Sahadaki dizilim çok önemli değil. Oyun mantalitesi önemli. Pas veren sabit bekliyor. Kaçan, alan boşaltan yok. Herkes statik olup da pozisyon üretmeyi bekleyemeyiz. Top bizdeyken oyuncularımızın daha hareketli olması lazım rakibi bozabilmek adına.
Defansta topu alan Bartra bile atacak oyuncu bulamayıp uzun oynuyor çoğunlukla. Tam bir rezillik.
Sıfır beklenti ile izleyeceğim maçı.
Aylardır bu forumda herkes saha dizilişleri yapıyor, hangi oyuncuların oynaması gerektiğini yazıyorlar. İyi de bizdeki oyuncular kötü oyuncular değil ki!
Sorun arkadaşın yazdığı gibi oynanan oyunun mantalitesidir.
Bu kadar durağan ve sabit olan bir oyunda pozisyon üretmek çok zordur.
O yüzden ben de sıfır beklenti ile izleyeceğim.
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Aylardır bu forumda herkes saha dizilişleri yapıyor, hangi oyuncuların oynaması gerektiğini yazıyorlar. İyi de bizdeki oyuncular kötü oyuncular değil ki!
Sorun arkadaşın yazdığı gibi oynanan oyunun mantalitesidir.
Bu kadar durağan ve sabit olan bir oyunda pozisyon üretmek çok zordur.
O yüzden ben de sıfır beklenti ile izleyeceğim.
Bu kadro bir iki eksiğine rağmen çok iyi kadro bizim kulübün imkanları düşünüldüğünde. Halil Akbunar’ı çok istemiştim, olsaydı çok gedik kapatırdı. 14 transfer yapıp kadro eksik demeyi mazeret kabul edemiyorum.
Bu kadro bir iki eksiğine rağmen çok iyi kadro bizim kulübün imkanları düşünüldüğünde. Halil Akbunar’ı çok istemiştim, olsaydı çok gedik kapatırdı. 14 transfer yapıp kadro eksik demeyi mazeret kabul edemiyorum.
bence de özellikle yerli alternatifler oluşturulmalıydı yabancı oyunculara da. mesela erenin alternatifi olarak nasıl denswel planlanır. aklım almıyor....
Yorumcular TS yi çok eleştiriyor maçı kazanip susturalim avalleri
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar kendi tuttukları andaval takımlarını eleştirsinler dünya para harcadıkları halde hangisinin ne oynadığını anlatsınlar bi önce..sonra bizi ağızlarına alsınlar
Gomez, Umut gibi oyun planımıza(!) alışamamış oyuncular sürpriz yaparlarsa alabiliriz.
Takım güçsüz. Beraberlik iyidir diyorum.
Hoca uyarılmalı. Hiçbir şey üretmeyen, üretmeye de çalışmayan bir oyun akıllı bir izleyiciye tercih diye satılamaz. Yapamıyorum de, kabul. Benim tercihim bu dersen insanlar güler. Topu kaptırınca alamıyorsun işte, istemiyorum da almıyorum denir mi?
Senin atakların senin ayağında başlamadan bitiyor, rakibin atakları onlar ne kadar isterse o kadar sürüyor. Bu acziyeti de taktik diye satamazsın. Alıcısı yok.
TARAFTARA RAĞMEN MUAZZAM KADROSU OLAN TRABZON MAKİNESİ, bugün veya yarın çalışmaya başlarsa 3 senede 1 kez gülen İstanbul yine 21. Kez ağlayacaktır!
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Umarım hoca Onyekuru’yu bypass edecek bir sistem uygular, yoksa Avrupa maçlarındaki sıkıntıyı yaşarız. Larsen’i 1’e 1 verip durdurmak lazım gerekirse. Öyle oynarsa durdurur ama ileri geri çalışıp bir de onu durdurayım derse paspas olur.
Rakibin en önemli silahı Onyekuru. Onu durdurursan %50sini durdurmuş olursun.
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 19:35.
Adamların Necip, Berkay, Salih ve hatta Ömer Ali, Berkay, Mahmut gibi topçularla oynadığı oyuna bak bir de bizim iyi futbol için koyduğumuz engellere bak. Hamsik olmalı, kanat alınmalı, Larsen ileri geri oynayamıyor vs vs. Sadece bahane üretiyoruz.
Yorum