Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdükadir olayi neydi niye oynamak istemedi..
    Olay neydi pnce bunu ögrenmek lazim.. ondan sonra bu takim niye bu hallerde daha iyi anlariz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Ben bilmiyorum ama tahmin ediyorum, Uğurcan ve Ömür ne kadar maaş alıyor mesela, bu çocuklar kupalar kaldırdı ama Koita efendi bunları 5 misli para kazandı ve gitti. Yönetimde bunu gören duyan kafası aklı basan biri yok mu mesela? Ya da hocanın mesela?

Yorum

• ortada bir başarızlık olunca , onlarca sebep arıyoruz . o sebepler varken bu takım şampiyon oldu kupalar aldı bunu da unutmayalım .
      başarızlık net bir şekilde teknik heyete yazar ,bu tartışılmamalı bile . o kadar sakatımız varken bile kadromuz yine alternatifli .tarihmizde böyle zengin bir kadromuz yok . ama futbol olarak da vasata bile yaklaşamayan bir oyunumuz var . 2-3 tane oyuncunun form düşüklüğü de değil bu takımın tamamında aynı problem var.
      ilk geldiklerinde fark yaratacaklarını düşündüğümüz oyuncular bile kötü takıma adapte oluyor . bundan daha kötüsünü görmeyiz diye umuyorum .
      eskiden umudum vardı fakat maçlar geçtikçe kayboluyor bende . bu takımın ayağa kalkması imkansız gibi görüyorm .
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bilmiyorum ama tahmin ediyorum, Uğurcan ve Ömür ne kadar maaş alıyor mesela, bu çocuklar kupalar kaldırdı ama Koita efendi bunları 5 misli para kazandı ve gitti. Yönetimde bunu gören duyan kafası aklı basan biri yok mu mesela? Ya da hocanın mesela?
        O da var ama özellikle Uğurcan son iki transfer döneminde ayrılmak istemesine rağmen gidemeyince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Adam da doğal olarak madem satmıyorsunuz iyi bir para verin dedi muhtemelen ki sonuna kadar haklı. Yine toparlanırlar ama biraz daha sancılı olacak. Bu arada ben ne Uğurcan'ın ne de Abdülkadir'in hoca ile ilgili bir problemi olduğunu düşünmüyorum. Hoca geldiğinden bu yana hem Abdüş'ü hem de Uğurcan'ı as adamı olarak gördü.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• futbolun basit doğrularına dönmek bizim baya bi sorunumuzu çözer.
          her oyuncuyu en iyi verim alınan mevkide oynatmak yeter bence.
          bunun tersini yapıyoruz gibi sen iyi topçusun burda da oynarsın denerek olmaz bu iş.
          bu arada devrede hamşikin yerine bir oyuncu şart.

Yorum

• Bu sene forma fiyaskolarıyla belliydi zaten adam gibi bir sezon olmayacağı, ne zaman formamız kötü oluyor o sene bok gibi geçioyor.

Yorum

• Gbamin, Bartra, Larrsen, Eren, Bardhi...

İlk geldikleri maçlarda oynadıkları oyunlara bakın, bugün oynadıkları oyunlara bakın.

Geri gidiyor oyuncular.
              Yarın Umut ve Maxi Gomez için de aynı şeyleri konuşacağız.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 09:40.

Yorum

• Çok doğru bir yorum.

Sorun oyuncularda değil.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gbamin, Bartra, Larrsen, Eren, Bardhi...

İlk geldikleri maçlarda oynadıkları oyunlara bakın, bugün oynadıkları oyunlara bakın.

Geri gidiyor oyuncular.
                Yarın Umut ve Maxi Gomez için de aynı şeyleri konuşacağız.
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Zor bir dönemden geçiyoruz.Değişen kadro ve istenilen oyundan uzak oluşumuz zihinsel bir düşüşe sebep olmakta.Kaybedilen her maç özgüveni de azaltıyor.Örnek verirsek mesela Gbamin ilk maçında gayet iyi idi şimdi bocalamaya başladı.Bartra ilk maçta nokta atışı pasları vardı şimdi dağlara taşlara gönderiyor.Uğurcanda maç kurtaracak performanstan uzak.

Bu maçta konsantrasyonu iyi olan 3 oyuncu vardı.Gomez,larsen ve umut.Takimin yarisindan fazlasında mental düşüş var.

Orta sahamız çok vasat oyunu yönlendirmekten çok uzak.Trezeguet de verimsiz sonradan giren naci oynadığı kisa sürede ondan daha verimli işler yaptı.Defansif olarak biraz zayıf ama hücum ederken trezeguetten daha faydalı.Bardhi de öyle oyunu taşiyacak görüntü vermiyor.Abdulkadir ömür ondan daha faydalı.

Ben olsam bardhi ve trezeguetin yerine haftaya ömür ve naci ile başlardım.Djaniny ve yusuf dönerse tabi naciden önce djaniny tercih ederdim.Naci oynayacaksa topun arkasina geçmesi için kenardan sürekli uyarmak lazım.Zaman zaman dalıyor.

Orta sahada yine siopise dönmemiz gerekecek hamsik bakasetas ve ömür de ilk tercihler olmalı.

Uyumsuz bir görüntü veriyoruz.Gomez ve umuta yazık oluyor.Ikiside kalitesini gösteriyor ama diğer 8-9 oyuncu onlara yeterli desteği veremiyor.

Adana maçı uyum problemi yaşadığımızı çok net gosterdi.Hücuma giderken kaptırdığımiz her topta arka tarafta büyük açıklar verdik ve çok ciddi paylaşım problemleri yaşadık.Abdullah hoca yine en başa dönmesi gerekecek önce takım savunmasını oturtmak lazım.Sonrasinda taşlar yerine oturacaktir.

Yorum

• Biraz basiret bağlanması durumu var 19 eylül'de gerçekleşecek olan milli ara bir şekilde iyi gelecektir. İki maçı beraberliğe getirip verecek takım değiliz normal şartlarda

Geçen sene bu oyunu oynuyordu takım diyenlere de çok katılmıyorum takım en azından çok konsantre ve gol yemeyen bir görüntü veriyordu 15+ fark atana kadar gereklilikleri çok rahat sağlıyordu. Sonrasında almamız gerekenleri alacak şekilde ilerledik fakat takım şuan öyle bir görüntü veriyor ki kimse ne yaptığının farkında değil ve nerdeyse havlu atmış kadar bir ruhsuzluk var. Sakatlıkların etkisi de çok büyük tabi bunda

Toparlanır toparlanmaz ama oyuncuların görevlerinin ve neler yapabileceklerinin acilen tanımlanması lazım

Yorum

• ne yapip edip en kisa zamanda Egemen Korkmaz geri getirilmeli!
                      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstanbullu kız kardeşlerin taraftarları var, sadece şampiyon olduklarında ortaya çıkarlar. Onun dışında takımları kötüyken hiç ortaya çıkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takım kötü gittiğinde ortaya çıkan, takım iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar
                        Yok hocam sen oyun kötü skor iyiyken langırt 3 puan yazan değil misin, her galibiyetten ama kötü oyundan sonra burdaydın. Şimdi takım kötü oyun kötü skor kötü her şey kötü gelip doğru söyleyenlere hakaret etmeye geliyorsun.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yahu biz geçen senede buna yakın oyunlar oynuyorduk neden kaybetmiyorduk 1.Ugurcan kalecilik yapıyordu 2.wakayeme maç kurtarıyordu.Ugurcanın kale boş 32 metreden baraj kudurmayıp ahmak bir gol yiyorsan bu maçı kaybedersin kalene gelen 5 toptan 3 gol olursa kaybedersin.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hocanın bu skorlara dahili %30 sa oyuncuların %70 Kimse kendini kandırmasın.

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne yapip edip en kisa zamanda Egemen Korkmaz geri getirilmeli!
                              Egemen ailesi başka şehirde yaşadığı için gitti geri gelmez.

Yorum

• Takım içinde özellikle bazı oyuncularda ciddi huzursuzluk var .
                                Bu durum bir şekilde takımı etkiliyor.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X