Takımda iş olsun diye de olsa radikal bir şeyler gerçekleşmeli. Ne bileyim antremanlara artık gece 11den sonra çıkmak olur, futbolculara 2 hafta eve gitme yasağı olur, basın toplantısı olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Abdullah ile ogun oynamiyor muydu defansta.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha ve hücumu tamam da.. O takımın arkası çok zayıftı. Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu..
En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 23:53.
Yorum
-
Kızılyıldız bizi paramparça eder. Bu takım bu oyunu oynayamıyo kardeşim takımda Hamsik dışında bir tane bile 8 numara yok. Busquest Xavi Iniesta ya da Rodri İlkay De Bruyne falan yok. Uyuşuk ve net pasör olmayan Gbamin var 8 numara olmayan beli dönmeyen takımın forvete en yakın oynaması gereken oyuncusu Bakasetas var. Tutturmuş bi Guardiola futbolu gidiyor. Şu kadroyu Guardiolaya ver hiçbir şey yapamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Avcı,hunter,,oyun oynatamiyor.. geçen sene de bu senede.. şampiyon olduk ama şampiyon gibi 1-2 maç dışında oynamadıkİlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var
Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar
2. Onur ve Burak vakaası kapımızda benceAli yazar Veli bozar
Yorum
-
Yav he he. Aynen kodro dışıİlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var
Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar
2. Onur ve Burak vakaası kapımızda bence
Yorum
-
hırs yok reaksiyon yok inanc yokİlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...
Bir sorun var nedir bilmiyorum ama takimda garip bir hava var
Kimse top oynamak istemiyor gibi sahada geziyor
Hic hayra alamet degil
Yönetimin bu aksamdan ilk isi bu sorunu masaya yatirmasi
Yorum
-
Kırıp dökmek kolay iş önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Takım geçen sene ne kadar şanslıysa bu sene sakatlıklar anlamında o derece şansız. Hocanın formsuzluğu da cabası oldu. Hoca, yönetim istifa etse nolacak sanki. Eski günler geri gelmiş olacak. Bu sene kayıp bir sezon olabilir varsın olsun, sanki her sene şampiyon olup tepeye oynuyorduk. Anlaşıldıki bu sene ligde iddiamız olmayacak, umarım avrupa’da bişeyler yapabiliriz.
Yorum
-
Apo, Uğurcan ve Baka gonderilmeliydi.
Zaten ikisinin de amacı bir şampiyonluk görmekti. Onu da gördüler.
Oyuncularımızı iyi okutabilecek bir tranfer çevremiz de olmadığı için yetenekli ama kafa olarak bitik oyuncularla oynuyoruz.
Yorum
-
Her iyi gidilen sezonda yaptığımız gibi.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Çok doğru tespit.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç pas yapmak oyunu kontrol etmek zorunda değilsin arkadaş, geç topun arkasına rakibin hatasını kolla, duran top kovala. Bu takım o pas oyununu yapamıyor işte. Temposuz pas ancak rakibi yerleştirir, adamları eksiltemiyorsun ki.
Müsadenle bir ekleme de ben yapayım : öyle ya da böyle her maç köşe atışı ya da serbest vuruş şansımız ortalamada olsa oluyor.
En son çalışılmış farklı bir varyasyon denediğimiz ya da koşuyla gelen zımba gibi bir kafa golümüz var mı? (İlk maç İstanbulspor harici)
O konuda bile fazlasıyla eksiğimiz var maalesef.
Yorum
-
Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum