düşe kalka bu sezon bitirilmeli. pek bir umut bağlamayın. bırakın hocayı felanda sene sonunda görüşülür. üzmeyin kendinizi. ben boşverdim artık üzülmekten başka bişey yapamayız. istifada çözüm değil. kadro güçlü. yeni olmaları birlikte oynamamaları transferlerin çok geç yapılması derken durum bu. takım mental olarak bitik hocada bitik. tony gönderilmemeliydi. her maçtan sonra yazıcam bunu. tarihi hatalar yapmaktan bıkmadık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Teknik ekip ve kenar yonetimi yetersiz kalmaya basladi.
Cok yanlis bir transfer politikasi izlendi.
Nwakameden sonra trezeguete gecis tamamen vizyonsuzluk.
Hamsikin bu seneyi goturemeyecegini gorememek futboldan bihaber olmak demek.
Bjknin samppiyon olduktan sonraki dususune benziyor durumumuz.
Onlar o kadrodan hicbirsey olmayavagini gorup tamamen yenilenmeye gittiler bakalim biz ne yapacagiz.( tabi bjk batakti nasil bu kadar transfer yapabildiler ilginc.).
Biz de ekonomik olarak bunu basarabilirmiyiz bilmiyorum.
Kizilyildiz maglubiyeti sonrasi ciddi protesto sesleri yukselecektir.
O maca da 0 puan yazin.
Cunku takim o isigi vermiyor.
A.avcinin yapmasi gereken ( eger biz de kalmak ostiyorsa) ayni ilk geldigi doneme donecek. Once oyunu tutacak, gol yemeyecek.
Oyle 2 forvet ayni anda, a.omur, bardhi yani savunma yapmayan sahada olmayacak.
Kora kor oynayacak oyuncularla sahada olacak.
Devre arasi temizlige baslayacak.
Daha sert, daha kondisyonlu, kosan oyuncular alacak.
1 tane de nwakame tarzi sihirbaz bulacak.
Yorum
-
Bence de, belki yonetim uzerinden bir aksiyon simdi alinmali.İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda iş olsun diye de olsa radikal bir şeyler gerçekleşmeli. Ne bileyim antremanlara artık gece 11den sonra çıkmak olur, futbolculara 2 hafta eve gitme yasağı olur, basın toplantısı olur.
Yorum
-
Bu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopun arkasına geçmiyor takım her maç kontralar ben anlamıyorum boyke super lig takımı olmaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kopenhag maçında stattaydim.Ozellikle baktım Bizim orta saha yok..yay çevresi hep beyazlı bide resmen Orta saha yok..yan pas geri pas diye oyunculari suçluyorlar birde ..Ne yapsın defans baskı yediğinde ortada kimse Yok..yana yada kaleciye dönüyor mecbur..Dikine oynamıyoruz çünkü orta yok..ya mecburen uzun yada bek ile alver..İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım futbolun en temel konularında sıfır.
Hala oyunculara sallayan var.
Futbolcu olsam en son şu takımda oynamak isterim. Çorba gibi takım. Aynı zamanda helva.
Her maç orta saha yolgeçen hanı oluyor. Belhanda şov yaptı.
Tanımasam hoca ve yardımcıları topu görse bomba diye karakola götürür diyecem. Hiç mi oyun analiz edilmez. Okunmaz. Orta sahasız top oynanmaz.
Sadece uzun top atıyoruz çıldırıcam artık.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Bak karşımda Yusuf Sarı'dan sağ açık, Samet'ten stoper, Ndiaye'den 8 numara, Abdürrahim'den sol bek yapmış bir takım var.
Hiç utamadan hala bizim takımın kalitesini konuşuyor insanlar!

Şaka mı yapıyorsunuz yahu?
Hoca saçmaladı işte neyini inkâr ediyorsunuz?
Taktik anlayışının çökmesinden öte savunma disiplinini de kaybettik.
