Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydaaa Kardeşim abartmayın ya.
    Abartılan ne burada abi?

Sene başından beri formsuz ki formsuzluğun nedeni de bence abisinin demeçleri ve aldığı ücreti az bulması.

Abisi/menajerinin dünkü beğendiği tweet ise rezilliğin son perdesi.

Yorum

• Batuhan olacaktı telefonun azizligi

Yorum

• ....

Yorum

• Ya yenildiğimiz yer Adana deplasmanı. Oyun çok kötü, katılıyorum. Yalnız bu ne aptal saptal yorumlar ya, şu kadronun kalite eksikliği varmış. Cidden bunu izah edecek hakaretim bile yok artık. Sahanın b.k gibi olduğunu orta sahayı alamadığımızı görmediniz mi? Hoca formsuzmuş, ya puan ortalaması hala 2 nin üzerinde olan adam mı formsuz? Başka bir durum olabilir mi mesela yeni bir düzen kurmak gibi falan?

Siopis-Gbamin-Doğucan 6 da oynuyor. Geçen sene kim vardı? Uçuyorduk ve kaçıyorduk ya geçen sene, kimdi 6 numaramız? Dorukhan'da vardı ve sakatlandı farkındaysanız bunun.

Kenarlarda yeterince kalitemiz yokmuş, vay anasını ya. Geçen sene rotasyonda 12 tane adam varmış gibi böyle beylik beylik konuşuyorlar, delirmemek elde değil. Nwakaeme geçen sene kaç maça çıkmadı? Biz hep isimlerle mi oynadık? 90 dakika maç saysanız geçen seneyi 30 dakikasını onsuz oynadık, hep yenildik mi? Şampiyonluk maçına Kouassi ile çıktık biz.

Bir oyun aklımız vardı ve bunu uygulayan bir takımdık. Ben hiç bu kadar kolay gol yediğimizi hatırlamıyorum. Sebebi tamamen göbek futbolcuları ve onların hepsi takımda duruyor şu an tamamı varlar hala. Hocaya sonsuz güveniyorum, bu işi elbette ki çözecektir. Sabır lazım, oyunculara güven lazım. 2 maçla oyuncu yerip gömmek kadar ulu bir seviye futbol cahilliğine nasıl eriştiniz acaba? Sizin zihniyetiniz yüzünden elimizde ne başarı varsa içine s.çıyor ve bomboş 5 sezon geçiriyoruz her defasında. Her sene şampiyon olamayacaksın arkadaşım bu ligde 19 takım var bu sene senden çok para harcayan 3 takım var

Her bulduğu fırsatta transferlere sallayan bazı arkadaşlar var. Yeri geldi mi çok transfer istemedim diyen adam takımın yarısının gitmesinden bahsediyor. Gelen transferleri yetersiz buluyor. Bu demek oluyor ki sen transfer istedin ve geleni beğenmiyorsun arkadaşım, dümdüz çok basit bir mantık. Bakkal hesabı yapabiliyor olman yeterli. Ayrıca gelmedi Rafinha 3 milyon euro da veremiyorsun, bir çok oyuncu denendi, hoca onay vermediğim rotasyon oyuncusu almayın istiyor, Lahtimi, Naci gibi düşük maliyetli adamlara sesini çıkarmıyor hoca. Bunu kafanız cidden almıyor mu? Hoca Monzaya giden elemanla Bartrayı onayladı Bartra alındı, Hoca NWAKAEME'yi istemedi, bunu görmek çok mu zor? Oyunu ezber gibi onun üstünden oynuyorduk ve hocanın elini kolunu bağlıyordu, geçen sene de defalarca kez belli etti bu kadar spontane oynayan ve defans yapmayan bir oyuncu istemediğini. Trezeguet'i kendi istedi. Masouras ve Tello da istedi hoca ama Trezeguet'e sanki onay vermemiş gibi saçma sapan bir algı var. Herif göbek atmıştır imza attığında Trezeguet, ki ısrarla onu oynatıyor. Yani o kadar inanıyor adama. Sanki listenin son sırasındaki adam bulunup getirilmiş gibi yorumlara girip insanı çileden çıkarmayın.

Beklerimizi beğenmeyen kardeşlerim evet, dünya futbolunda bir çok iyi bek oyuncusu var ve senin ülkene adım atmıyorlar. Gelenler ya yaşlı, ya çok para istiyor ya da aşırı düşüşte olan futbolcular. Aldığın beklerden birisi Larsen ki bizim seviyemiz için beğenmeyen adamın zekasında ararım sıkıntıyı, diğeri Eren Elmalı, milli takımın gelecekteki sol beki denilen çocuk. Geçen sene biz İsmail Köybaşı ile başladık sezona ve sonrasında Yusuf Puchacz gibi adamlar oynadı. Hiçbirisi Erenden iyi değildi. Yedeğine de baktın ve alamadın, Peres'i daha sonra değerlendireceksin, bu kadar basit. Evet bazı alternatiflerimiz eksik ama burası da İstanbul kulübü değil bir bütçesi var. Uefa sopayı gösterdi mi kabuğuna kaçıyorsun.

Denswil'e başkan yalvardı değil mi nooolur hocam noooolur kalsın onay ver diye. Hoca ben bu oyuncuyla çalıştım, gitmesini istemiyorum 3 bölgede alternatifim oluyor dedi, geçen sene ve bu sene Djaniny için yaptığına benzer şekilde ve aştık bütçeyi, başkan ölse bu oyuncuya o parayı vermezdi, Nwakaeme için de ne yapıp edin kalsın deseydi adınız gibi emin olabilirsiniz, imzası o gün atılırdı. Boş boş beynini hiç kullanmadan yorumlara katlanamıyorum, ulan bari bu kadar kibirli olmayın da düşünün bu kadar zaman harcayıp buraya destan döküyorsunuz kafanızı yorun biraz. Biraz okuyun, dinleyin kimler ne yazmış ne demiş.
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gbamin ilk maçlarında daha direk paslar atan bir adamdı. Bireysel hatası da daha azdı.
            Şu anda hem dikine pasları kesildi, hem de çok fazla top kaptırmaya başladı.

Bartra ilk maçlarında neredeyse hiç uzun top oynamıyordu. Sadece son maç 15 in üzerinde top şişirdi.

Larrsen de Eren de hücum katkısı vermeyi bıraktılar. Trezeguet den daha safkan bir sol kanat oyuncusu yok. Formsuz olması bu gerçeği değiştirmez.

Bardhi gol attığı maçta nasıl hayalet gibiydi anlamadım? İkinci yarı ortaya koyduğun tüm hücum aksiyonlarında adam var.

Umut ve Gomez de uyacaktır bu düzene.
            Oyun uyuşukluğu, garantici oyunun getirdiği temposuzluk onları da vuracaktır.
            Hep birlikte izleriz.

Gbamin'in şu an 1 tane 90 dk. maçı var. O da Ümraniye maçı. Bunun haricinde 3 tane de 45 dk.lık performansı var. Bu kadar az sürede bu yorumları yapamayız. Bana göre Gs maçında ne oynuyor ise şuanda da onu oynuyor. Bu adam 6-7 tane iyi maç oynadıktan sonra bu yorumu yapsak olur ancak toplamda oynadığı süre zaten 224 dk. oldu. Bu kadar kısa sürece hiçbir oyuncu hakkında fikir edinilmez. Aynı şey Bartra için de geçerli. Ancak bu takım içerisinde her oyuncunun kötü görüneceği konusunda sana katılıyorum. Benim itirazımı anlamışsındır diye düşünüyorum.

Larsen ve Eren'in hücum katkısını sorgulamak bence doğru olmaz. Zira ikisinin de önünde bir kenar oyuncusu yok. İkili oyun oynayamıyorlar. Sorun zaten bu takımın kenarlarında görünüyor. Ayrıca bu takımın organize şekilde hücum yapıp yapmadığından pek emin değilim. Bu konuda çok kötüyüz. Takımda safkan tek kanat oyuncumuz Trezequet, doğru. Katılıyorum. Zaten sorun burada, bu kadar beceriksiz bir kanat oyuncusu ile bu takımdan bir şey beklemek zor! Diğer kanatta zaten bir kanat oyuncusu dahi yok.

Bardhi geldiği günden bu yana bence hayalet gibi takılıyor. Antalya maçında kısmen ben buradayım dedirtti. Ancak senin de üzerinde durduğun gibi takımın bir oyun planı olmadığı için onun da varlığı yokluğu pek anlaşılmıyor. Bir takımda kenarlardan ve ortadan rakibi zorlayacak dikine giden oyuncularınız yoksa Trabzonspor gibi kontak kapatıyorsunuz. Son olarak dediğin gibi bu uyuşuk oyun herkesi zamanla düşürecektir. Bu konuda sana katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üstad maalesef sana katılmıyorum. Evet yüksek yüzde ile oynadık ama adana topu bize bıraktığı için. Aynı kopenhag maçları gibi. Bize bıraktılar çünkü istedikleri zaman tempo yapıp gol atabildiler. Peki neden? çünkü orta sahamız zayıf, çok geçirgen. Gbamin tek başına orayı tutamadı. Bizim o bölgede gbamin, siopis, doğucan üçlüsünden ikisiyle oynamamız gerek. Devamında önlerinde hamsik oynar. Ileri üçlüye de seç beğen al. En zengin bölge şu an orası. Fakat yanlış kadro planlamasından dolayı hamsik in altf. Yok. Mesela oraya belhanda gibi bir alternatif alınmalıydı. Dahası böyle oynamaya devam edersek her maç benzer senaryolarla karşılaşırız.
              hücüm futbolu iyidir zevk alirsin. 2 attik üç yedik. 5 atip 3 de yiyebilirsin. Ama kontradan gol yerim diye sağlam futbol anlayişi benim zevkime göre deği. Yan pas yan pas yan pas...sikici...öğrenicez hem hücüm oynicaz hem az gol yiyicez hem çok aticaz...öğreneceğiz...

Yorum

• Dün Bjk ile Başakşehir arasında;

1-) Avrupa'da ( özellikle şampiyonlar ligi) oynanan revaçtaki önde çoğalıp ( 2 stoper rakip 2.bölgesinde, oyunun kanatlara, oradan göbeğe evrildiği baskılı oyun) baskı kuran takımı ile;

2-) Bizim gibi rahvan takılıp, oyunu soğutan, kalecinin ısrarla risk alarak taç çizgisindeki stoperlere topu atıp oyun başlatan ( kalecimiz başta, 2 stoper ve 6 numaramız Gbamin bu noktada geride olduğunu belirteyim. Ayrıca İBB'de Biglia ve Mahmut göbeği var. Bizdeki Hamsik ile Gbamin X2 ama uyum sorunu veya formsuzluk var. Avcı bu ikili göbeği bile fark edip oynatmadı henüz. ) ve rakip baskısını kırdığı anda 2 pasla ceza sahasına inen takımı karşılaştı.

Kaliteli maç oldu.

Biz bu iki örneğin dışında daha doğrusu tam ortasındayız. Hangisini oynayacağız, oynamak istiyoruz?

Avcı'nın GEÇİŞ dönemi!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 17:12.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Kimisi "Kervan yolda düzülürü" savunsa da, Genel görüşüm gereği dereyi geçerken at değiştirmenin faydalı olacağını zannetmiyorum. Mevcut malzemelerle çözüm bulmak, sorunu aşmak gerekir. Lakin durum bundan vahim ise gerekli aksiyonların alınması da bazen en doğru karar olabilir, bu da bir gerçek

