Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca ısrarla hatasını kabul etmiyor. Ödül gibi adama 3 yıllık sözleşme verirsen o da keyfine göre takılır. Bu oyun düzelmez kimse kendini kandırmasın.
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bardhi ömür bacasetas orta saha mı olur

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adana'da Svenson Zybua Onyekuru Inler Belhanda Rodrigues Akintola gibi adamlar da var..Oraya Yusuf Sarı'yı aklınca iliştirip ADS'nin kadrosunu çöp ilan edemezsin..Kadro kalitemiz berbat işte başka takımlardaki 1 2 çürük adamı baz alarak bizimkiyle karşılaştırma ve kıyaslama yapmayın..

Bizdeki topçuların büyük çoğunluğu temel futbol bilgisinden yoksun adamlar..Hangileri olduğunu defalarca yazdım..Hamsik Bartra Gomez dışında hiçbir oyuncu üçüzlerin kadrosunda direkt oynatacağın adam olamazlar..
        Aynen hamsikdende bu saaten sonra bir cacık olmaz.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adama 3 yıllık sözleşme teklif etmesen belki istifa edebilirdi ama artık asla kendi isteğiyle gitmez, 3 yıllık parasını vermeden gönderemezsin..
          Gerekirse versinler ama bırakıp gitsin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            La adana neyi haketti x bir istanbul takımı 5 ler bu adanayı berbat bir takım defansı leş işte bizim tarihimizin en iyi kadrosu bu leş takıma yenildi tıpkı antalya leşine yenildikleri gibi.
            Kadro copluk mu les mi yoksa tarihimizin en iyi kadrosumu karar ver artik 5 dakika once yazdigin baska simdi yazdigin baska.kadro kotu falan degil bu kadar kotu futbol oynayacak kadro hic degil..takim degeri denen birsey var kendi kendimizi kandirmayalim bosuna bizim kadro kotuyse oynadigimiz rakiplerin kadro amator o zaman..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Istifa bekleyenler kimi görmek isterler???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forumda biri, geçen sezonki BJK gibi olacağız demişti ama şimdiden 2 mağlubiyet aldık.Biz CL'de de oynamıyoruz ama takımın kondüsyonu bitik.2-3 maç daha böyle gidersek, Avcı değil Morinho olsa kovulur.
                Sergen örneği Ortada. Avcının hocalığını bu sene göreceğiz demiştim...Şu ana kadar çuvalladı..2 yıl oldu futbolu oynatamayan adam bu saatten sonra şapka dan tavşan çıkaramaz... sözleşmeyi verenler utansın. Bu adam gitmezse korkarım klüp batar.. transfer harcamaları da hiç iyi değil.. Borsa ve finans bilmeyen bir sürü cahil var. Transfer transfer diyorlar.. Yazık yani .
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak alp.ckmk29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligin 16,17 ve 18. Sıradaki çöp takımları zorla yenebildik.

Fener, Bjk, Başak, Konya şu dönemde denk gelseydi adımız sıralamada son 4 içindeydi arkadaşlar.

Acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.

Umut bozok, MAXİ GOMEZ, janiny forvet rotasyonu mundar olacak
                  Hikmet garaman iyi hoca. O gelsin

Yorum

• Takıma bakıyorum eren hücum beki bartra oyun kurucu stoper hamsik ömür bakasetas trezeguet yusuf hatta bardhi forvetleri saymıyorum kardeşim herkes bu takımda gole yakın isimler. Sen bu adamlara bu oyunu oynatamazsın. Kabul etmiyorlar işte bu kadar net bu iş. İstemiyorlar bu garabeti. Adına ne derseniz deyin. İster yanlış transfer deyin ister hocayı baltalıyorlar deyin ben işin doğasındayım. İnsan tiksinir bu yapmaya çalıştığı şeyden. Bu yaptığın şey her ne kadar iş de olsa temelde bir oyun. Kimse keyif aldığı şey ile keyif almadığı şeye aynı performansı veremez.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Birde 2 gol attık. Yine atarız o çap var takımda.
                      Sorun savunmada.
                      Vişçanın defansif katkısını arıyoruz maalesef.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen öyle, bende onu diyorum adam akilli bende dahil bir boktan anladigimiz yok, skora göre ben demistimcilik oynuyoruz, ama Avcinin sictiginin gerçeğini hiçbirşey örtemez.
                        Sıkıntı kadroda değil bence de. Tamam planlamada bazı noktalar da sıkıntı var. Mesela aynı özellikli adamların alınması gibi ama ben orada Ömür'ün ve Baka'nın gidişi öngörülerek bu transferlerin yapıldığını düşünüyorum.

Bugün Trezequet Adana'daki olsa bizi felç eder hareket edemezdik. Ama biz de bir numara yok. Aynı şekilde Nwakaeme bugün bizde olsa belki de bu maçta kral olabilirdi. Velhasıl sorun sistemde ve hoca da. Elindeki topçuların özelliklerine göre oynatamıyor takımı. Bütün orta sahaları merkeze yığdığın zaman bir top kaybedince direk stoperlerle karşı karşıya kalıyorlar. Açıkçası Avcı'nın benim nazarımda bu sene kredisi var ama artık bir çeki düzen vermeli.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca çıldırmış yine geçiş meçiş zırvalıyor birader orta sahan bomboş fiziksel olarak rezil haldesin adamlar heralde hızlı geçecek herkes senin gibi yana dön geriye dön futbolu mu oynuyor. Uefa gruplarında sonuncu olacağız bu taktikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Geçiş meciş mı dedi
                          Yok artık. Senin içinden geçiyor her takım
                          Saçma sapan geri pas yan pas, sonra oyuncular birbirinden uzak donen top hoooop kalende
                          La bari buna önlem al 20 maç olacak be 20

Yorum

• ben hala aynı noktadayım bu takım toparlayacak. farzedin toparlayamadık ligi 10. bitirdik ne var yani olamaz mı.

bu takım her sene şampiyonluğun içindeydi de ben mi hatırlamıyorum.

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Kaç kere dedim orta saha alın diye

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.
                                Hiç sevinmedim trezeget kimdir wakayeme herşeydi 40 yıldır bulamadığın adamdı agaoglunun her zamanki müthiş dehası bu muhteşem takımı ortaya çıkardı.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X