Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazanka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bozok doğru ancak sağ önde kim oynayacak, yani 4 4 2 de orta dörtlünün sağ kanadı...
    Sağ koridoru komple larsene bırakıp bjk'nin mulekayı kullandığı gibi bozok-gomez yapıcaz. Başka bir kurtarırımız yok. Abdüş'ü bu haliyle oynatmak hem onu hem takımı bitirmektir.

Yorum

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ koridoru komple larsene bırakıp bjk'nin mulekayı kullandığı gibi bozok-gomez yapıcaz. Başka bir kurtarırımız yok. Abdüş'ü bu haliyle oynatmak hem onu hem takımı bitirmektir.
      Larsen düşündüğünüz şeyi yapabilecek bir oyuncu değil bence. Ben hiç ısınamadım kendisine.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ——————Maxi—————Umut——————

—-Trezege————Baka——————————-

———————Hamşik———-Gbamin————-

—-Eren———-Hugo———-Bartra——Larsen—-

Böyle çıkmamız lazım. İlla sağ açıkta biri olması gerekmiyor orayı hücumda Larsen destekler savunmada Baka yardım eder.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Larsen düşündüğünüz şeyi yapabilecek bir oyuncu değil bence. Ben hiç ısınamadım kendisine.
          bunu ancak peres yapabilir...

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ——————Maxi—————Umut——————

Böyle çıkmamız lazım. İlla sağ açıkta biri olması gerekmiyor orayı hücumda Larsen destekler savunmada Baka yardım eder.
            Ben de böyle düşünüyorum ama Siopis'i o tarafa yakın tutmak daha mantıklı geliyor.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Larsen benim için hayal kırıklığı oldu. Sağ kanat bindirmeleri Pereira ya da Peres kadar iyi olmasa da fena değil ancak sağ bek özellikleri için yeterli değil
              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 16:59.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Sahadaki dizilim çok önemli değil. Oyun mantalitesi önemli. Pas veren sabit bekliyor. Kaçan, alan boşaltan yok. Herkes statik olup da pozisyon üretmeyi bekleyemeyiz. Top bizdeyken oyuncularımızın daha hareketli olması lazım rakibi bozabilmek adına.

Defansta topu alan Bartra bile atacak oyuncu bulamayıp uzun oynuyor çoğunlukla. Tam bir rezillik.

Sıfır beklenti ile izleyeceğim maçı.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ——————Maxi—————Umut——————

Hoca sol stoperde Hugo yerine Denswil'e veya sol bekte Eren yerine Denswil'e görev veriyor da Denswil son maçlarda acemice hatalar yapıyor. Eren-Hugo-Bartra-Larsen dörtlüsünü mecbur kalmadıkça bozmamalı. Zira bir oyun pratiği yakalaması lazım takımın bir an önce.

Ayrıca Eren sol kanattan iyi bindirmeler yaparak tehlike de yaratıyor. Ligdeki en sağlam sol bek şu anda diyebilirim.
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 17:02.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sahadaki dizilim çok önemli değil. Oyun mantalitesi önemli. Pas veren sabit bekliyor. Kaçan, alan boşaltan yok. Herkes statik olup da pozisyon üretmeyi bekleyemeyiz. Top bizdeyken oyuncularımızın daha hareketli olması lazım rakibi bozabilmek adına.

Defansta topu alan Bartra bile atacak oyuncu bulamayıp uzun oynuyor çoğunlukla. Tam bir rezillik.

Sıfır beklenti ile izleyeceğim maçı.
                    İlk 20-30 dakika gol yemezsek bu maçı alırız.

Çıkış maçımız olacak tıpkı geçen sezon beraberlik serisinden sonra şampiyonluğa adım attığımız o 1-3'lük maç gibi
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Larsen Bartra Hugo Eren

