Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçları tutabilmek için Dogucan siopis
    Baka orta sahası şu an için tek çözüm gibi duruyor.
    Katılıyorum ilerde de djanini umut gomez 3 tane savunma arkasına koşu atabilen adam... ark be göre önde baskı veya geride bekleyip kontratak hamsik omur bardhi nin bu fizik gücü bu temposuzlukla işi zir

Yorum

• Orta sahayı Siopis ile sertleştirip önde Umut-Maxi kullanabiliriz. Oradaki üretkenlik açığı öndeki fazla adamla kapatılabilir böylece. Bir şekilde gol buluruz diyoruz yine ama gol de yiyoruz artık, sorun orada. Önceden nasıl olsa yemeyiz diyorduk. Oyuncuların kendine güvenini de zedeliyor bu durumlar.

Yorum

• Geçişlerde merkez boş ama oyun genelinde kanat oyuncunu da geri getiremiyorsun. Oyun disiplini yok. O yüzden ayrıntıları konuşmak boş geliyor bir yerde.

En iyi pansuman merkezi Siopis-Gbamin yapmak ve kanatlarda devamlılığı olan adamları oynatmak.

Umut-Gomez şu an bize lüks. Biri yedek kalmalı.

2:55te durdurun.

Şu duruşa bak. Amatörün amatörü. Takım sahada doğru duramıyor. Orta saha, savunma bölgesini sıkması gerekirken nerede duruyor.

Derinde beklerken rakibin tek oyuncusu topu alıp kaleye yüzünü dönüyor ve faul olmasa karşı karşıya kalacak. Zar zor biri kademeye geliyor.

Baka-Yusuf Yazıcı-Ömür-Bardhi-Hamsik... Bunlar o pozisyon almada sıkıntı yaşar. Şu oyuncu grubu topu kaptırsın geri koşsa bile rakibini yakalayamaz. Ve hoca, üç orta sahada bu oyunculardan en az ikisini oynatıyor.
        En son kaçarava tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 16:06.

Yorum

• Waka bu takıma katkısı yanında birde böyle zararı oldu takımı sırtlayan biri oldu mu defolar ne oluyor görünmüyor şu kanada bir tane adam alsaydik adam akıllı olsaydı bu trezegeut bu kadar övuldu bende hayal kırıklığı oldu inşallah toparlar

Yorum

• Adana yi abartmayin lütfen top taşımayı bilen takım 30 dk da 4lerdi bu takımı takım yeni olması deyin şu bu iki pas yapıp çıkamadı kontra yemeye çok müsait ama sana Konya ovası gibi dar alanda pas yapmaya zorladılar

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir değerlendirmede ben yapayim.

Trabzonsporun iki pas yapamadiği birçok maç bilirim. Sebepleri tartişilir. Ama dün yüzde 67 de ile oynadik. (topu eve götür muhabbeti başka bişey)

gece sezon son 10 maç ve bu sezon başlarinda yine kötü oynuyorduk ama topa hakim olma oarani dünkü maça göre düşüktü. Ve ben bunu hiç hazmedemiyorum.

Gelelim dünkü maça; kötü oynamadik yani organize top çevirdik. Daha dikine oynamaliyiz. Avci bunu da çözecektir ki en basit formülü ceza sahasi çizgisinde ortadan dikine gelecek toplar ile verkaç ile ceza sahasina girmek. Girdiğimizde zaten umut ve gomez gol atacaktir. Peki bunu neden yapamadik. Biraz oyuncu kalitesi, biraz umut ve gomezin yeni gelmesi, bakanin 6-8 gibi oynamasi yani yenibir taktik teknik anlayişa evriliyoruz. (tabi şu akla gelecek şimdi mi aklina geldi hocanin) evet hoca eski taktik işe yaramadiğini gördü (aslinda wakemnin takimin yarisi olduğunu gördü) ve yeni taktik anlayişa yeni dizlişe geçti. Ben memnunum bu yeni hücüm anlayişli taktikten. (yan paslardan çok sikildim.) ancak bu yeni taktiğin oturmasi yani zaman lazim. Adana kontradan buldu golü. Toplu hücüm iyi gibi görünsede toplu defans bu yeni taktik anlayişinda oturmadi.

Ama ben umutluyum. Peki nasil düzelecek yeni duruma futbolcular nasi adapte olacak. Birincisi yeni anlayişta kondisyon gerekiyor. Toplu hücüm toplu defans. Bu bizde eksik eski yanpas anlayişinda herkes nerdeyse sabit duruyordu. Bu aşilmali. Açikçasi adam eksilten adamimiz yok. Bu dezavantajimiz. Buda kondüyon gerektiryor.

çalişacaklar yapacak bişey yok... Kötü oynamiyoruz. Yüzde 67 ile deplasmanda kötü oynamak değildir. Kötü oynamak iki pas yapamamak, kendi sahandan çikamamk falandir. Dün yeni anlayişi denedik. Zaman lazim...ben avcinin bunu başaracağina inaniyorum. Söylenecek çok şey var elbet...ama destek lazim...
              Üstad maalesef sana katılmıyorum. Evet yüksek yüzde ile oynadık ama Adana topu bize bıraktığı için. Aynı Kopenhag maçları gibi. Bize bıraktılar çünkü istedikleri zaman tempo yapıp gol atabildiler. Peki neden? Çünkü orta sahamız zayıf, çok geçirgen. Gbamin tek başına orayı tutamadı. Bizim o bölgede Gbamin, Siopis, Doğucan üçlüsünden ikisiyle oynamamız gerek. Devamında önlerinde Hamsik oynar. İleri üçlüye de seç beğen al. En zengin bölge şu an orası. Fakat yanlış kadro planlamasından dolayı Hamsik in altf. yok. Mesela oraya Belhanda gibi bir alternatif alınmalıydı. Dahası böyle oynamaya devam edersek her maç benzer senaryolarla karşılaşırız.

Yorum

• Son olarak bu sene şöyle bir durum görüyorum rakip bize kaled prese başlıyor biz ise defansta defans yapıyoruz

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katılıyorum ilerde de djanini umut gomez 3 tane savunma arkasına koşu atabilen adam... ark be göre önde baskı veya geride bekleyip kontratak hamsik omur bardhi nin bu fizik gücü bu temposuzlukla işi zir
                  Biz hamsiğin yokluğunda 6 maç kazandık dorukan siopis ikilisiyle dorukan yok yerine dogucan oynayabilir sipoisle sert bir orta saha olur mutlak gol buluruz yeterki yemeyelim.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adana yi abartmayin lütfen top taşımayı bilen takım 30 dk da 4lerdi bu takımı takım yeni olması deyin şu bu iki pas yapıp çıkamadı kontra yemeye çok müsait ama sana Konya ovası gibi dar alanda pas yapmaya zorladılar
                    Aynen defansları helva gibi biz en kötü halimizle 2 tane attık berbat oynayarak orta sahada sert pres yapan bir takım olsak rahat yenerdik fb maçındada dedim geçen seneden daha zayıf bir a.demir var yine ilk 10 zorla girerler.

Yorum

• Berat bile bu gbaminden iyi. Gbamin Trezeguet devre arası kovulmali...
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berat bile bu gbaminden iyi. Gbamin Trezeguet devre arası kovulmali...
                        Gbamin yerine 1000 kez siopisi tercih ederim top kapıyor pres yapıyor varsın pas atamasın mutlak oynamalı mutlak

Yorum

• Bunları konuşup durmalıyız. Belki ancak o zaman bir şeyler dank eker teknik ekibin, yönetimin kafasına...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Berat bile bu gbaminden iyi. Gbamin Trezeguet devre arası kovulmali...
                            Berat Gbamin’in kramponunun çivisi etmez.

Oyuncular çöp felan değil.

Sanki her maç barcelona ile oynuyoruz.

Adana Demir’in kadrosuna dün bizim formayı giydirsek yine mağlup olurduk.

Ya gidip bir geçen hafta adana demir maçını bir izleyin ya arada açıp bir maçlarına bakın, hatay maçında Samet isimli oyuncu adana demir’i mahvetti, berbat oynadı maçın içine etti. Bizim maçta bu adam 90+2’de bize gol atıyor akan oyunda bu adam stoper.

Senin şans tanımadan kovduğun Abdürrahim, Larsen’i yere pas pa yapıyor.

Burda çöp diyip yolladığınız Badou orta sahanızı ezdi, karabasan gibi çöktü üstüne.

IQ eksiği olan Yusuf Sarı asist yaptı, kanadını otoban yaptı.

Az biraz bu kötü oyuncularla adana demir bizi nasıl yendi diye sorun kendinize.

Ya da sezon başına gidin, Melih kabasakal ve ferhat yazgan’lı istanbulapor maçın 2. Yarısında bizi nasıl kendi sahamıza hapsetti az kalsın 1-0’dan 1-2 olacaktı maç. Bu seviye oyunculara karşı bu hale nasıl düşüyoruz bir sorgulayın.

Yok kadrosunun yarısı gitsin felan filan. Boş boş konuşanlar gazına gelmeyin.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gbamin yerine 1000 kez siopisi tercih ederim top kapıyor pres yapıyor varsın pas atamasın mutlak oynamalı mutlak
                              Sioois pas konusunda sıkıntılı olsada çok enerjik bir adam... calim yese bile bırakmayan biri.. chelsea de kan te psg de ver atti gibi mobil bir oyuncu tabi o kalitede değil ama bize su anda elzem hamsik bakasetas omur/ bardhi/yusuf trezege bu kadro ile sürekli geçiş yeriz... hamsik artık vücut kaldırmıyor bence devre arasi vedalasicaz... batı hanım dediği gibi bu takım geçiş oynar... siopis dogucan iki kesici mücadeleci adam önünde bakasetas o da mücadeleden kaçmaz... önünde djanini yusuf/umut gomez tam geçişe musait kadro... rakip gucsuzse önde baskı ... baka yoruldugunda yuş fila değişir umut yoruldugunda omur le değişir djanini de trezege ile yoksa her hafta 4 atmamız lazim

Yorum

• Adam kendini futbolun alimi sanıyor. Everton’ın 30 milyon € yatırım yaptığı, geçen sene CSKA Moskova’nın ilk 11’inde oynattığı Gbamin çöpmüş. Hea çöp, sende futbol ulemasısın. CSKA Moskova, teknik heyeti, Everton scoutları hepsi salak, bir tek siz akıllısınız.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X