Ne gelirken dudak kıvırdığım hocanın, ne yönetimin gönderilmesini asla istemem. Ne de hiç beğenmediğim bir futbolcunun gönderilmesi/kadro dışı bıraklıması ilk çözüm olmamalı.
                  Ancak gerekiyorsa, başarı ve gelecek için böyle radikal kararlar gerekiyorsa, tabiiki olabilir. Kimse vaz geçilmez değildir. kişiler şahıslar makamlar değil, aslolan Trabzonspor’dur

yönetimin, bugüne kadarki icraatları hocanın geçmişi kalitesi ve performansı , futbolcuların tekrar teker ve toplu olarak kalite ve performansı, mevcut durum ile açıklanamaz.
                  Yönetimin de hocanın da geçmiş ile ilgili kredisi var, kadro kalitesi de belli bir seviyenin üstünde. Dolayısı ile bu sorun aşılamayacak bir şey değil.

Ancak burada farklı bir sorun var gibi gözüküyor. Meziyet, bu sorunu cerrah hassasiyeti ile bulup hastalıklı hücreyi (bu hastalıklı hücre, yönetimde de olabilir, hocada da teknik heyete de futbolcuların bir veya birkaçında da) alıp, yarayı pansuman yapıp, hayata devam etmek. İlerde kalp krizine sebebiyet verebilecek semptomlar olmadıkça bu aşamada büyük icraatler açık kalp ameliyatları kimseye fayda sağlamaz.

Yorum

• Salt olarak ne yönetim, ne hoca, ne yıldız futbolcu, ne de toplam kadro kalitesi ve ne de sistem tek başına ve birlikte çok şey iifade etmeyebiliyor.
                    bunların hepsi ile birlikte ve bence bunlardan daha önemlisi, kim düşünce düştüğünden ders alıp, en çabuk toparlanıp yarışa devam edebiliyorsa, kim her tökezlediğinde yarışı kaybettim demiyorsa, ders alıp daha iyiysini yapmaya çalışıp, inancını ve coşkusunu kaybetmezse, o kazanır.

şu anda zor gibi gözükse de umarım geçen sene olduğu gibi, tökezlesekte düştüğümüz yerden ayağa kalkıp,silkinip , hatalardan da ders alıp daha güçlü koşup sonuca ulaşabiliriz.

Yorum

• takımda çok sorun var
                      Avcı ile yönetim sıkıntılı,
                      Avcı bence başkan ve yönetimi yok sayıyor bence.hep ertuğrul doğan başka bir şey demiyor.son zamanlarda hiç ağzından başkan lafı duydunuzmu yada yönetim,önceleri idman olsun maç olsun hep bir araya gelirlerdi,son zamanlarda yoklar.ayrıca 3 sene imzalamış peki hani imza töreni ???
                      başkanda kenara çekildi artık eskisi gibi takımla ilgilenmiyor.topu ertugrul doğana attı.sen ne yaparsan yap diye
                      artı futbolcularda doymuşluk var.şampiyon olduk bitti hesabı 5-10 sene olmasakta olur kimse bize bir şey demez modundalar
                      ve en önemli konu,sen takımın yedek futbolcusuna yıllık45 milyon ver .takımın ve ülkenin en önemlı futbolcusuna 25 ver ve tl bazında sabitle.burada futbolcu haklı.ömür meslesine gelelim.gecen sene şampiyonlukta en önemli futbolcuydu.bu sene yokları oynuyor.peki ilk 11 de en az kazanan kim ???
                      sen yeteri kadar değer verdinmi topçuna.
                      aldığımız yabancılarda iki kişi hariç geri kalanlar anadolu takımında bile 11 oynayamaz.bazılarınız diyorki kadro mükemmel,ne mükemmeli,bakasetas.uğurcan,bartra yı çıkar bu takım ilk 10 mücadelesi verir
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak AntiÅžike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salt olarak ne yönetim, ne hoca, ne yıldız futbolcu, ne de toplam kadro kalitesi ve ne de sistem tek başına ve birlikte çok şey iifade etmeyebiliyor.
                        bunların hepsi ile birlikte ve bence bunlardan daha önemlisi, kim düşünce düştüğünden ders alıp, en çabuk toparlanıp yarışa devam edebiliyorsa, kim her tökezlediğinde yarışı kaybettim demiyorsa, ders alıp daha iyiysini yapmaya çalışıp, inancını ve coşkusunu kaybetmezse, o kazanır.

