Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal hocam keşke gelse diyeceğimde yönetimle çok kötü ayrıldılar.

Yorum

• Futbol böyle bir oyun geçen sene bjk şb kötü kadroları vardı hayır sadece futbolun doğrularını yapmadılar

Bizim kadromuz geçen senenin çok üstünde ama
      Yanlış kadro mühendisliği yanlış tercihler yanlış kararlar bu yanlışların sonucu eldeki bulgurdan olman

Dorukhan visca

Bir tane adam akıllı orta saha alsaydı dogucan Haspolat ile olmayacağını anlayıp böyle olmazdi

Yorum

• Abdullah Avcının takımı böyle delik deşik olsun inanılır gibi değil.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalecimizde berbat bunu es geçmeyin SIRADAN OLDU BU UGURCAN BUNUN NE DERDİ VARSA BİRİLERİ HALLETSİN KALE BOŞ ALOOO KALECİMİZ YOK .1 WAKAYEME GİTTİ 2.UGURCAN BİTTİ İŞTE AHVALIMİZ ORTADA.
          Uğurun suratı sirke satıyor demiştim dostum.
          Başkan hoca sebebini biliyordur bence.
          Ama şu maçta kaç tane net pozisyon verdiğimizi de unutmayalım.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadro copluk mu les mi yoksa tarihimizin en iyi kadrosumu karar ver artik 5 dakika once yazdigin baska simdi yazdigin baska.kadro kotu falan degil bu kadar kotu futbol oynayacak kadro hic degil..takim degeri denen birsey var kendi kendimizi kandirmayalim bosuna bizim kadro kotuyse oynadigimiz rakiplerin kadro amator o zaman..
            Kadro kötü kadro fiyasko 2 top yapmayın diye hoca mı diyor hemserim erene larsene 1 tane isabetli orta yapmamı diyor hoca sen ne anlatıyorsun şenol bizi şampiyon yaoacak 2 üfleyecek uçacaz geçmişte bizi uçurduği gibi.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Evet şapkayı önümüze alıp düşünmenin zamanı gelmiş bulunuyor.

Takımda içten sorun olduğu bariz. Yusuf transfer edilmiş özellikle kaptan ve Ömür’le bir samimiyet beklemiştim tam tersi oldu bir tane bile foto veya mesaj görmedim.

Uğurcan’ın abisi yazın çıkıp saçmalamıştı bunları ona Uğurcan söyletti dedik burada tepki gördük durum ortada o neco kendi kafasına göre saçma sapan şeyler paylaşıyor olamaz. Kalede kesinlikle bedenen duruyor o gol o mesafeden yenmez ikinci gol hatalı, topu taça atmalar tuhaf tuhaf tripler anormal işler bunlar. Ömür’ü zaten söylemeye gerek yok maça çıkmadı adam bariz bir şekilde.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hamşik'in de dermanı yok bu sezon.

pasları etkili değil maalesef hatta top ayağımdan çıksın da nolursa olsun der gibi.

sadece bu maça endeksli değil. genel bir sıkıntı var.
                Hamsik bitti artık sezon sonu futbolu bırakacaktır..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bir takim da butun oyuncular fomsuz gozukuyorsa ayakta kalan oyuncu olmuyorsa 90 dakika sonunda fizik kondisyon olarak her mac ayni hatalari yapip ayni gollerin kopyasini yiyorsan orada hoca sorgulanir bundan normal dogal birsey olamaz.bosuna hocayi savunmaya gecmesin kimse bu takim boyle 3.lig takimi gibi futbol oynayacak takim degil oyuncularin cogunlugu milli takimlarinda oynayan kaliteli ayaklar biz bu kadar kotu futbolu mra zamaninda o les kadroyla bile oynamiyorduk .cekirge misali kotu oyunla gidiyorduk iyi oyun mu 3 puan mi diyorduk 3 puandan yana duruyorduk ama papaz her zaman pilav yemiyor iste su oyunla galibiyet beklenmez takimdan kiminle oynarsa oynasin
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ortaya 2 tane uzun boylu cift yonlu oyuncu.1 stoper yeterdi takima ama avcinin futbol anlayisi farkli 11 kisi savunma yap uzun top at 1 gol.bul savunma devam..1 yildir sapkadan tavsam cikaran oyuncularla birazda sans bu is tuttu ama uzun vadede bunun olmica cok belliydi..size bu sene bizden bicacik olmazz gs sampiyon olsun..fener asla.olmasin dedigimde elestiriyodunuz

