Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ugurcan diyorsunuz da taha ile de 3 yedik ferenvaros maçında ilk gol ikinci gol hatalıydı motivasyon yok taktik yok kondisyon yok oyuncular mutsuz hocanin oynattığı oyunu kabul etmiyorlar... sergen li besiktas ne yaşıyorsa aynisini yaşıyoruz.. işin kötüsü düzeleceğine dair umut kırıntısı yok dün takimda gomez hariç hiç kimse iyi oynamadı bir takimda 10 oyuncu kötüyse hoca kendini sorgulaması lazım... bu sene ızdırap dolu bir yıl olucak gibi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbullu kız kardeşlerin taraftarları var, sadece şampiyon olduklarında ortaya çıkarlar. Onun dışında takımları kötüyken hiç ortaya çıkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takım kötü gittiğinde ortaya çıkan, takım iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar
      Yok birader, ben geçen sene de buradaydım, kazanırken de buradayım, kaybederken de buradayım.

Geçen sene de 6-7 maç dışında futbolumuz kötüydü. O dönemde de bunu söyledik.
      Ama en azından bir oyun disiplini, özellikle savunma disiplini vardı.

Bugün Bartra gibi bir adama 10-12 tane uzun top attıracak kadar embesil bir futbol var sahada.

Tekrar söylüyorum, kazanırken de buradaydım, kaybederken de buradayım.
      KAdronun kötü olduğunu iddia edenler gidip Avcı'nın basın toplantısını dinlesinler!

Yorum

• Hala transfer diyorlar.
        Hoca'nın istediği neredeyse herkes alınmış, hala transfer.

20 kişi daha alırız...
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 08:28.

Yorum

Kurulan barajdaki oyuncuların IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçüktür ama yine de sen bilirsin
          Onlarla baraj kurmak da sabotaja girer ..

Takım antrenmanlarda yeterince çalışmıyor belli ki, ne baraj kurulabiliyor, ne defans yapılabiliyor, ne duran toplarda tehlike yaratabiliniyor.

Takım dökülüyor abi, önce taktik hata, sonra sakatlıklar, sonra da sabotaj !
          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala transfer diyorlar.
            Hoca'nın istediği neredeye herkes alınmış, hala transfer.

20 kişi daha alırız...
            Hoca istedigini nerden biliyorsun???
            Latimhi oynatmayan adam alin mi demis????
            3 sene Top oynamayan Gbamini avci mi bulmus??Bosta olan Larseni avci mi bulmus???

Bizim transfer dönemi cok calkantili gecti 1-2 transfer daha yapacagiz dedikten sonra 7-8 oyuncu geldi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Sol açık yok, ön liberon yok ama İki on numara iki dokuz numara var sahada.
              Saçma sapan bir şeyler deniyor ama kendisi biliyor mu ne yaptığını.
              Jesus'a mı özendi acaba farklı şeyler yapma niyetine girmiş. Basit oynatmak çok mu zor. İlla Avcı söyle hoca böyle hocamı denilmesi lazım her maç. Saçma sapan çocuk çocuk hareketler.
              Bakasetas yada Hamsik önliberoda oynayınca büyük hocamı oluyorsun. Neyi kanıtlamaya çalışıyor yada neden bu işlere girişti anlamak mümkün değil.

Birde çıkmış transferleri övüyor. Ulan deki "aldık ama iyi çıkmadılar".
              "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

Hala transfer diyorlar.
                Hoca'nın istediği neredeyse herkes alınmış, hala transfer.

20 kişi daha alırız...
                20 değil ama 10 kişi şart bu takıma

Yorum

• Abdullah Hoca'nın elinde kaliteli oyuncu sayısı sadece 8

Uğurcan (bu maç kötüydü)
                  Bakasetas
                  Bartra
                  Gomez
                  Hamsik
                  Visça
                  Dorukhan
                  Peres

Bu futbolcuların dördü sakat.

Diğer dördü ile de kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

Bu durum belki kendisinin belki de yönetimin suçu bilmiyorum.

Ancak; Trezeget, Bardhi, Larsen, Gbamin, Doğucan, Lahtimi, Emrehan, Kerem, Batuhan, Enis Destan gibi şampiyonluğa oynayan takımın kadrosunda olmaması gereken oyunculara izin vermemeliydi.

Ayrıca Djaniny gibi ne vereceği belli olmayan ve hatta ne olduğu da meçhul olan oyuncuyu da elinde tutmamalıydı.

Trabzonspor her sene şampiyonluğa oynar.

Bu yüzden her zaman en az 8-10 arasında kaliteli futbolcuyu kadrosunda tutması gerekir.

Bu sayı 4-5 e düşerse takım sıradanlaşır.

Çalım atabilen oyuncumuz olmadığı gibi çalım yemeyen oyuncumuz dahi yok.

Çok garip bir durum.

Yorum

• Aynı anda tüm takım formsuz olamaz.
                    Aynı anda tüm oyuncular basit hatalar yapıyor olamaz.
                    Fakat aynı anda tüm oyuncular bir şeye tepki gösteriyor olabilirler ki yüz ifadelerine baktığımızda ben bunu çok net görebiliyorum.
                    Futbolcular mutsuzlar, isyan ediyorlar isyan.
                    Geçen sene de ilk başta topladığımız puanlarla şampiyon olduk, kimse kendisini kandırmasın. Lig 2-3 hafta daha devam etse Fener şampiyon olurdu.
                    Siz hala Avcı güzellemeye devam edin.
                    Zırt bırt TD değiştirmek tabii ki doğru değil ama Allah aşkına takımın oynadığı şu oyuna bakın, size yemin billah ediyorum bizim halı saha kadromuz şu takımdan puan alır.
                    Ayıptır, Trabzonspor markası bu kadar ucuz değil. Hele hele şampiyon bir takımın adı hiç ucuz değil.
                    2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoca istedigini nerden biliyorsun???
                      Latimhi oynatmayan adam alin mi demis????
                      3 sene Top oynamayan Gbamini avci mi bulmus??Bosta olan Larseni avci mi bulmus???

Bizim transfer dönemi cok calkantili gecti 1-2 transfer daha yapacagiz dedikten sonra 7-8 oyuncu geldi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      Hoca dün kendisi alınan oyuncuları kaliteleri ile öve öve anlattı.
                      Lahtimi scout transferi, ilk 11 içi yapılmış, kısa vadede fark yaratması beklenen bir adam değil.
                      Bugün sahada oynayan adamlardan bahsediyoruz.

Avcı listesini verir, o listeden adam alınır. Dışarıdan bir fırsat gelirse, şu futbolcuya ne dersin hocam derler, onay verirse alınır. Maxi Gomez de olduğu gibi.

Yorum

• Amatör, tutarsız ve iltimas dolu bir süreç sonunda geldiğimiz nokta bu oldu..

Kimse kusura bakmasın ama bu süreç bağıra bağıra, ilmek ilmek geldi.. Ve bunu camiada bir çok kişi gördü uyardı.. Hain ilan edildi.. Kaostan besleniliyor dendi...

Günün sonunda Hoca, Ya salağa yatarak yada gerçekten problemi idrak edemeyerek zaman kazanmaya çalışıyor.. Ama iş işten geçti...

Burada yazmıştım diye hatırlıyorum...

Hazırlık kampına Denswil'in 2 Milyon + Sözleşmesiyle girmiştik...

Uğurcan Kampta Çocuğuyla beraber antrenman yapıyordu.. Bir kare vardı açma germe yapıyorlardı Cornelius bu çocuğun burada ne işi var gibi bakıyordu ikisine...

Hamshik hazırlık maçlarında çok agresifti... Devamlı elleri açıp ne oluyoruz beyler hadi toparlanın gibi tavırları vardı.. Hazırlık maçı olmasına rağmen...

Egemen hocanın ailevi nedenleri...

Nwakaeme sürecinin lastik gibi sünmesi... Bastonlu muamele yapılan Nwakaeme'ye layık görülmeyen sözleme.. Ondan sadece 10 Ay küçük olan Visca'ya 10 Milyon avro bağlanması...

Takıma 4-5 On numara aldırıp hepsini birden oynatma sevdası sebebiyle kimsenin yerinde ve verimli şekilde oynayamaması...

Takımın en kuponyer futbolcuları ile yedek futbolcuları arasında negatif anlamda ciddi maaş farklarının olması....

Yönetimin, Hoca'nın şampiyonluğu sonrasında zafer sarhoşluğuyla her istediğini yapması ve sorgulamaması.. Daha önceki kriterleri rafa kaldırılması..

Bunlar hatırlayabildiklerim...

Son olarak şunu soruyorum... Abdülkadir ve Uğurcan'a verilen sözler tutulsaydı kendileri yada menajerleri bu kadar cüretkar tavırlar sergileyebilir miydi ? Yada yönetim ve Teknik heyet bu kadar pasif kalabilir miydi? Her şeyin daha doğrusu ipin ucunun kaçtığının özeti budur işte...
                        En son Beypba tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 08:48.
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

20 değil ama 10 kişi şart bu takıma
                          Yok yok yetmez. Komple değişmesi lazım.
                          Çarşamba pazarı ya burası...

Yorum

Bazen boş konuşmanın sınırlarını zorlayınca önemli birşey yaptığını sanır insan.

Eren Abdürrahim'den kötü,
                            Trezeguet-Ömür Yusuf Sarı'dan kötü,
                            Bartra Samet'ten kötü,
                            Orta sahadaki herkes Ndiaye'den kötü.

Bunların iddia eden futbol için değil, inadı için konuşur.
                            O da boş konuşur.
                            sana kalsa en iyi kadro bizede tek sorun hoca.

Bir tek sen doğrusun herkes boş konuşuyor.

Nereden biliyorsun hocanın ilk tercih ettiği adamları aldıklarını?
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• dün maçın sıcaklığıyla yazmayı unuttum o nasıl bir baraj ya. hem iki kişi var hemde asralarını açıp buyur burda vur diyorlar. dikilsen çarpacak top xzsten. mahmut havaya zıplıyor bardi kenara çekiliyor top ona gelmesin diye tam rezillik

Yorum

• hocanın yapacağı basit eğer takımda uyumsuzluk yapan adam varsa isme bakmadan kapının önüne koyacak.

Burası dingonun ahırı değil.

Oyuncuların patronu başlarındaki teknik ekip.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X