Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki maçı hak etmedik fakat hiç çabalamadık saha da ne oynadığımız belli değil sorumluluk alan yok. İlk 45 dk hep boşa gidiyor. Hoca formsuz bazı şeylerde inat ediyor
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bir maç siopisi kadroya bile almasınlar
      Diğer maç siopissiz ortasaha çok zayıf neden oynamadı

Sorun futbolcuda değil anlamadınız mi?
      Geçen seneki bjk nin yasadigi psikolojiyi yasiyoruz.
      Kadro çok iyiydi ama takım yoktu ortada hemde hoca ayniyken.

Bu büyük sorun öyle binoyuncu wcikarip diğerini almakla çözülmeyecek sorun. Artık hocami olur yinetimden birileri mi olur dengeleri sallayacak bir kelle alınması lazım. Dizlerin titremesi lazim
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Topun arkasına geçmiyor takım her maç kontralar ben anlamıyorum boyke super lig takımı olmaz.
        Temaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Mesele bireysel olmaktan çıktı, galibiyet istenmiyor gibi bir oyun oynanıyor sahada. Geçen sene de kötü oynadığımız son dönemde geri düştük ama istekli ve iştahlıydık. Bu sene istek yok iştah yok. Takım bu maçı çevirir diye düşünmüyoruz bile.

Yorum

• Bu nasıl vurdumduymaz futbol.
            Kafayı yiyecem

Abdullah hoca bilerek mi sabote ediyor.
            Güvenmiyorum kimseye.
            Orhan ak vs hepsi gsli
            Güvenmiyorum
            Öfkeliyim
            Başka açıklama bulamıyorum

Epl yapmış ve orada hiç sırıtmamış biri nasıl bu hale gelir.
            Hem de birkaç ay önce şov yaparken

Yorum

• Uğurcan'a da birşey demek istemiyorum ama böyle oynayacakda Taha oynaması taraftarıyım. Yediği gollerden değil topu oyuna sokamamasından dolayı diyorum. Bir tane top atamadı ileriye. Aut olunca endişeleniyorum. Zaten kaleye gelen toplar gol oluyor. O ekstra kurtarışları yok bu sene. Taha da o kadar kalecilik yapar. En azından ayakları daha iyi görünüyor.

Yorum

• Kadro kalitesi kötü değil,antrenör kalitesi kötü.

Yorum

• Kimi oynatirsan oynat, taktik ve saha içi dağılım böyle oldukça bir yol olmaz

Yorum

• Oyuncularımızın hepsi ayrı antika ama ben bu Ömür Efendi’ye bitiyorum valla. Adam çok mükemmel, hele hele kendini çalımlayıp topu geri vermesi yok mu, Premier lig takımları nasıl keşfedememiş bu çocuğu hala inanılmaz şoktayım !’
                    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      linç gelebilir ama 50 kere sergen derdim
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocayı mı göndermeye çaIışıyor bunIar nedir
                        Olabilir.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Geçen sezon ki şampiyonluk herkese yetmiş hoca dahil.
                          Yönetim için de geçerli bu.
                          2 ileri 1 geri biter bu sezon.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocayı kurtarma çabası. Gerçeği söyleyin saklamayın..Avcı=antifutbol
                            Hocayı korumak gibi amacım yok.

Bu oyun ve anlayış onun eseri.

Aldırdığı ya da onay verdiği vasat adamlar bize bunları yaşatıyor.

Bu takım ne defans yapar ne de Avcı'nın denge oyununu oynar. Avcı birkaç maça gider.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3. golü yemenin tek neden son pozisyonda kimse topun pesinden kosmamasi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              Takım kondisyonu >>>>sıfır

Takım oyunu>>>>sıfır

Takım disiplini>>>>sıfır

Takım motivasyonu>>>>sıfır

Yorum

• Transferlerin çoğu karavana, harcanan paralar büyük paralar. Bu oyuncuları izleyen, isteyen, onaylayan kimlerse tek tek hesap vermeli kulübü büyük kaosa soktular mevcut kadro planlamas felaket ve muhtemelen geçen seneki gs gibi olacağız.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X