadı.Sanki bu takımı ben kurdum arkadaş.Şaka gibi.

Yorum

Durum buysa bu tür zorlama uzatmalar hep faydadan çok zarar vermiştir, kısa bir süre içerisindede ayrılıkla sonuçlanmıştır daima.Hayırlısı olsun ben dostça ayrılıktan yanayım, bu sökük dikiş tutmaz artık..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haberler tutarsız.

Hoca takımdan cevap alamıyor. Bunu açık açık söyledi. Onun açısından çok kötü bir durum bu. Bu durum insana yeni adım atmada zorluk yaşatır. Mesela durum biraz daha iyi olsa devam edip 1-2 ufak kararla geçiştirebilirdin, kolay adım atardın. Şimdi takımdan 7-8 adam göndermen lazım. Öyle 2-3 kişi yollarsan "Tüm suçlu bunlar mıydı" denir. Aynı şekilde devam edersen 5 değil 7-8 yersin. Zaten hazırlık maçlarından belliydi bu durum. Orada neşteri vuracaktı. fb maçı bizi kandırdı.

Hocanın maç öncesi videosunu gördünüz. Maç başlamadan bitmişti adam. Yılmış artık.
                        Cevap nedir aga.Bu takımı babam mı kurdu.Oyuncular 120 km üstü koşuyor.Kimse kötü niyetli değil.Fenerbahçe ve Giresun maçlarında da kalite ve organizasyon sorunu vardı ama inanılmaz koştuk ve rakip hatalarıyla kazandık.Karagümrük ve Alanya maçında ise basit hatalarla fark yedik.Herşey bundan ibaret.

Dorukhan sakat.Hamsik fiziksel olarak bitti.Viscanın dönmesini çok bekledi ama o da tekrar sakatlanınca takımda oyunu yönetebilecek tek isim kalmadı.Bu da Avcıyı psikolojik olarak çökertti.

Naci ve Lahtimi gibi vasat yedekler alındı.Takımın sağ kanadı yok.Hamsikten sonra oyun kurucusu yok.En iyi oyuncusu Bakasetas sürekli merkeze çekiliyor bunun için.Ömür iyi niyetli ama sonuca gidemiyor 10 no oynamasına rağmen.Beklerimiz inanılmaz yetersiz ve düz oyuncular.Doğal olarak böyle bir kadronun başarılı olamaması normal ama transferleri ona göre yapmalıydık.

Yorum

Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:21.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Vay be! herkes gider herkes gitmek ister. Taraftar ise burada ...hep burada Trabzonsporun yaninda olacak.

Tek gerçek bu.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?
                              Avcı giderse Çağdaş hoca hayırlı olsun denir zaten. Kayseri'de maddi problemler var. İstikbal de vadediyor en azından. Denemeye değer bir hoca bence.

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Her şeyi denedik ama olmuyor dedi adam daha ne desin?
                                Her şeyi denedik dediği de yedekte 2 tane stoperin varken Gbamin'i stoper oynatmak, yedekte Hamsik varken Bakasetas'ı geriye çekmek, dikine oynamak varken sağa pas sola pas yapmak.

Bu adamdan artık bize hayır gelmez. Şampiyonluk için teşekkürler. Sen de biz de kazandık. Artık vedalaşma vakti.
                                2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

Yükleniyor...
                                X