Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala tarihin en iyi kadrosu diyenler var üzerimi parçalamak istiyorum bardimi iyi trezegetmi iyi gbamin mi iyi eren mi iyi dogucan mı iyi yoksa defanstaki komedi 2 li mi iyi kaledebir tarafını kadırdığımız hicbir halta yaramayan kalecimiz mi iyi iyi kim hemşerim sen Trabzonspor tarihini hiç izlememişsin bizim en iyi kadromuz 94 ten başlar 96 yılındaki kadrodur 2 2005 kadromuzdur 3 2011 kadromuzdur 4 2021 kadromuzdur. iyi hemserim görünen tek vuruş olarak bir umut iyi başka yooooook ben gomezinde bir mumarasını göremedim ihonun kurdugu pahalı osuruk kadronun benzeri tam bir fiyasko kadro tam bir fiyaskoTEKRAR EDİYORUM şenolunuz gelsin 5 hafta dayanabilirse adam değilim rezil ettiniz şampiyon takımı tüh Allah cezanızı versin.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En iyi kadro 96 sezonu kadrosuydu. O takım bu takımı beşlerdi.
      ne 5 i...
      şota hugonun içinden geçerdi...
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..

Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..

Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ferençvaroş maçı bu sezon takım kimliğini ortaya koydu.
          75 dakika 10 kişi oynayan takımdan eksikken 2 gol yedik,başka net pozisyonlar da verdik.
          Ne fiziksel ne mental sezona hazırlık yapılmış.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf Sarı aptalinin kendini yere attığı pozisyonu tekrar izleyin
            Nasıl berbat bir saha dizilimimiz var anlarsınız
            Berbat olduğumuzu görmek için onu izlemeye gerek yok.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• konuşmadı ama muhtemelen nem falan diyecek dinlemeye gerek yok

İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taktik yoksunu hoca konuştu mu?

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taktik yoksunu hoca konuştu mu?
                onu bekliyorum güzel bi sövüp yatacam

Yorum

• Haftalardır sigara içmiyordum, şu an evde olsa oturur 1 paket sigarayı içerim sabaha kadar.

Tüm futbolcuların yüzlerinden mutsuzluk akıyor. Konsantrasyon, yardımlaşma sıfır. Kondisyon yok. Takımda sadece taktiksel değil başka sıkıntılar var. O kadar belli ki.
                  2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak freezenty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dosrlar öyle canım sıkkın ki bana yardımcı olun lütfen. Neden böyleyiz uykular haram oldu 2 haftadır o kadar kötü durumdayım ki burnumdan soluyorum hayat hiç umrumda değil.
                    Son izlediğim tüm maçlar milli basketbol da dahil son saniye saçma sapan gol veya basketler ile rezil bir şekilde bitti. Şöyle bir sevinemedik. En uyuz olduğum şey de 9 maçın 6'sını deplasmanda oynamak. Taraftar bunları adam eder top oynatır. Tek çıkış yolu taraftarın ittirmesi bana göre.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav he he. Aynen kodro dışı
                      Siz oyle düşünmeye devam edin yazın bu mesajımı bir yere 3-5 hafta sonra oyunculardaki sıkıntı ortaya çıkacak

Tamamen DUYGUSAL

Yorum

• Sonlara doğru birkaç kere dikine oynadık Adana'nın aklı uçtu . Golü de öyle bulduk ama bunu maç içinde hiç denemiyoruz çünkü korkak hoca buna karşı. Gole tepki olarak doğmuş. Takım pozisyon üretir diye uykuları kaçıyordur eminim

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Takım futbolun en temel konularında sıfır.

Hala oyunculara sallayan var.

Futbolcu olsam en son şu takımda oynamak isterim. Çorba gibi takım. Aynı zamanda helva.

Her maç orta saha yolgeçen hanı oluyor. Belhanda şov yaptı.

Tanımasam hoca ve yardımcıları topu görse bomba diye karakola götürür diyecem. Hiç mi oyun analiz edilmez. Okunmaz. Orta sahasız top oynanmaz.

Sadece uzun top atıyoruz çıldırıcam artık.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kızılyıldız bizi paramparça eder. Bu takım bu oyunu oynayamıyo kardeşim takımda Hamsik dışında bir tane bile 8 numara yok. Busquest Xavi Iniesta ya da Rodri İlkay De Bruyne falan yok. Uyuşuk ve net pasör olmayan Gbamin var 8 numara olmayan beli dönmeyen takımın forvete en yakın oynaması gereken oyuncusu Bakasetas var. Tutturmuş bi Guardiola futbolu gidiyor. Şu kadroyu Guardiolaya ver hiçbir şey yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Dostum sen şaka mısın?Bak cidden diyorum bunu..City oyunu nire bizim oyun nire..City dediği Bizim Abdullahin rüyası.. City modeli örnek alıyor ama oyun PTT de yok ..Zaten gerçek ile model arasında bu kadar uçurum bile hocanın durumunu açıklıyor..City örnek alıyoruz derken insan utanır..
                            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• kesinnlikle katılıyorum her takım onlarca topçu aldı ama hepsi coşkulu oynuyor istiyor bizimkiler tam atak yapacakken sanki kenardan durun diyorlar

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdullah ile ogun oynamiyor muydu defansta.
                                3 lü oynuyorduk. Ogün libero, yanında CEngiz - OSman.
                                Solda Abdullah, sağda LEmi

Kalede de MEtin mert veya Nihat.

SAvunması çok sıkıntılı bir takımdı o takım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X