İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tamam işte kadron bunlardan da kötü erenden sol bek larsenden sağ bek bardiden yıldız orta saha yapan takımsın sende kalende boş her gelen gol oluyor kadronun ismi Trabzonspor ederi kasımpaşa .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Buna ek olarak beklerimiz rakiplerin beklerinin yanından geçemezler, bidon Trezeguet dışında kanat yok, stoperlerimiz top rakipdeyken helva gibiler, takımımız rakiplerin kadrolarından çok geride olsa da sahada ki rezaleti açıklamaz tabi ki..İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGbamin'i Siopis'i Bardhi'yi Ömür'ü topla birleştir yek vücut yap bjkdeki 1 Salih Uçan olamazlar..Başakşehir'de merkezde Biglia gibi tecrübe abidesi var..Gs de Toreira Oliviera ikilisi adam yiyorlar şikecilerde Crespo çift yönlü fişek gibi adam..
Senin var mı merkezinde böyle 2 tane adam siz ne konuşuyorsunuz..Tarihin en kaliteli kadrosu yazıp kendinize güldürmeyin..Flavio Baker Marlon üçlüsünü de çok koşuyorlqr diye topçu ilan etmiştiniz başımızı şişiriyordunuz..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Ne senolu ne unali bu kadar vizyonsuz olmaya gerek yok.bu aksama kadar her zaman savundum hocayi artik izahi yok bu oyunun kadro les falan degil hocayi savunmak icin sacmalamanin alemi yok bir takimda her oyuncu kotu olamaz aylardir top oynamiyor bu takim tek bir adim ilerleme yok oyun anlaminda hoca bize gosterecek bunu..her mac ayni gollerin tekrarini yiyoruz demek ki calismiyoe onlem alinmiyor buna.avci kendimi sorgulayacagim demis bende basin toplantisinda kotu giden seyler var kendi bile goruyor bunu siz hala toz kondurmama pesindesiniz.takim bir wakanin ayrilmasiyla tepe taklak oluyorsa orada hoca sorgulanir o zaman.gecen seneden cok daha iyi alternatifli kadro kuruldu bu sene kadro yeteriz olayi hikaye.waka haric 11 den giden corni var yerine gomez alindi cok degil 2 3 hafta sonra onada sovulecek bu takim 5 aydir top oynamiyor sen ne anlatiyorsun bir umutla bugun yarin diye bekleyip duruyoruz duzelecek diye her hafta daha boka batiyor attigimiz gole sevinemiyoruz otesi mi var daha.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro kötü kadro fiyasko 2 top yapmayın diye hoca mı diyor hemserim erene larsene 1 tane isabetli orta yapmamı diyor hoca sen ne anlatıyorsun şenol bizi şampiyon yaoacak 2 üfleyecek uçacaz geçmişte bizi uçurduği gibi.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 00:32.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
ee mancini de 1967 den beri sampiyon olamayan manchester city yi sampiyon yapti ama sonraki sene kovuldu. Ayrica adam gitmek istiyorsa zorla mi tutucan. Ciddi ciddi omrunun %90 %95 ini istanbulda gecirmis bir insanin trabzonda yillarca yasayacagini mi dusunuyorsun. Tazmimatini alip 3 buyuklere kapak atmaya bakacak. Bir de git arastir bakiyim unal karaman one gectigi maclarda hangi kadrolar hangi oyuncualr oynadi kimler sakatti hangi hakem hatalari oldu kendi ekibini getirmesine izin verildi mi takimin kondiayoneri kimdi falan. Bu adam aleyhimize hakem hatasi olmamasina rsgmen boyle. Bir de hakemler bizle ugrassa eddie newton doneminden farki kalmaz. O donemle bu donem arasindaki tek fark hakemlerin bizle ugrasmamasi. O da artik sayin hocamizin hukumete yakinligi ile alakalidur herhalde. Zira hukumetw yakin olmayan birinin basaksrgir futbol kulubunde yillarca calismasi mumukun degildi.İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek. Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır.
Yorum
-
jorge jesus tarzı A plus bir teknik adam getir bakalım,takım nasıl olumlu yönden değişiyorİlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRosier top sürer dribling yapar bindirir atlet ve hızlı adam..
Ferdi hakeza aynı nitelikte..
Boey da öyle..
Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..
