Takımda yolunda gitmeyen şeyler var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hala hoca hoca transferler çokkk kötü takım çorba oldu çorba Ugurcan berbat bir kaleciye dönüştü ugurcan kendini seyret utan sene başından beri rezilsin rezilllllllll ulan kaleye gelen her top gol olur mu bir tane çıkart ulan bir tanede şu hale bakın her iyi takımın özel bir oyuncusu vardır bizimde wakamız vardı herseyimizdi herşeyimizi kaybettik simdi hicbir özel oyuncumuz yokkk ne zamanki ağaoğlu transferlere karışıyor perişan oluyoruz.Bu oyuncu gurubundan hicbir bok olmaz ister şenol gelsin ister yabancı bir hoca bu oyuncu gurubundan bir booooookkkkkk olmaz bunu transferler yapılırkende söyledim şampiyon takım bozulmaz bjk bozdu sıçtı başakşehir bozdu sıçtı gs bozdu sıçtı biz bozduk sıçıyoruz bu saaten sonra yapılacak şey 2 sene önceki hale gol yemeyen takıma dönmek sizin istediğiniz hücum oynunu oynayamaz bu takım ileride top tutup takımı çoğaltacak adamı yok defans yapacak şansa bala bir gol atıp yatacak başka bir mümkünatı yok sizin hayal ettiğiniz gibi oynamaya çalırsa deplasmanlardan tek puan alamaz
BU seneyi böyle atlatıp elimizdeki saçma transferleri satıp yeniden akla uygun bir takım kuracağız bu sene bitmiştir yönetime zerre güvenmiyordum ağaoğlu helal olsun sana yine beni yanılttmadın şampiyon takımı 2 sene önceki haline hemen getirdin sana helal olsun AĞAOĞLU.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Birader tek sorunun son dakika golü olmadığını burdaki taraflı tarafsız herkes biliyor biz de bilecek az çok futbol biliyoruz. 45 yıldır futbolu ve bu takımı takip ediyorum. bayağı da oynaışlığımız var. Takım çok çok kötü.. buna kimse bir şey demiyor.İlk olarak kadirkaradag061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesence adam mutluluktan mı kahkaha attı ? ya da sence tek sorun son dk gol yememiz mi?
Bunda futbolcu hoca yönetim kimin hatası varsa var. eleştir. son dakikada yenen golle herkesin sinirleri alt üst oluş zaten.
diğer sorduğuna gelecek olursak, sen tanıyosun herhalde ben arkadaşı , mutluluktan mı kahkaha attı üzüntüden mi kahkaha atıı, bunu bilebilecek kadar tanımıyorum. Mutluluktan attıysa söylediklerimin arkasındayım. Üzntüden attıysa arkadaştan özür dilerim, Hakkını helal etmesini isterim.
dee.. sen ne için kahkaha attığını nerden analiz edebildin,, onu anlayamadım?
Yorum
-
Ben kafam her zaman kırık ben başka türlü bakarım
Bizi zor zamanda uçurumdan alan kaptanı yani başkanı yeme planı sahada yapamayanlar arkadan iş çevirmeye başladı
Avcı bizden alacagini aldı. Satıyor bizi tazminatı alıp gitme peşinde kimse kusura bakmasın
Uğurcan transfer olmadı diye salmış resmen ihanet ediyor
Bu işte iş var kimse kusura bakmasın geçen UEFA maçında rüzgar gibi top çevirdi bu takım
Aynı takım iki pas yapamadı
Bu şu bulanık arkadaş
Bize düşen akıllı olup başkanı yedirmeyecez
Avcı devam etsin buyursun her hafta o türünün ona bunun bedelini ödersin ama istifa etmesin
Orta saha ile olmaz orta saha alın dedim dedim
Bir tane eski tip ön libero aldılar şuraya hamsik bitik bir tane mücadele edecek Melo gibi adam alsaydın
Üzüldüğüm bu takım geçen seneden çok daha kaliteli Avcı elinde param parça oldu tel tel dökülüyor her hafta biri sakatlaniyir
Yorum
-
Abi 1 1 de neden saldırıyoruz 10 kişi? Antalya'da 2 2 neden ful atak? Hocam sen oyunu tutarak şampiyon oldun. Simdi niye bu tip deplasmanlarda hurra atak? 2 2 geç geri tut oyunu bitir dön. Cok ilginç cidden. Adamlar zaten 2 pas yapamıyor geride her türlü top kaptiracak al topu git kapinca hızlı. Ben çözemiyorum bu atak aşkını. Senin geri hattın buna müsait değil ki. Bizim oyunumuz bu değildi ki.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bence Ağaoğlu istifa etmeli koltuğu Ertuğrul beye devretmeli...İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce yönetim istifa etmeli. Kimse hikaye anlatmasın, burası ego tatmin etme yeri değildir !!Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Oyuncularda ve avcida doymusluk vurdum duymazlik seziyorum sinerji bozuldu kolayina duzelmez artik 0rta saha ile defans hatti arasinda 50 metre bosluk var ustelik top cevirirken bunun izahi yok her mac ayni sey1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Daha denenmeyen oyuncular ve sakattan dönecek oyuncular var. Sistem çöktü. Çıkış yolu bulmak sancılı olacak bu da kesin. Ama şunu unutmayın bu sezon toplam 9 maçın 6'sını deplasmanda 3'ünü içerde oynadık. Takımın özgüveni yok. Bunu ancak içerde sağlayabiliriz. Hocayı gönderin diyenler duygusal davranıyor. Kaçan bir şey yok.
Yorum
-
40m'den duran toptan gol yiyeni avrupada yerler.
Hadi işinize.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum