Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah hocayı yeme gibi niyetler yoktur.

Yorum

• ..
      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 06:54.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah hocayı yeme gibi niyetler yoktur.
        Geri zekalı çok.

Yorum

• İlk olarak breakingbbadd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kusura bakmayın ama çoğunuz abudullah mucıp avcı denen şahsı o kadar göklere çıkardınız ki şimdi tepeden bakıyor bizlere.

Hiç bir zaman başarısızlığı üstüne almadı hiç bir zaman da almayacak.

Geçen sezon birkaçımız takım top oynamıyor dediğimizde hain ilan edilmiştik.

Sandınız ki bu takımı hoca şampiyon yaptı.

Siz hayatınızda 3 şikecilerin aynı anda bu kadar kötü olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda hakemlerin bize bu kadar iyiniyetli olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda bir hocanın istediği adamların alınıp kampa yetiştirildiği kaç sezon gördünüz ?

Şu an ki durumun yeni transferlerle, uyumla, yorgunlukla alakası yok.

Cornelius bu takımın golcüsü değil diye gömdünüz adama kaç tane top atıldı ? Şimdi aynı kaderi gomez yaşayacak.

Gelen oyuncu ilk hafta iyi oynuyor sonra hızla aşağı gidiyor hiç farketmediniz mi ?

İnanın abdusun yerine messiyi koyun bir kaç hafta sonra onuda eleştirmeye başlarız burada.
          Farklı ancak doğruya en yakın tespitler.
          (Avcı) - Hoca'nın katkısı sadece defansif. Geri kalanı Nwakaeme ve Cornellius yaptı hücumda. Biraz biraz da Bakasetas ve Hamsik
          (İstanbul) - Bjk ve fb iyiydi ancak hop bi dakka diyenler oldu ...
          ( futbolu yönetenler, hakemler)- Bu duruma ben de şaşırmış ve "bu sefer olacak galiba" demiştim (ancak az daha Rize maçı ve sonrası veriyorduk kupayı)
          ( Transferler) Bir diğer şaşırdığım nokta da bu erken transferlerdi.
          -Evet, mevcut takım geçen sezondan daha iyi ama takım kimyası gitti. Bir geminin kaptanı ki güverteden isabet aldığını biliyor, ancak gemisini terk etmemek adına son bira acı cigara yakmış güneşin batışını izlemekte...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 08:49.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala geçiş şu bu vs diyorsun hoca ya.

Birde futbolculara laf söylüyorsun ayıptır utanır insan biraz.

Sorun topçularda değil sende sende o kadar kaprisli inatlarından vazgeçmeyen bir adamsın ki kendine kuş kondurmuyorsun.

Eyvallah illa böyle oynayayım diyorsun onu da geçtim o zaman ilk 11 yazılacak ilk isim siopistir bunu 4-5 yaşındaki çocuk bile görüyordur herhalde.

Kızılyıldız maçından sonra taraftar sana büyük bir ders verecek ve kovulacaksın biraz daha bekle.

Cornelius niye gitti hoca senin bu aciz futbolundan dolayı artık yeter dedi.

Şimdi de Gomez geldi oda diyecek ben gitmek istiyorum diye çünkü artık sıktın yeter.

Seni Nwekaame şampiyon yaptı bu takımı sen şampiyon yapmadın bunu unutma.

Çünkü sen futbolunun f'sinden anlamayan bir adamsın.

Hamsik'e bile geri pas at yana pas at ileri oynama demişsin belli.

Senin yüzünden adamlar kafayı yedi ne oynayacaklarını bilmiyorlar.

Birde Nwekaame'nin yerine sağ bacağı etmeyen Trezeguet denen adamı aldırıyor.

Oyundan da çıkarmıyor ben aldırdım diye kaprisli adam.

Amatör takım böyle salakça goller yemez ya, ama bu senin oynatmaya çalıştığın aciz futboldan kaynaklanıyor.

Sana ne desek boş hoca inşallah tez zamanda kovulur gidersin.
            Size de ne desek boş

Yorum

• şey çocukları gol iptal diye nasıl algı yapıyor.

Ulan zaten oyun durmuştu. O şutu o adam atamıyacaktı oyun devam etse.

Erman tam bir ......
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak aumur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca formsuz diyenlere hiç katılmıyorum. Kendisinin futboldan anladığı maalesef bu. Ve bu anlayışla Kapıkule'den öteye geçemezsiniz.
                Ve bu anlayışla asla şampiyon olamazsınız cümlesi kapıkule olarak revize edilmiş. Bu da bi gelişme tabii

Yorum

• Beklerde hic bir sorun görmüyorum. Senin kanat oyuncularin kac kere topu arkasina gecip defans yapmis bu Mac? Kac defa önde basmis rakibin Uzun top oynamasini engellemis. Samar oglani yaptilar bekleri, hepsi kosmayan basmayan top kapmayan orta sahan yüzünden. Düzelecek gibide degil.
                  Ömüre kiziyoruz ama girdikten sonra önde top kapan tek oyuncu.

Hocanin sisteminde de hatalar var ama bu laubalilik sadece hocaya yazilamaz bence. Takimda sorunlar var, nedeni ne?
                  En son MA291 tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 07:46.

Yorum

• Günaydın canlar

Bu sene bize ağlamak düşer.

Geçen de yazmıştım. Beklenti içine girerek kendinizi üzmeyin.

Yetenekleri kısıtlı Trabzon'lu Samet'ten 90+4'de dizle yediğimiz golle yıkıldım.

Sinirden uyuyamadım.

Avcı Hazretlerine yazarım bu maçı da

Bu moralle Kızılyıldız maçında da işimiz zor
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şey çocukları gol iptal diye nasıl algı yapıyor.

Ulan zaten oyun durmuştu. O şutu o adam atamıyacaktı oyun devam etse.

Erman tam bir ......
                      Erman bu sezon hep aleyhimize yorumlar yapıyor nedense?

Onu da satın almış birileri apaçık gözüküyor.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Kurulan barajın açıklaması yapılmadıkça, bu maçın bazı oyuncular tarafından sabote edildiğine inanmaya devam edeceğim !!
                        McLas was Here

Yorum

• Hocanın açıklamaları beni şaşırttı dün, çok sakatımız var ve gelişmekte olan bir takımız der diye bekliyordum ama tam tersi bir beyanat verdi .
                          Kötü giden bir şeyler olduğunun ve durumun net bir şekilde farkında gözüküyor .ama farkındalık ile uygulama noktası arasında ciddi bir uyumsuzluk var . Ve gelecek adına da ne yazık en ufak bir ışık vermiyor .
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beklerde hic bir sorun görmüyorum. Senin kanat oyuncularin kac kere topu arkasina gecip defans yapmis bu Mac? Kac defa önde basmis rakibin Uzun top oynamasini engellemis. Samar oglani yaptilar bekleri, hepsi kosmayan basmayan top kapmayan orta sahan yüzünden. Düzelecek gibide degil.
                            Ömüre kiziyoruz ama girdikten sonra önde top kapan tek oyuncu.

Hocanin sisteminde de hatalar var ama bu laubalilik sadece hocaya yazilamaz bence. Takimda sorunlar var, nedeni ne?
                            Transfer vs diyoruz da takım sürekli geriye gidiyir... bartra ilk geldiğinde müthişti şimdi ayakta duramiyir bardhi ilk geldiğinde 2 tane atmıştı topa vuracak hali yok gbamin aynı şekilde hoca zaten bırakmış kendini kondisyon rezalet das yusuf sarı abdurrahim dursun la yendi bizi.. açıkçası bu yıl avrupa kitaplarından elenip ligi de 10 cu falan bitiricek gibi duruyir rezalet durumdayız ve her hafta daha kötüye gidiyoruz... bunun kadro ile ilgisi yok geçen yıl puhac ve peres vardı bu yıl larsen eren orta sahada tonla adam var ama hala oyun oturtamadı k top gelmiyor maxi gomez e fecaat durumdayiz

Yorum

• Uğurcan abini de al git birader.

Sene başından beri suratından düşen bin parça.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam işte kadron bunlardan da kötü erenden sol bek larsenden sağ bek bardiden yıldız orta saha yapan takımsın sende kalende boş her gelen gol oluyor kadronun ismi Trabzonspor ederi kasımpaşa .
                                Bazen boş konuşmanın sınırlarını zorlayınca önemli birşey yaptığını sanır insan.

Eren Abdürrahim'den kötü,
                                Trezeguet-Ömür Yusuf Sarı'dan kötü,
                                Bartra Samet'ten kötü,
                                Orta sahadaki herkes Ndiaye'den kötü.

Bunların iddia eden futbol için değil, inadı için konuşur.
                                O da boş konuşur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X