Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünalcılar size diyorum..Türk Silahlı Kuvvetleri yeni sözleşmeli uzman çavuş alacak fırsatı kaçırmayın hem şovmen taktik fukarası Ünal gibi kamuflaj giyersiniz hem de dolgun maaş alırsınız futbol sizin neyinize..

Yeni üyelik alıp etekli takılarak Avcı'yı göndermek için kendi çapınızda gündem yaratmayın..Ünal'ın devri kapanmıştır kıçınızı da yırtmayın..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Hoca formsuz diyenlere hiç katılmıyorum. Kendisinin futboldan anladığı maalesef bu. Ve bu anlayışla Kapıkule'den öteye geçemezsiniz.
      "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sol bekte Abdurrahim var. Senin beğenmediğin 1.lig topçusu. Bugün Marcelo gibi kanadını işledi durdu.

Stoperde Samet oynuyor, bırak bu takımda oynamayı yedek olsa isyan çıkar, ve savunmadan pas yaparak çıkıp sana gol attı.

Kanatta Yusuf Sarı var, defe koyup yolladigin adam. Bugün sana karşı asist yaptı.

Ndiaye, yetersiz buldugun için yolladigin, takım takım gezen adam. Top gibi oynadı bugün orta sahanla.

Kalecileri Ertaç siradan bir kaleci bir ekstrasi yok. Samet'in partneri Rakitsky Bartra'nin atamadığı pasları attı bugün.

Bak daha Emre Akbaba, uzatmaları oynayan Gökhan İnler falan onlara girmiyorum. Ha rakipten Onyekuru'yu isterdim mesela farklı bir profil bize göre.

Sana bakıyorsun sırf stoperinde Bartra ile Hugo oynuyor bunlar kalitesiz mi ? Sol bekinde Eren var Abdurrahimden kötü mü ? Trezeguet Yusuftan kötü mü ? Hamsik, Bakasetas gibi iki adam var mı takipte? Umut ve Gomez gibi iki golcusu var mı Adananin ?

Şimdi kadro kötü o yüzden yenildik dersen ben bunu kabul etmem. Ha yangın yapmayalım, kaos yapmayalım ama burada hocanın da formsuz olduğunu kabul etmek lazım. Görünen o ki daha kafasında net bir kadro belirleyememis su veya bu sebeplerden. Kadro belirleyemedigi için net bir strateji de ortaya koyamıyor.

Ha benim hocadan şu aşamada beklentim en azından yeni yüzleri takıma katmak. Belki farklı bir heyecan getirirler ve takım bu süreci puan kaybetmeden tamamlar.
        Bu kadar net olay imza.takim degeri 5 de 1 olan adamlar basa bas oynayip yeniyorlar bizi fizik olarak ustun geliyorlar hala oyuncu kalitesi hadi ordan ortamiz yok bir adami destekledigimizde sirf tukurdugumuzu yalamamak icin yanlisa yanlis diyemiyoruz
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu arada sametin umuta yaptığı penaltıydı bence

Yorum

• Bro şimdi seninle konuştuğumuz Ali Ağaoğlu başkan hocamızı taraftarın önüne atar demiştik hani önceden şu anda bunu yaşıyoruz.berbat bir şey bu.asbaşkan gelmeli başa doğrusu bu bence. dediğin gibi olmalı.ama bu kadroyu nasıl yenileyeceğiz.devre arasına kadar baya sancılı geçecek.hocayı yemeseler bari.taraftarın cahil kısmı işi uyanamıyor hala
            İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarihin en iyi kadrosu mu

Yorum

• İlk olarak FztNaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz fazla adamla hücum edip sonlandıramadığımız her atağın dönüşü ya gol oluyor ya da net pozisyonla sonlanıyor kalemizde. Çünkü en az 65-70 metrede oynamaya çalışıyoruz defansımızla.

Bir karar versin hocamız : ya 50 metrelere çekip ofsaytla köreltmeye çalışalım rakibin ataklarıbı ya da iyice geriye gömülüp öne hamleli oynayalım defansımızda.
              Bu kadro hucum oynyamaz defas yapmayı öğretip kontra veya ölü top arayıp önce beraberlik diyeceksin yoksa her maç hezimet olur bu defans ve kaleciyle.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• abi delirmemek elde değil waka kalacaktı + 6 tane nokta atışı yapıp transferi kapayacaktın. bu kadar basitti ya
                İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..

Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..

Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..

Yorum

• 10 gün içinde İstanbul-Macaristan-Adana yapıyorsun. Yeni gelenler evine yerleşemedi. Ne anlatıyorsunuz. Transferde geç kalındı. Ama Avcı ile ilgili bir durum değil. Oyuncular iyi ve zamana ihtiyaç var. İçeride taraftar bunları ateşler herkes rahat olsun.

Yorum

• şampiyon olduktan sonra kovulma olayına en çok şu örneği veririm : hatırlayan hatırlar, real madrid ve capello, capello real madridi la liga da şampiyon yaptı,ertesi hafta kovuldu,nedeni oynanan kötü oyun idi,real madridi la ligada şampiyon yapmak amiyane tabirle taraftarı kesmedi,sonra ne oldu?

real madrid 5 kez cl yi kazandı, 2007 den sonra

futbolda seviye yükseltmenin en görünen kısmı A plus teknik adamlarla çalışmaktır, fb nin kondüsyonunu görüyorsun,deli danalar gibi koşuyorlar,sadece jesus değil jesus un ekibide bunda etkili,zaten A PLUS teknik adamlar genelde ekibi ile geliyorlar
                    TEKKEBALL

Yorum

• Tarihimizin en iyi kadrosu ha ha ha ha haaa sol bek eren sağ bek larsen büyük yıldız BARDDDİ SOL AÇIK HARİKA ÇOCUK TREZEGETTT HA HA HA.

Yorum

• Hickimse dikkat ediyor mu bilmem ama sanırım İspanyol bir kondisyoner vardı geçen sene ikinci yarı gitmişti
                        O gideli yüzümüz gülmedi
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bir de yenilmek değil de şöyle itici takımlara yenilmek ayrı zoruma gidiyor. Git antepe yenil ne bileyim, Ümraniye, Hatay, Ankaragücüne yenil de Antalya, Demirspor gibi her fırsatta bize olan nefretlerini kusan camialara yenilme.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gbamin'i Siopis'i Bardhi'yi Ömür'ü topla birleştir yek vücut yap bjkdeki 1 Salih Uçan olamazlar..Başakşehir'de merkezde Biglia gibi tecrübe abidesi var..Gs de Toreira Oliviera ikilisi adam yiyorlar şikecilerde Crespo çift yönlü fişek gibi adam..

Senin var mı merkezinde böyle 2 tane adam siz ne konuşuyorsunuz..Tarihin en kaliteli kadrosu yazıp kendinize güldürmeyin..Flavio Baker Marlon üçlüsünü de çok koşuyorlqr diye topçu ilan etmiştiniz başımızı şişiriyordunuz..
                            Fenedeki miha zijc gonderildi istenmeyen adam ilan edildi pereira geldi oyuncu yuseklise gecti. Unal karaman gelmeden once sosa top falan oynamiyordu aurekli elestiriliyordu. Burak yilmaz senol gunesten once bidonun tekiydi, egemen korkmaz bursadan kovularak bise geldi, engin baytar da genclerbirliginde o kadar one cikan biri degildi, olcan adin fener altyapisindan a takika yukseldi ama goze giremedi gaziantepde yukselise gecti, fenerde semih senturk zico nun gelmesiyle beraber performansini arttirdi sampiyonlar liginin en cok gol atan oyuncularindandi o donem

Yani oyuncuya deger katan hocanin kendisidir. Sen emin ol o oyuncular bizde olsa yine su anki durumumizdan iyu olmayacaktik. Sen dogru taktik ve antreman disipliniyle takimini calisitirmazsan sonuc elbette husrsn olur. Hatirliyorum hugo bross doneminde vasat top oynarken senol gunes geldi durum tersjne dondu. Sonraki sezon da meshur 2010 - 2011 sezonu.

Yorum

• Bu konu özelinde değil dediğim hocaya verilen maaşın sorgulandığı başka bir yer var mı merak ediyorum ben. İşe yaramaz bir sürü oyuncu alıyorsun sağa sola kiralayıp maaş ödüyorsun da hocaya verilecek maaş problem oluyor 10 tane 300 bin euroluk adam bir tane 3 milyonluk adam etmez hikayenin manası yok
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün Larsen’i de paçavra ettiler rezil oldu bence
                                Rezil zaten dünyada sağ bek kıtlığından bunu buldu böyük başkan larsennnnn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X