Siz ne sanıyorsunuz hoca değişince takımın roketleşeceğini mi?
hem A plus bir teknik adam getireceksin hemde A plus teknik adamın ekibinide getireceksin
avcı yerel bir teknik adam aga,avcı nın avrupa maçlarında bunu daha net görüyoruz, şu maç bile neredeyse 2-2 bitiyordu,vasat süper lig seviyesinde alınan puanların çok fazla önemi yok,
uluslararası ve A Plus teknik adam avrupa maçlarında kendini belli eder,hem taktik hemde kondüsyon olarak,süper emekliler liginde anlayamazsın bunu,
yerli olarak A plus bir teknik adam şenol güneş ten başka yok, cl de 14 puan topladı,boru değil, yabancı A plus teknik adam getirmeye kalksan en az 3 milyon avrodan başlar maaşı,getirmeside zor oluyor tabi
avcı yı kovup hikmet karaman rıza çalımbay tarzı vasatları getirirsen hocayı kovmanın mantığı yok, kovacaksan A plus bir teknik adam getireceksinTEKKEBALL
Yorum
-
Biraz fazla adamla hücum edip sonlandıramadığımız her atağın dönüşü ya gol oluyor ya da net pozisyonla sonlanıyor kalemizde. Çünkü en az 65-70 metrede oynamaya çalışıyoruz defansımızla.
Bir karar versin hocamız : ya 50 metrelere çekip ofsaytla köreltmeye çalışalım rakibin ataklarıbı ya da iyice geriye gömülüp öne hamleli oynayalım defansımızda.
Yorum
-
Sol bekte Abdurrahim var. Senin beğenmediğin 1.lig topçusu. Bugün Marcelo gibi kanadını işledi durdu.
Stoperde Samet oynuyor, bırak bu takımda oynamayı yedek olsa isyan çıkar, ve savunmadan pas yaparak çıkıp sana gol attı.
Kanatta Yusuf Sarı var, defe koyup yolladigin adam. Bugün sana karşı asist yaptı.
Ndiaye, yetersiz buldugun için yolladigin, takım takım gezen adam. Top gibi oynadı bugün orta sahanla.
Kalecileri Ertaç siradan bir kaleci bir ekstrasi yok. Samet'in partneri Rakitsky Bartra'nin atamadığı pasları attı bugün.
Bak daha Emre Akbaba, uzatmaları oynayan Gökhan İnler falan onlara girmiyorum. Ha rakipten Onyekuru'yu isterdim mesela farklı bir profil bize göre.
Sana bakıyorsun sırf stoperinde Bartra ile Hugo oynuyor bunlar kalitesiz mi ? Sol bekinde Eren var Abdurrahimden kötü mü ? Trezeguet Yusuftan kötü mü ? Hamsik, Bakasetas gibi iki adam var mı takipte? Umut ve Gomez gibi iki golcusu var mı Adananin ?
Şimdi kadro kötü o yüzden yenildik dersen ben bunu kabul etmem. Ha yangın yapmayalım, kaos yapmayalım ama burada hocanın da formsuz olduğunu kabul etmek lazım. Görünen o ki daha kafasında net bir kadro belirleyememis su veya bu sebeplerden. Kadro belirleyemedigi için net bir strateji de ortaya koyamıyor.
Ha benim hocadan şu aşamada beklentim en azından yeni yüzleri takıma katmak. Belki farklı bir heyecan getirirler ve takım bu süreci puan kaybetmeden tamamlar.
Yorum
-
hocanın kredisi sonsuz ne demek Allah aşkına ?
geçen sene bizi zorlamayan hiç bir rakip yoktu ve şampiyon olduk eyvallah ee şampiyon olduk diye 3 sene boyunca her hafta bu eziyeti bu akıl tutulmasını gerçekten sindirebilecek misiniz ?
ben 20 puan önde olduğumuzda bile açıp bu takımın maçını izleyemedim.
Yorum
-
Yalnız millete nasıl koyduysak inanılmaz bir nefret var bize karşı. Hala hakem falan diyen kansızlar var. Hatta ilk dakikada Onyekuru'nun pozisyonuna penaltı diyip bizimkinin olmadığını iddia eden aklı evveller bile var. Utanmasalar adi Sarı'nın pozisyonuna bile penaltı diyecekler. Sayılmayan gol diye birşey yok çünkü hakem düdük çalmış bizimkiler bırakmıştı. Ama hakemin tek hatası o pozisyondu. Bir de Adanademir'i inanılmaz övüyorlar. Tıpkı Antalya gibi. Bizim kötü oyunumuz bu salakları da kandırıyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta bunlar da doğru düzgün maç kazanamayacaklar. Aramızdan şöyle kondüsyonu iyi olan amatörde olsa ayağına top değmiş bir 11 çıkarsak muhtemelen bu sistemdeki takımla kafa kafaya oynarız.
Yorum
-
al işte komşunun tavuğu kaz misali. tam senin şu yorumuna cuk oturur cinsten. o saydığın adamları getir senin takımına koy 1 tane maç kazandırmazlar. şöyle düşün sana karşı rakipler var gücüyle olağanüstü çabayla savaşıyorlar ve en kötü oyuncuları bile senin gözüne iyi futbol oynuyormuş gibi geliyor. ndiaye gönderilirken bizde nasıl futbol oynuyordu veya yusuf veya beğenmediğin diğer isimler? düşündünmü ? rakipler bize karşı ekstra motivasyonla oynuyorlar bu antalya vs değil istisnasız hepsi. önemli olan senin istek ve arzun ne derece var ne kadar karşı koyabiliyorsun? şuanda hiçbir rakibe karşı koyamıyoruz . bunun kadro kalitesinden çok mental oyun zekasıyla istek arzu adını sen koy onunla alakası var.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana'da Svenson Zybua Onyekuru Inler Belhanda Rodrigues Akintola gibi adamlar da var..Oraya Yusuf Sarı'yı aklınca iliştirip ADS'nin kadrosunu çöp ilan edemezsin..Kadro kalitemiz berbat işte başka takımlardaki 1 2 çürük adamı baz alarak bizimkiyle karşılaştırma ve kıyaslama yapmayın..
Bizdeki topçuların büyük çoğunluğu temel futbol bilgisinden yoksun adamlar..Hangileri olduğunu defalarca yazdım..Hamsik Bartra Gomez dışında hiçbir oyuncu üçüzlerin kadrosunda direkt oynatacağın adam olamazlar..
Yorum
-
A plus adamlar aldılar ondan dolayı olabilir mi gs geçen sene küme düşüyordu kadrosu leşti bu sene zirveye oynuyor acaba niye pigme okanın dahiyane hocalığından mı kadron kötü kötü transferler yaptın bitti bu sene gitti capelloyuda getirsen geçmiş olsun.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejorge jesus tarzı A plus bir teknik adam getir bakalım,takım nasıl olumlu yönden değişiyor
hem A plus bir teknik adam getireceksin hemde A plus teknik adamın ekibinide getireceksin
avcı yerel bir teknik adam aga,avcı nın avrupa maçlarında bunu daha net görüyoruz, şu maç bile neredeyse 2-2 bitiyordu,vasat süper lig seviyesinde alınan puanların çok fazla önemi yok,
uluslararası ve A Plus teknik adam avrupa maçlarında kendini belli eder,hem taktik hemde kondüsyon olarak,süper emekliler liginde anlayamazsın bunu,
yerli olarak A plus bir teknik adam şenol güneş ten başka yok, cl de 14 puan topladı,boru değil, yabancı A plus teknik adam getirmeye kalksan en az 3 milyon avrodan başlar maaşı,getirmeside zor oluyor tabi
avcı yı kovup hikmet karaman rıza çalımbay tarzı vasatları getirirsen hocayı kovmanın mantığı yok, kovacaksan A plus bir teknik adam getireceksinAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hocayı en sert eleştirenlerden birisiyim ama gitmesini konuşmak yanlış.
Hocanın artık inadından vazgeçmesi lazım yeter.
Şu forumda Mart ayından beri bir şey oynamıyoruz diyen 3-5 kişi olmamıza rağmen, yok lig bitmişti yok rehavet diye bizi adeta salak yerine koymaya çalışan futbol cahilleri susacak. Bizim bu seneye hiçbir oyun mirasımız kalmadı, çünkü geçen sene ligin ikinci yarısı bir oyunumuz yoktu. Ligin sonunda maç kazanamayacak hale zaten gelmiştik.
