Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sezon da göze hoş gelen top oynamıyorduk ama öyle ya da böyle pozisyonları sonlandırıyorduk. Bu sene öyle noktalarda top kaybı yapıyoruz ki rakip kontradan ya gol atıyor ya da çok tehlikeli atak yapıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adamların buz gibi golünü yedi hakem,buna rağmen bizi yendiler..hocamı sorun,kadro mu kötü..bence her 2 side..
      .....

Yorum

• Gomez hariç tüm oyuncular leş gibi oynuyor leşşş.
        Tüm oyuncuların aynı anda bu kadar kötü olması imkansız ağalar.
        Hadi formsuz olursun ama mücadele edersin anlarım. O da yok.
        Futbolcular oynayamıyorlar. Bence gizliden gizliye de protesto ediyorlar.
        Bizim bilmediğimiz, duymadığımız bir şeyler dönüyor arka planda.
        2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben hala aynı noktadayım bu takım toparlayacak. farzedin toparlayamadık ligi 10. bitirdik ne var yani olamaz mı.

bu takım her sene şampiyonluğun içindeydi de ben mi hatırlamıyorum.

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.
          Renktaş sorun her sene kafaya oynama olayı değil. Ezile ezile yeniliyoruz sorun orada.
          2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben hala aynı noktadayım bu takım toparlayacak. farzedin toparlayamadık ligi 10. bitirdik ne var yani olamaz mı.

bu takım her sene şampiyonluğun içindeydi de ben mi hatırlamıyorum.

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.
            Toparlanır takım hoca değişikliğinde

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• 30 - 40 metrede oynayan kompakt, az biraz eli yüzü düzgn her takım bizi bu hale sokar.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sergen örneği Ortada. Avcının hocalığını bu sene göreceğiz demiştim...Şu ana kadar çuvalladı..2 yıl oldu futbolu oynatamayan adam bu saatten sonra şapka dan tavşan çıkaramaz... sözleşmeyi verenler utansın. Bu adam gitmezse korkarım klüp batar.. transfer harcamaları da hiç iyi değil.. Borsa ve finans bilmeyen bir sürü cahil var. Transfer transfer diyorlar.. Yazık yani .

İşin acı tarafı; bizim mali yapımız İstanbul takımları kadar güçlü değil.Onların vergi borçları vs siliniyor.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bartra %70 topla oynayan bir takımın ideal stoperi olur,Lamasia ekolünden.
                  Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.
                  Kesinlikle.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Istifa bekleyenler kimi görmek isterler???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    Jorge sampoli antonio Muhammed bielsa...
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• hamşik'in de dermanı yok bu sezon.

pasları etkili değil maalesef hatta top ayağımdan çıksın da nolursa olsun der gibi.

sadece bu maça endeksli değil. genel bir sıkıntı var.

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek.
                        Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır.
                        Kloop gelir gelmez şampiyon mu yaptı. 2 sene sonra başarı geldi. Arsenalde Mikel arteta gelir gelmez mukemmel topmu oynattı. Adamın bu sene 3. 4. Senesi daha yeni top oynatmaya başlattı. Şampiyon yapacagida belli degil.
                        Abdullah avcı seni 1.5 Senesinde şampiyon yapti. Resmi olarak 38 senedir sampiyon olamayan bir takımı şampiyon yaptı. Ama öyle ama böyle bu adam saygıyı sabırı hakediyor.
                        Bu sene avci seni ligden düsürmez. Ama yeni gelecek teknik adamlar sinsilesi senin bir 5 10seneni götürür. Sabret abi adam seni 38 sene sonra şampiyon yapmış. Bırakta senin arsene wengelin olsun. Emin ol başarıyı getiricektir. Sabır sadece. Burada kimse futbolu abdullah avcıdan iyi bilmiyor. Bilen varsa gitsin teknik direktorluk yapsın. Yok geçti benden diyorsa, avcı gitsin demeyle olmuyor yerine ne yapmak lazım onu soylesin. Bu sorunu yaratan abdullah avcı elbet cözümünüde bulur. Ama sen hic bir çözüm bulamazsın bu kafayla.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Ünal hoca serkan asan, hüseyin türkmen, gaston campilerin 11 de olduğu, ömür, yusuf yazıcı, parmak, uğurcanı parlattı. yedekten batuhan artaslan murat cem akpınarların girdiği dönemde üst sıraları zorladı.

İddia ediyorum ki elinde şöyle bir yedek kulubesi olsa herşey çok farklı olacaktı.

Yorum

• Rosier top sürer dribling yapar bindirir atlet ve hızlı adam..

Ferdi hakeza aynı nitelikte..

Boey da öyle..

Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..

Siz ne sanıyorsunuz hoca değişince takımın roketleşeceğini mi?
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde 2 gol attık. Yine atarız o çap var takımda.
                            Sorun savunmada.
                            Vişçanın defansif katkısını arıyoruz maalesef.
                            Kalecimizde berbat bunu es geçmeyin SIRADAN OLDU BU UGURCAN BUNUN NE DERDİ VARSA BİRİLERİ HALLETSİN KALE BOŞ ALOOO KALECİMİZ YOK .1 WAKAYEME GİTTİ 2.UGURCAN BİTTİ İŞTE AHVALIMİZ ORTADA.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rosier top sürer dribling yapar bindirir atlet ve hızlı adam..

Ferdi hakeza aynı nitelikte..

Boey da öyle..

Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..

Siz ne sanıyorsunuz hoca değişince takımın roketleşeceğini mi?
                              Katılıyorum, kadro berbat kurgulandı maalesef.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kaptan takımı yansıtır. Ayağının altından kaçırdığı benim hatırladığım başka bir top yok. Aklı sahada değil. Takım da öyle. Bu takımı sadece taraftar ateşler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X