Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocanın yapacağı basit eğer takımda uyumsuzluk yapan adam varsa isme bakmadan kapının önüne koyacak.

Burası dingonun ahırı değil.

Oyuncuların patronu başlarındaki teknik ekip.
    Nerden biliyorsun alınanların ilk tercih olmadığını?
    Velevki, İkinci tercih. İkinci tercih kimin tercihi oda hocanın.

Hoca istemediği adamı aldırmaz. Koç ikide bir çıkıp biz şunu alacaktık bunu alacaktık hoca istemedi bana uymaz diyor. Bizim hoca Kopenag maçında dahi oyundan memnunum diyordu. Varsa bir sıkıntısı ben bu adamları istemedim desin? Dedi mi hayır, aksine alınan oyuncuları övdü durdu.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Evet hoca hatali ancak topcularda hicmi hata yok arkadas hocayı elestirmek suçmu veya konusmak icin burdaki bazi kisilerden izinmi almamiz lazim trezeget mal ise oynatma hala israr ediyorsan is sana patlar hocam

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gbamin, Bartra, Larrsen, Eren, Bardhi...

İlk geldikleri maçlarda oynadıkları oyunlara bakın, bugün oynadıkları oyunlara bakın.

Geri gidiyor oyuncular.
        Yarın Umut ve Maxi Gomez için de aynı şeyleri konuşacağız.
        Bardi ne oynamış da geri gidiyor?

Yorum

• En iyi transferlerimiz bence maxi,umut,naci gerisi ehh iste..takımda huzursuzluk ruhsuzluk var hamsik bile aldigi topu geri vermeye calisiyor..
          Persembe aksami dananin kuyrugu kopar..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bardi ne oynamış da geri gidiyor?
            Aç antalya maçını izle bak ne oynamış.
            Hafıza kaybına uğramayan herkes oyuncuların alayının geri gittiğini görür!

Yorum

• Şampiyon takım böyle mi oynar?

Ortada şampiyon takım yok ki.

Uğurcan,Hugo,Bakasetas dışında maça başlayan oyuncuların tümü yeni.

Avcı'nın oyun sistemi alışkanlık ve pratik gerektiriyor.

Ben yine de Avcı'yı eleştiriyorum.Çözüm bulması gereken o.Takımda sorun varsa yine top onda.Avcı bu sezon realistlikten uzak açıklamalar yapıyor.Mesela Ferençvaroş maçının izahı yok iki cümle ile bitirirdim basın toplantısını "sorumlu benim,bu yenilgi kabul edilemez".Ama o yine bir şeyler anlatmaya çalıştı.Herkes durumu görüyor,hoca inandırıcılığını kaybetmemeli.Gitsin diyenlere de gülüyorum,sadece kaos getirir Avcı'nın istifası.Şehrin canı sıkıldı herhalde geçen sezon her şeyin iyi gitmesinden,malzeme aranıyor.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aç antalya maçını izle bak ne oynamış.
                Hafıza kaybına uğramayan herkes oyuncuların alayının geri gittiğini görür!
                Özete baktım. Bi bk oynamamış.

Yorum

• Süper ligin en temposuz en yavaş futbolunu oynayıp bazı oyuncuları 45 dk kullanmamıza rağmen neden bu takım maç sonlarında ceset gibi, bunun hesabını vermek zorunda.

Rakibin sağ beki orta açıp stoperi ceza sahası içinde gol attı akan oyunda 90+3’te. Biz 88-94 arası yürümekten bile aciz, kaptığımız topla kontr atağa çıkamayacak haldeydik. Bu kadar yavaş oynayıp bu kadar fazla yorulan ancak amatör bir takım olabilir. Bjk-Başakşehir maçındaki tempo olsaydı demekki 70. dk yerlerde sürünecektik.

Sorumlu kimse bunun hesabını vermeli.
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 10:46.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özete baktım. Bi bk oynamamış.
                    Hele özette göremediysen zaten boşa çene çalmaya gerek yok!
                    O atıktan başka birşey görecek mecalin yok çünkü!

Yorum

• Bu arada ikinci golümüz tertemiz gol. Hızlı pas tek bas ve zaten takım kaleye yüzü dönük şut atabilen adamla doldu bol bol denemeliyiz

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan abini de al git birader.

Sene başından beri suratından düşen bin parça.
                        Haydaaa Kardeşim abartmayın ya.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• bizden bu sene bir halt olmaz....

oyuncular inanmamış ve son derece formsuz...

teknik ekip heyecanını kaybetmiş inanmıyor...

yönetim yaptığı ve yapamadığı transferlerle bunların olabileceğine dair işareti vermişti...

bu takımın ilk 6 7 ye gireceğine inanan varsa futbol bilgisi hiç yoktur..

takım içinde gruplaşma var huzursuzluk var entrikalar var olumsuz manada ne ararsan var...maçı bilerek sabote eden bile var.

biz bu şekilde nasıl başarı bekleyeceğiz bu takımdan...

ağaoğlu ortada yok kayıp...

bir sonraki maçtada taraftar kayıp olacak tribünde merak etmeyin...10 bin kişi bulursanız şükredin.

bize şampiyonluk yaramadı..g...ü başı iyice dağıttık...

şampiyon oluyorsun bir sonraki sezon formaların satış rekoru kıracağına çıkardığın formalar rezalet ötesi...yaptığın transferler öyle..

bu sene koyun yastığa kafanızı yatın aşağıya..bizden hiç bir halt olmaz.

Yorum

• şampiyonluk maçında bile sahada rezil olan zaman geçiren takım vardı. sırf şampiyon olduk diye millet kafasını kuma gömdü hiç bir eleştiri yapmadı biz ne oynuyoruz ne yapıyoruz diyen olmadı.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Biten birsey yok. Dustugumuz yerden kalkip yolumuza devam ederiz.
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şampiyonluk maçında bile sahada rezil olan zaman geçiren takım vardı. sırf şampiyon olduk diye millet kafasını kuma gömdü hiç bir eleştiri yapmadı biz ne oynuyoruz ne yapıyoruz diyen olmadı.
                                Hiç mi eleştiri yapılmadı. Yav bu takım şampiyon oldunuz ama rekoru kıramadınız diye bile eleştirildi be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X