Gbamin Siopis

Bozok Hamsik Trezege

Gomez

Mecburi bir şekilde Baka'yı 11'e koymuyorum takımda topu forvete ve kanatlara dikine bir şekilde oynayacak iki adam var biri Hamsik diğeri Baka..Kopenhag ve Ferencvaros maçlarındaki bol pasla oyunu rakip sahaya yıkalım set oynayalım mantığını acilen değiştirmeliyiz..Bu takım qncak geçiş oyunu oynayarak sonuca gidebilir..Merkezdeki ikili kesici olmali bol pas arası yapmalı merkeze dinamizm getirmeli o yüzden Gbamin ve Siopis'i seçtim..Bu ikili topu kesecek kazandıkları topları direkt forvet arkası pozisyonunda oynayan Hamsik'e iletecek..Hamsik de savunma arkasına derin toplarla ya da ceza sahası yan çizgisine çapraz paslarla hem Gomez'i hem de kanatları besleyecek..Rakibi sete kendimizi kontraya mecbur bırakmalıyız bu maçta daha doğrusu kazanmak istiyorsak oynatmamalıyız..Mevcut oyuncu grubuyla oynamaya kalkarsan sahada sonuç alamazsın..Daha önce yazdığım gibi statik oyuncu çok takımda ne çalıma girebiliyorlar ne pasla adam eksiltebiliyorlar ne de dribling özellikleri var..Hız ve atletizm de yok takımda böyle bir ortamda bu takından set hücumu oynayıp oyunu hızlandırmasını rakibin savunmasının ayarını bozmasını bekleyemezsiniz..Ne kadar defansif adam varsa dolduracan takıma özellikle merkeze..

Önde presle asla başlamayacaksın rakibi üzerine bilerek çekeceksin ve Hamsik'in ayağına top geldiğinde geniş alanda yakalanan ADS stoperlerinin arasına ya da kenarına Gomez'i kaçıracaksın Trezege ve Bozok da kaçırılabilir bu tamamen Hamsik'in kendisine kalmış bir şey bir akıl..Hamsik'i ben daha geride merkezde oynatarak kondisyon olarak iflas etmesini kabul etmiyorum..Hamsik too rakibe geçince Gbamin Siopis ikilisini üçleyebilir..Mühim olan merkezin kalabalık olması üç adamla merkezi kapattığımızda Siopis ve Gbamin rakibin Onyekuru Akintola Rodrigues gibi etkili kanat oyuncularının geliştireceği ataklarda beklere yardıma gidebilmesi de mümkün olacaktır..

Bu felsefeyle maça çıkıp şayet geri düşersek skor olarak tekrar Baka'yı sokup sete dönebilirsin ama kesinlikle ve kesinlikle bu takım geride geniş alan bırakıp kontraya yakalanmamalı..Taktik faulleri iyi yapmalı..

Takımda bir sürü yeteneksiz vasıfsız adam var..Ben bu vasat transfer planlamasının sorumlusu olarak başkanı görüyorum başkası hocayı görebilir ama öyle ama böyle hocanın eldeki vasıfsızlarla daha pragmatik nasıl oynayabilirim skoru nasıl yakalarım şeklinde birtakım arayışa girmesi lazım..

1.4 motor aracın neden 300 basmadığını sorgulayıp gevezelik yapmayın..Motorun hacmi kapasitesi beygiri belli..İyi oyun bekliyormuş da gerekirse şampiyon oluvermiyelimmiş..Gidin soluğu başkanın başlığında alın iyi oyun iyi oyuncularla oynanır..45 yaşına geldiği halde evini arabasını alamamış dünyaya bir çivi çakamamış adamlara bu saatten sonra yaşam koçluğu yapılmaz..Top sürmeyi dribling yapmayı derine pas atmayı bilmeyen adamlara da hocanın bu saatten sonra yetenek şırıngası vurması mümkün değil..

Bizim hocanın bu saatten sonra devre arasına kadar yapacağı iş Bakerlı Marlonlu Flaviolu kadronun oynadığı defansif takım hüviyetini bu takıma aşılamasıdır..Sinekten yağ çıkarıp tabağı zerre kırıntı kalmadan sıyırmaya çalışmasıdır..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Gbamin'in ilk 11'de mutlaka olmasını istiyorum. Çok keyif aldığım bir oyuncu

Futbol zekasına ve bilgisine hayranım.

Son maçta hata yapması adaptasyon süreci ve takım oyununun henüz oturmamasıyla alakalı diyorum.

Gomez çok can yakacak bu sezon. Varlığı bile yeter.

Bozok'tan da beklentim yüksek

Grande Marek Hamsik de her maç ilk 11'de mutlaka olmalı
                        En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 17:14.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

Stoperi daha iyi oynar gibi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoperi daha iyi oynar gibi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bak o olabilir bir ihtimal
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Normalde karamsar ve negatif birisiyimdir. Bu maçı kazanacağız gibi geliyor bana.
                              2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de böyle düşünüyorum ama Siopis'i o tarafa yakın tutmak daha mantıklı geliyor.
                                Evet siopis de olabilir o tarafa daha fazla yardımı olur.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X