şu anda zor gibi gözükse de umarım geçen sene olduğu gibi, tökezlesekte düştüğümüz yerden ayağa kalkıp,silkinip , hatalardan da ders alıp daha güçlü koşup sonuca ulaşabiliriz.

Gecen sezon gs ve bjk tokezledi ama dogrulamadan ligi bitirdiler sb,de tokezledi ama ligi olasi en iyi yerde bitirdiler su anda kaybedilmis bir sey yok bir sekilde duzluge cikariz ancak buradaki mesele sifirlanip dibi gordukten sonrami duzelecegiz yoksa lige havlu atmadanmi olacak?
                        Hamsikde dahil orta sahamizda kesinlikle klasik. 6-8 mumarali oyuncumuz yok futbol her gecen gun hizlaniyor artik gostere gostere pas atma devri bitti seri verkaclar seri dokunuslar devrindeyiz dun aksam demek istedigim ornegi ajaxta yetismis naci verdi o pasi naci once kontrol etse pozisyon kacmis oluyor

Yorum

• Berat siopisle mac kazanan takimin bu dususu sadece kadro ile aciklanamaz. Hoca formsuz. Gecen dene ne kadar planlı isek bu sene tam tersi. Plansiz sacma sapan transferler yaptik. Sampiyon takimdan 8 oyuncu degismez. Degisirden sifirdan baslarsin boyle.

avci 2 senelik eklemelerle sampiyon oldu takim ezbere oynadigi icin kotu oynasak bile kazandik. Su an herkes deli bas gibi kimin ne yaptigi belli degil.

Hoca formsuz, ikinci yariya kadar 7 8 puan bandinda geri kalsak belki ondan sonra düzene bineriz.
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Berat siopisle mac kazanan takimin bu dususu sadece kadro ile aciklanamaz. Hoca formsuz. Gecen dene ne kadar planlı isek bu sene tam tersi. Plansiz sacma sapan transferler yaptik. Sampiyon takimdan 8 oyuncu degismez. Degisirden sifirdan baslarsin boyle.

avci 2 senelik eklemelerle sampiyon oldu takim ezbere oynadigi icin kotu oynasak bile kazandik. Su an herkes deli bas gibi kimin ne yaptigi belli degil.

Hoca formsuz, ikinci yariya kadar 7 8 puan bandinda geri kalsak belki ondan sonra düzene bineriz.
                            Hocanın önce kendini resetkemesi lazım geçen yıl antalya ya yenildik herkes trabzon sürekli puan kaybeder dedi .. hatay macinda berat dorukhan siopis kanatta baka ve djaniny le ilerde cornelius hatayi ilk yarıda çökertti k siopis yerine hamsik vardı .. orta sahayi kalabalık tutup siopis dogucan önünde hamsik baka umut gomez yapabiliriz hamsik i 10 numarada kullanıp geriye kosturmadan baka yi da serbest oyuncu gibi kullanabiliriz yada djanini umut gomez yapıp siopis gbamin önünde baja yaoabiliriz

Yorum

• [MENTION=43217]kayl[/MENTION]

Dediğin gibi orta sahayı kalabalık tutarsak, en azından erken gol yemeyi önleyebiliriz.Erken gol yemek maçın gidişatını ve oyuncuların mental açıdan eksiye düşmesine neden oluyor.

Dünde üstünde durduğum gibi;Bartra ayakları çok iyi ama güven veren bir stoper değil.İlk maçından beri fikrim değişmedi, bu saatten sonra da değişmez.

Devreye kadar değil ama Dünya Kupası’na kadar farkı belli seviyede tutmak lazım.Dünya Kupası arası ilaç gibi gelicek.

Yorum

• Dogucan siopis
                                Baka
                                YADA
                                Hamsik siopis
                                Yusuf
                                Bu formasyon takımı düzlüğe çıkaracaktır.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X