Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözden kaçmasın net pozisyon kaçtane verdik?
    Takım şuan hocalık
    İşe bak 10 gün önce 3 sene kontrat yaptık.
    Yahu başkan sanki şehri bilmiyorsun 3 sene kim kalmış trabzonda?

Yorum

• Yaz başından beri bu takımın çöküş yaşayacağını söylüyordum ama itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum.

Bu hastalığa geçen sezon yakalandık ama şampiyon olunca çoğu insan durumu görmezden geldi.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Avcı ile 3 senelik sözleşme imzalamak nasıl bir akıl tutulmasıdır inanılır birşey değil, Ertuğrul Doğan'ın egosunu tatmin etmesinden başka birşey değil bu iş..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          linç gelebilir ama 50 kere sergen derdim
          Jorge Sampaoli bence bize daha çok uygun, yerli hoca istemiyorum artık.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başkaları iyimser olabilir ancak kimse bana transferleri Mayıs'ta bitiren örnek takım olarak gösterilen bir yönetimin geç yapılan transferlerini, Kopenhag, Frencvaros maçlarındaki aynı taktik hataları, hele hele ki Bakasetas -Hamsik cigersizleri ile 4-4-2 oynamayı anlatamaz, açıklayamaz.

Belli ki bu sezonun da kazananı belli ama bu asla biz değiliz.

Şerh düşerek de olsa Avcı ile istikrar iyi demiştik ancak bu gece bana yetti de arttı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 23:48.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2-2 den sonra rakip oyundan düşmüştü ama bizimkiler istemedi kazanmayı bir siopis hamlesi yeterdi.
              Zerre istemediler.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En iyi kadro 96 sezonu kadrosuydu. O takım bu takımı beşlerdi.
                Orta saha ve hücumu tamam da..
                O takımın arkası çok zayıftı.

Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu..

Bu kadro çok geniş ve kaliteli bir kadro.
                Ama oynadığı şeyin adı futbol falan değil.

Karşımızda Yusuf Sarı, Abdürrahim, Ndiaye, Samet falan vardı.
                REzil olduk.
                SAvunma yapmak istedik, hücum sıfırlandı.
                Hücum yapmaya çalıştık arka taraf darma dağın oldu.

Hiçbir oyun planı, hiçbir çalışılmış sistem yok ortada...

Şu an sahada rezillik söz konusu!!!

Yorum

• Abdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var

Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar

2. Onur ve Burak vakaası kapımızda bence

Yorum

• Takımda kimse geri koşmuyor. Koşamıyor. Oyun disiplinin yok. Adamları geri koşturacak sistemin yok, hoca olarak ağırlığın yok. Sahada doğru duramıyorsun. Şu an İkinci Lig seviyesindeyiz çok ciddiyim.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha denenmeyen oyuncular ve sakattan dönecek oyuncular var. Sistem çöktü. Çıkış yolu bulmak sancılı olacak bu da kesin. Ama şunu unutmayın bu sezon toplam 9 maçın 6'sını deplasmanda 3'ünü içerde oynadık. Takımın özgüveni yok. Bunu ancak içerde sağlayabiliriz. Hocayı gönderin diyenler duygusal davranıyor. Kaçan bir şey yok.
                      Duygusallık siz yapıyorsunuz..Biz skordan bağımsız konuşuyoruz.Oyun sistemi ve takım leş atıyor.. Kaçan bişey yok ama biz kaplumbağa gibiyiz..ilk 5 bile çok çok zor.. Görünen köy misali...
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Burada bas bas bağırdık uğurcanın ömürün sözleşmesini yenileyin üstten verin paralarını diye , eğer yapılmadı ve saçma sapan bardisine trezegesine milyonlar verildiyse uğurcan yönetimin anasına sövse haklıdır.

Yorum

• madem böyle top oynatacaktın nwakame ayarındaki sağ ve sol kanat alternatifleri de sunuldu sana onlara yönelseydin ya. ne diye direttin trezeguet diye. 2.5 milyonluk adam oldu 4 milyon alınsın dedin zorlandı şartlar alındı. o zaman ne diye saçma sapan verimsiz paslar yaptırıyorsun bu takıma.

elalem 3 topla kaleye gitti bizim avcı izledi. ya hoca artık vazgeç bu pas sevdasından.

bu takıma ziya doğan bile hızlı atak futbolu oynattı. ziya doğan diyorum da.

Yorum

• Ligin 16 17 ve 18. Sıradaki takımlarını zorla yendik.

Az dişli takımlara hep puan bıraktık.

85 dakika 10 kişi kalan takıma yenildik.

Durum çok kötü acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.

Kaybedilen her dakika bu kadroya yazık edecek.

Yorum

• Takım lig ve avrupayı götüremiyor. Oyuncular yorgun. İhanet falan bunlar çok terbiyesizce laflar. Takımın gücü bu

Yorum

• Güzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X