Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her iyi gidilen sezonda yaptığımız gibi.
    Yeminlen ben bu sezondan hiç bir şey anlamadım. Neyi niye yaptık hiç bir şey anlamadım. Yazılacak o kadar çok şey var ki. Hoca futbolcular taraftar felan ilkin bir sakinleşmesi lazım dicem de kim dinler bu saatten sonra.

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?
    Sevgili kardeşim uyumla felan ilgisi var da dediğin gibi yok. Yine aynı kontrol futbolunu oynayacaksak Vakayı niye gönderdik de açık alan futbolcusu olan, arkaya kaçan bir Trzege aldık. Uymuyor bu planlama anlıyor musun. Takımda Baka ve Abdüş gibi iyi iki tane 10 numara varken iki tane daha niye aldık? Ben Abdüşü ve ya Bakayı satıcaz zannettiydim mesela. Takımda Hamşikin işini yapacak başka bir tane adam yok. Var da kötü felan değil. Yok. Siopisimiz var bir de Gbamin aldık. DOğucan aldık Etti mi 3 de 6 numara. Ama en önemli olan yere adam almadık. Sağ Kanat Sol Kanat almadık. 10 numaralardan devşirme, bugün de santrafordan devşirme kanat kullanıyoruz. Yani demek istediğim acayip dengesiz ve neden böyle bir şey yaptığımızı anlamadığım bir acayip planlamayla senin dediğin işte o bloklar arası uyumu mahfettik. Herkes bir sakin olsa bence; hoca futbolcular taraftar zamanla sakatlarında dönmesiyle bir şeyler biraz daha düzelir dicem de herkes kontrolü kaybetti. Ama herkes.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Avcı Manchester CİTY yi örnek alıyoruz dediğinde uçma ve adam gerçekçi ol demiştim..Ne Zaman hava yaparsan..o Zaman gaz kaçağı oluşur.. Hiç şaşmaz.
      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• şu lanet sakatlıklar yakamızı bıraksa iyi kötü karma takımlarla tutunacaktık. toparlıyoruz dediğimiz anda çok önemli adamımız gidip sakatlanıyor. çok büyük talihsizlikler yaşıyoruz. allah sonumuzu hayır etsin

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.
          En iyisi geriye yaslanıp kontra oynayacağız.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• La adana neyi haketti x bir istanbul takımı 5 ler bu adanayı berbat bir takım defansı leş işte bizim tarihimizin en iyi kadrosu bu leş takıma yenildi tıpkı antalya leşine yenildikleri gibi.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.
              Nwakaeme de bitmişti artık. bjk maçında hoca çıldırdı forvete attı onu baktı olmadı devrede çıkardı. Gitmiyordu fiziği. Hee ölüsü şu takımda oynardı ama gitme sebebi sözleşmesi zaten. 1 sene daha kontratı olsa yollamazdık.

Yorum

• Sorgulucaz diyor abi sorgulamayla falan olacak iş degil bu ama sittin sene kendi istegiyle gitmez bu adam

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.
                  aynen öyle, bende onu diyorum adam akilli bende dahil bir boktan anladigimiz yok, skora göre ben demistimcilik oynuyoruz, ama Avcinin sictiginin gerçeğini hiçbirşey örtemez.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şöyle bir şey olabilir hoca listeyi vermiştir listedeki 1. 2. sıradaki oyuncular yerine alt kategorideki oyuncular alınmıştır..Dediğim gibi hoca ayrılırsa bi zaman sonra yapacağı açıklamalardan kim üzüm yemek istiyor kim bağcıyı dövmek istiyor konusunda fikir edinebiliriz..Ertuğrul Doğan ile samimi hoca bazı konuları dillendirmek istemeyebilir transfer konusunda..Adama bu seneyi bu adamlarla idare et de denilmiş olabilir..

Mühendislik değil kalitesizlik kokuyor kadro bu açık..
                    Yine onun istediği oyuncular değilse restini çekeceksin o zaman bu taraftar seni sonuna kadar baş tacı yapardı.
                    Transferlerde ki başarısızlığın büyük kısmı da hocaya yazar bir tane sağ kanat yedek istemiyorsun. Takımı 10 numara ile dolduruyorsun.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• 3. Golü açıklasın Avcı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoca 4-3-3ten vazgeçip 4-2-3-1’e yani ilk geldiği döneme ve geçen sezonun ilk yarısına dönmeli.
                        Dönmez gitmek istiyorsa uçuruma sürükler.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım mücadele olarak yumuşak bir takım. Rakipler baskılı başlayınca bocalıyoruz. Pasla çıkamıyoruz. Avrupalı acımyor tabii. Bu maç ise duran toptan yedik ama oyun yine golü çağırıyordu.
                          oyun golü sürekli çağırıyor zaten. hissediyorsun gol yiyeceğini. geçen sene atarız diyoduk. bu sene tam tersi.

Yorum

• Bartra %70 topla oynayan bir takımın ideal stoperi olur,Lamasia ekolünden.
                            Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3. Golü açıklasın Avcı..
                              Geçiş golu yedik falan diye anlatıyo karsısında olucan yaww bi sktr git diye şamarı basıcan her maç sonrası cıkıp yedigimiz golleri anlayor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oyun golü sürekli çağırıyor zaten. hissediyorsun gol yiyeceğini. geçen sene atarız diyoduk. bu sene tam tersi.
                                Takım reaksiyon bile veremiyor. Golden sonra saırılmakla, antrenmadan gülerek poz vermekle olmuyor bu işler. Takım kimyası bozuk. Hoca yeni anladı bir şeyler ters gidiyor diyor. Günaydın hocam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X