Takımdaki oyuncuları analiz etmeye kalkıyorlar.
Yusuf Sarı asist yaptı, Ndiaye attı.
NE anlatıyorsunuz be?
Yorum
-
Maç başlarken, ilk onbirdeki orta alan tercihini eleştirmiştim.
Geçen sene Hamsik'i toplu oyunda kullanmamızı saplayan Berat / Siopis / Dorukhan üçlüsünden biri vardı. Sağ koridorda Edgar, sol koridorda Hamsik'le dikine gidebiliyor, oyunu kanatlara açıyorduk. Bakasetas rakip kaleye yakındı.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine 4-1-5... Allah sonunuzu hayretsin.
Pozisyon penaltı değil, sağ ayağı kayıyor.
Şimdi ne olduysa Hamsik bizim kale önünde oynuyor. Ya yapsana orayı ikili. Takımın göbeği açık. Bu sene her takım oradan elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Beş oyuncu değiştirme hakkımız var. Gbamin - Hamsik başlarsın, Siopis'i atarsın sonra. Yazık vallahi... Bakasetas'ı da pasifize ediyoruz. Onun öndeki presi gücünden faydalanamıyoruz.
Önce şu şablonu oturtalım, ardından;
Tempo
Yerleşim / Yakın oynama
Geri koşamama vb problemleri tartışırız.
Ama önce orta alanı oturtmak gerek. İlk düğme burası. Yoksa her maç birilerine küfredersiniz.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 00:00.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hayır anlamadıgım ne anlatıyor topculara ne taktik veriyorda top bizim oyun kurucudayken arkasındaki stoperlerden baska yakınında kimse olmuyor. Topu atan attıgı yerde bekliyo bek açık bitane bile ver kaç yapıp arkaya sarkamıyor. Sahadakiler musait durumdayken bile sanki ayakları çok iyiymiş gibi ugurcama oynuyolar bir tane olumlu bişey göremiyorum ben sahada ? nasıl düzelirki bu takım?
Yorum
-
Kadro Çöplük ...Kimse kendini kandırmasın.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum, hele çöp diyen varsa gitsin kumda oynasın, sorun hocada kesinlikle Teknik ekibin yetersizliği yüzünden bu haldeyiz, Ömürü veya Ugurcani kadro dışı bırakmak hiç bir boka yaramaz, bence Avcı ile yollar ayrilmali, ben bu kadronun potansiyelinin bu kadar kötü olduğuna hayatta inanmam. Hoca bu takıma top oynatamiyor, sezon başı kampları falan hep hikayeymis, takım yerden kalkamiyor, bu da mi oyuncuların başkanın sucu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
mental yetersizlik. rakibin azimli hırslı baskısına boyun eğmek. tamamen psikolojik baskıdan.. kontrollü oyun anlayışı felan farketmiyor hayvan gibi saldırıyolar ve golüde atıyorlar. her takım aynısını yapacak.İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.
Yorum
-
Trabzonspor Tarihinin en iyi kadrosu, gecen sezon Cekirge baliyla sampiyon oldu. Bu sezonda onca transfere ragmen, takim geriye gitti cünkü transfer ayarsizligi var. Bu takimdan cok iyi futbol beklemek hayal ama sonuca direkt giden bir takim yaratilabilir. Ama bu Avci ile mümkün degil..kendi aldiridigi Oyuncular, aldiramadigi Oyuncular, karsiliginda uzatilan 3 yillik sözlesme..mis gibi yani!!!
Eger bu kafa degismezse, Sampiyonlugun ve bu sezonun Avrupa getirisi sene sonuna kadar heba olacak. Yazik olan Gomez, Bartra gibi Oyunculara olacak!! Su kadroda Waka olacakti yaa, yok iste, sayin Agaoglu neyin karsiliginda engel oldunuz???“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Bizim takım pas oyununun kralını oynar.. Oynayana değil oynatana bakmak lazımİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.Ali yazar Veli bozar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum