Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 dk uzatmalarda rakibe 3 tane net pozisyon verdin sonuncusu gol oldu
    utanç verici kepazelik

geçen sezondan beri her maç rakibe şahane pozisyonlar veriliyor
    bu hastalık devam ediyor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saçmalıyorsun. kadro çöp felan değil. üzüntüyle yazıyosunuz. bu kadro çok iyi. sorunlar farklı. sendeki oyuncular hepsi herhangi bir takımda banko 11 oynayacak kapasitede. adanada yusuf sarı felan vardı.
      Adana'da Svenson Zybua Onyekuru Inler Belhanda Rodrigues Akintola gibi adamlar da var..Oraya Yusuf Sarı'yı aklınca iliştirip ADS'nin kadrosunu çöp ilan edemezsin..Kadro kalitemiz berbat işte başka takımlardaki 1 2 çürük adamı baz alarak bizimkiyle karşılaştırma ve kıyaslama yapmayın..

Bizdeki topçuların büyük çoğunluğu temel futbol bilgisinden yoksun adamlar..Hangileri olduğunu defalarca yazdım..Hamsik Bartra Gomez dışında hiçbir oyuncu üçüzlerin kadrosunda direkt oynatacağın adam olamazlar..
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Onur kadro dışı bırakıldıysa Uğurcan da bırakılmalı. Yok öyle abin üzerinden ayar vermek. Yemişim senden gelecek olan bilmem kaç milyon euroyu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 lü oynuyorduk. Ogün libero, yanında CEngiz - OSman.

Bu maç raporu Kayserispor ve Trabzonspor arasında 23 Mar 1996 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bartra %70 topla oynayan bir takımın ideal stoperi olur,Lamasia ekolünden.
            Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.
            Takim savunmasinin bu kadar lakayıt olduğu bir takimin stoperlerini eleştirmek bence biraz haksızlık olur, rakipler akin akin o kadar üstümüze geliyor ki stoperler ister istemez hata yapıyor, Savunması ile ünlü olan Avcinin bu halleri düşmesi trajikomik.
            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 00:12.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şu nasıl bir rezalet ya.Trezege'ye bak,bir de Bardhi'Ye.
              Ne şimdi şu baraj mı?
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapacağın şey sadece defansın önüne 2 tane adam koyup forvetin arkasında 1 hobit eksik oynatmak.
                Geçen sene yapıp şampiyon olduğun şey, bu kadar basit.
                Ya 2 on libero
                Gabin oynatacaksan hamsik gibi yanlız genç olandan bu halinden bahsetmiyorum önlerinde bir tane hobbit

Her maç aynı bıktım ya 3 hobitle maçı bitiriyoruz

Biz beratı niye sattık arkadaş

Gabin mı berat mı berat en azından pas atıyordu bunda o da yok

Yorum

• Ligin 16,17 ve 18. Sıradaki çöp takımları zorla yenebildik.

Fener, Bjk, Başak, Konya şu dönemde denk gelseydi adımız sıralamada son 4 içindeydi arkadaşlar.

Acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.

Umut bozok, MAXİ GOMEZ, janiny forvet rotasyonu mundar olacak

Yorum

• geçen sene olan şey her sene olan birşey değil arkadaşlar. her sene açık ara farkla şampiyonluk olmuyor. bu sene de olmayacak. herkes dip dibe gidecek birisi şampiyon olacak. kim şampiyon olacak göreceğiz, son haftaya kadar sürer bence. bu sene böyle bir sene gibi görünüyor. biz geçen sene olağanüstü birşeye alışınca bu sene öldük bittik edebiyatı yapıyoruz (gerçi geçen sene 15 puan öndeyken de fbye şampiyonluğu kaptırdığına inanan mantık ve matematik abidesi bir kitle de vardı neyse o konulara girmeyelim). şuan kötü oynadığımızı kabul ediyorum bu hepimizin sahada gördüğü birşey ama düzelmeyecek birşey de değil. takımın fiziksel durumu çok kötü. takım halinde savunma yapamıyoruz. geçen sene maçları ne kadar rahat izlediğinizi düşünün. bu takım gol yemez rahatlığıyla izliyorduk hepimiz. bu sene bunu kaybettik. şuan liderle puan farkı 4. dünya kupasına kadar bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yapıp o araya kendimizi en az zararla atmamız lazım, devre arası +1,2 transfer gelecek. sakatlar geri dönecek. o ara zaten bize kamp gibi gelecek. bir şekilde düzlüğe çıkarız. an itibariyle kötüyüz evet, ama enseyi karartacak bir durum da bence yok. uefa'da gruptan çıkabilirsek çıkarız, çıkamazsak 3. olup konferansta sonuna kadar gitmeyi hedefleyebiliriz. genel olarak başarıları 3 yıl 5 yıl gibi periyotlarda değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum. üst üste 2 sene şampiyonluk inanılmaz zor birşey bizim ligde, özellikle trabzonspor için gerçekçi olalım. ne demek istediğimi anladınız. 3 senede 2 şampiyonluk 5 senede 2-3 şampiyonluk gibi orta vadeli hedefler koymalıyız. bu sene avrupa potasında bitirir ve avrupa kupalarında olabildiğince çok tecrübe kazanabilirsek gayet olumlu bir sezon olarak yorumlarım kendi adıma. günlük hedefler yerine orta vadeli makul hedefler daha mantıklı planları getirir. başarı da aslında bu çizgide gittiğin zaman geliyor. diyeceğim o ki, sakin kalmakta fayda var.

bu maç özelinde söylemek istediğim tek şey, trezeguet varken her maç 10 kişi oynuyoruz. naci inanılmaz akıllı ve hareketli, kalitesi bariz belli, adam o kadar iyi ki takımın geri kalanı ona ayak uyduramadı son 10 dk izlediğimiz kadarıyla. bundan sonra naci 11 başlamalı, trezeguet görmeye tahammül edemiyorum artık. sıradaki durak içeride kızıl yıldız maçı. hayırlısı olsun. desteğe devam.

Yorum

• Hoca çıldırmış yine geçiş meçiş zırvalıyor birader orta sahan bomboş fiziksel olarak rezil haldesin adamlar heralde hızlı geçecek herkes senin gibi yana dön geriye dön futbolu mu oynuyor. Uefa gruplarında sonuncu olacağız bu taktikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Böyle mağlubiyetler takımın motivasyonunu düşürüyor. Hoca beraberliğe razı olmayıp önlem almıyor.
                        Ama kazanmayı da beceremiyor.
                        İş o zaman sarpa sarıyor, bazen kaybetmemek de kazançtır bu ligde.
                        Hadi takım yeni kuruldu hadi biraz zamana ihtiyacı var madem
                        Ne adam ozaman ona göre oynatsana
                        Hoca kibir yapıyor bence...tehlike

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En iyisi geriye yaslanıp kontra oynayacağız.
                          Başka çare yok zaten hoca mecbur buna dönecek gram futboldan anlamayanların gazına geldi kendinide bizide rezil etti.Adam şu oyuncu grubuna tarihin en iyi kadrosu diyor buna inanmış sol beki eren sağ beki larsen olan sol trezege ve bardinim takımın yıldızları olduğu takımın şampiyon olabileceğine inanmış şenol bizi şampiyon yapacakmış.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yahu bırakın istediği oyuncular da olsa bu taktik anlayışla bi cacık olmaz
                            Saçma sapan dizilim saçma sapan tercihler yetti artık

Yorum

• Adama 3 yıllık sözleşme teklif etmesen belki istifa edebilirdi ama artık asla kendi isteğiyle gitmez, 3 yıllık parasını vermeden gönderemezsin..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!
                                Ne oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek.
                                Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır.
                                Kloop gelir gelmez şampiyon mu yaptı. 2 sene sonra başarı geldi. Arsenalde Mikel arteta gelir gelmez mukemmel topmu oynattı. Adamın bu sene 3. 4. Senesi daha yeni top oynatmaya başlattı. Şampiyon yapacagida belli degil.
                                Abdullah avcı seni 1.5 Senesinde şampiyon yapti. Resmi olarak 38 senedir sampiyon olamayan bir takımı şampiyon yaptı. Ama öyle ama böyle bu adam saygıyı sabırı hakediyor.
                                Bu sene avci seni ligden düsürmez. Ama yeni gelecek teknik adamlar sinsilesi senin bir 5 10seneni götürür. Sabret abi adam seni 38 sene sonra şampiyon yapmış. Bırakta senin arsene wengelin olsun. Emin ol başarıyı getiricektir. Sabır sadece. Burada kimse futbolu abdullah avcıdan iyi bilmiyor. Bilen varsa gitsin teknik direktorluk yapsın. Yok geçti benden diyorsa, avcı gitsin demeyle olmuyor yerine ne yapmak lazım onu soylesin. Bu sorunu yaratan abdullah avcı elbet cözümünüde bulur. Ama sen hic bir çözüm bulamazsın bu kafayla.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X