Yorum

• Gbamin'i Siopis'i Bardhi'yi Ömür'ü topla birleştir yek vücut yap bjkdeki 1 Salih Uçan olamazlar..Başakşehir'de merkezde Biglia gibi tecrübe abidesi var..Gs de Toreira Oliviera ikilisi adam yiyorlar şikecilerde Crespo çift yönlü fişek gibi adam..

Senin var mı merkezinde böyle 2 tane adam siz ne konuşuyorsunuz..Tarihin en kaliteli kadrosu yazıp kendinize güldürmeyin..Flavio Baker Marlon üçlüsünü de çok koşuyorlqr diye topçu ilan etmiştiniz başımızı şişiriyordunuz..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Geçen sene kötü maçlarda böyle goller yemiyorduk. En kötü berabere az gollü.. rakip biraz dikkat etse 5 lik olurduk
                        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Kusura bakmayın ama çoğunuz abudullah mucıp avcı denen şahsı o kadar göklere çıkardınız ki şimdi tepeden bakıyor bizlere.

Hiç bir zaman başarısızlığı üstüne almadı hiç bir zaman da almayacak.

Geçen sezon birkaçımız takım top oynamıyor dediğimizde hain ilan edilmiştik.

Sandınız ki bu takımı hoca şampiyon yaptı.

Siz hayatınızda 3 şikecilerin aynı anda bu kadar kötü olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda hakemlerin bize bu kadar iyiniyetli olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda bir hocanın istediği adamların alınıp kampa yetiştirildiği kaç sezon gördünüz ?

Şu an ki durumun yeni transferlerle, uyumla, yorgunlukla alakası yok.

Cornelius bu takımın golcüsü değil diye gömdünüz adama kaç tane top atıldı ? Şimdi aynı kaderi gomez yaşayacak.

Gelen oyuncu ilk hafta iyi oynuyor sonra hızla aşağı gidiyor hiç farketmediniz mi ?

İnanın abdusun yerine messiyi koyun bir kaç hafta sonra onuda eleştirmeye başlarız burada.

Yorum

• Takımın motivasyonu yok. Kopuk kopuk, konsantre olamamış 11 oyuncu var sahada. Ayağının altından topu kaçıran Uğurcan'dan tutun da en öndeki adamlara kadar herkeste bir konsantrasyon eksikliği var. En derli toplu oynayanlar takıma en son katılanlar. Orta sahamızda devasa bir boşluk var. Tempoyu ayarlayacak takımı yönlendirecek beyin yok. Acilen Hamsik form tutmalı. Gbamin, Trezege, Abdulkadir, Bardhi birkaç maç dinlendirilmeli. Lahtimi, Naci, Doğucan, Denswill, Djaniny de kulübeden girebilecek isimler. Birkaç maç bu şekilde devam edip, dinlenenlerden aklı başına gelen olursa takıma yedekten monte edilebilir.

--------------Uğurcan

Larsen-----Bartra------Hugo-----Eren

---------Siopis----Hamsik

---Yusuf---Bakasetas---Umut

-------------Maxi
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Orta saha alın dedim dedim ben dedim ben işittim . Orta saha alma birde beratı sat dorucana bel bağla yetmez birde beratı sat

Yorum

• fesen seneki trabzondaki adana macini hatırlayın bu mactan ne farki vardi..ozaman kazandik herkes ovuyodu avciyi ama oyun ayniydi..simdi.kaybettik elestriyosunuz. e oyun ayni ozamanda ezildik evimizde..skor taraftarligi cok yapildi gecen sene busene skor gelmeyince bazilari yeni anladi avcinin bu isi bilmedigini..gecen sene digr takimlar berbatti fener biraz toparladi sampiyonluk gidiyomu yine dedik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X