Bu takım yapılanması yanlış yazdık, sezon başında yazdık. Bu oyuncu profili ile oynatılmak istenen oyun arsasında uyumsuzluk var. Bu oyun sistemi kanat beksiz olmaz. Olmaz. 30 yaşımdayım 5000 maç izledim belki daha falza, sıradan bir futbolsever olarak benim gördüğümü teknik heyet nasıl göremez ya, çakılı bekten hallice topu dürtmekten başka top sürme kabiliyeti olmayan bekler ile topa hakim ve 4-2-3-1 oynayamazsın. Hele ki hücumdaki açık oynayan kanat oyuncuların çizgiyi kullanmayan içe kat eden oyuncular ise kanat bekin yoksa böyle ortaya sıkışan berbat bir oyun oynarsın. Larsen transferi faciadır, Abdürrahim’e karşı yerde pas pas olduğu yetmezmiş gibi her topa basıyor her topa. Fiziği kötü değil ama topu sağına alıp, soluna rakiple arasına vücudunu koyup top sürme cesareti ve yeteneği sıfır. Ne beklerin ne kanatların sıfıra inemiyorsa, rakibi merkezde sayıca azaltamazsın. Boş boş ortada paslaşır durursun.
Eren de ne kadar genç olsada bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil gibi gözüküyor.
Artık dogma gibi kabullenilmesi gereken şeyler var takımda.
Gbamin kötü mü kötü, ama Hamsik’e deplasmanda partner olacak ve arkalarında Siopis olacak. Bu kadar basit, bakasetas merkezde berbat oynuyor. Önde de çok iyi olduğu söylemez şut denediği 2 pozisyon var, ikisinde de Maxi Gomez bomboş. Açın maçın kaydını izleyin. Yada bana atın göstereyim. Şuta konsantre ama görmeden arkasındaki abdüş’e pas atmayı deniyor, bomboş aradan sıvışmış maxi’yi göremiyor. Bakasetas iç saha maçlarında ilk 11 oynar ama deplasmanda hamle oyuncusu olur.
Biz deplasmanda Siopis-Gbamin-Hamsik merkeziyle önce şu göbeğin delik deşik olmasını bir çözelim, sonra bakarız hücuma. Rakiplerde topu alan stoperlerin üzerine doğru koşuyor bu nasıl futbol bu nasıl merkez. Kanatlarımız zaten leş, merkezde bu kadar iyi oyuncumuz var orayı da kullanamıyoruz. Diziliş ve tercih hataları yüzünden hep.
Kanatlara gelirsek, Trezeguet’i bir daha sağ kanata koyan antrenör cidden lisansını yırtsın atsın. Sağ ayakla içe kat etmek yapabildiği tek şey adamın. Sağ açıkta berbat oynadı, sadece topa bastı ve geri döndü ya da ortadaki birine atmaya çalıştı hepsi top kaybı oldu. Sol ayağı ile dürtüp içe kat etmeye çalışıyor ama sol ayağı yok.
Zaten sol kenara geçti 2 pozisyon buldu hemen, heba etti mi etti ama 2 tane buldu. Ya kullanma çok kötüyse ya da sol da kullan. Bunun 3. Bir seçeneği yok. YOK.
Bu takıma derhal kaliteli bir kondisyoner transferi yapılmalı. Bu takım kamp felan yapmamış yatmış.
Uğurcan’ın Taha’dan pek bir fazlası yok form olarak. Kızılyıldız maçında da aynı olursa, otursun bir kaç maç kenarda.
Takımda öne oynayan hiçbir oyuncu olmadığı için Bartra sürekli öne oynamaya çalışarak, inanılmaz saçmalamaya başladı. Bence bu saçma yan pas ve sürekli temposuz oyundan inanılmaz sıkıldı. Sürekli savunma arkasına pas deniyor. Azalt diye uyarılsın istemiyorum çünkü onun dışında öne pas atan kimse yok.
Deplasman Kadrosu
———Uğurcan(Taha)
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
—————-Siopis
——-Hamsik—Gbamin
Bozok——-Maxi—-Trezeguet(Naci)
İç Saha Kadrosu
———Uğurcan(Taha)
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
——-Gbamin—Hamsik
Bozok—Yazıcı(Baka)—-Naci(Djaniny)
—————Maxi
Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi sadece hamle oyuncusu olabilir. Bu fizikle bu adamların sahada bizi eksik oynatmak dışında katkı verecek patlayıcılık, enerji ve tekniği yansıtamadıkları sürece de bu böyle olmak zorunda.
Trezeguet’i bayıldığım için değil, deplasmanda sol açıkta 2. Yarıda kaçırdıkları gibi yine pozisyona girme ihtimali olur diye ve mecburiyetten yazıyorum.
Larsen ve Eren ilk 11 bekleri olamaz, alternatifsizlikten yine mecburen yazıyorum.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 00:40.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum