Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki maçı hak etmedik fakat hiç çabalamadık saha da ne oynadığımız belli değil sorumluluk alan yok. İlk 45 dk hep boşa gidiyor. Hoca formsuz bazı şeylerde inat ediyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bir maç siopisi kadroya bile almasınlar
Diğer maç siopissiz ortasaha çok zayıf neden oynamadı
Sorun futbolcuda değil anlamadınız mi?
Geçen seneki bjk nin yasadigi psikolojiyi yasiyoruz.
Kadro çok iyiydi ama takım yoktu ortada hemde hoca ayniyken.
Bu büyük sorun öyle binoyuncu wcikarip diğerini almakla çözülmeyecek sorun. Artık hocami olur yinetimden birileri mi olur dengeleri sallayacak bir kelle alınması lazım. Dizlerin titremesi lazimT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Temaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopun arkasına geçmiyor takım her maç kontralar ben anlamıyorum boyke super lig takımı olmaz.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Uğurcan'a da birşey demek istemiyorum ama böyle oynayacakda Taha oynaması taraftarıyım. Yediği gollerden değil topu oyuna sokamamasından dolayı diyorum. Bir tane top atamadı ileriye. Aut olunca endişeleniyorum. Zaten kaleye gelen toplar gol oluyor. O ekstra kurtarışları yok bu sene. Taha da o kadar kalecilik yapar. En azından ayakları daha iyi görünüyor.
Yorum
-
linç gelebilir ama 50 kere sergen derdimİlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Olabilir.İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocayı mı göndermeye çaIışıyor bunIar nedirhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hocayı korumak gibi amacım yok.İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı kurtarma çabası. Gerçeği söyleyin saklamayın..Avcı=antifutbol
Bu oyun ve anlayış onun eseri.
Aldırdığı ya da onay verdiği vasat adamlar bize bunları yaşatıyor.
Bu takım ne defans yapar ne de Avcı'nın denge oyununu oynar. Avcı birkaç maça gider.
Yorum
-
Takım kondisyonu >>>>sıfırİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. golü yemenin tek neden son pozisyonda kimse topun pesinden kosmamasi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Takım oyunu>>>>sıfır
Takım disiplini>>>>sıfır
Takım motivasyonu>>>>sıfır
Yorum
-
Transferlerin çoğu karavana, harcanan paralar büyük paralar. Bu oyuncuları izleyen, isteyen, onaylayan kimlerse tek tek hesap vermeli kulübü büyük kaosa soktular mevcut kadro planlamas felaket ve muhtemelen geçen seneki gs gibi olacağız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum