Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle,
    Yanlışlardan ders almak !!! Hiç almadı

Kaussi'den sağa açık olmayacağının
    Siopis ile orta sahada top yapamayacağının
    Ömür'e oyun kurucu göre vilmeyeceğinin
    Cornelius gibi tek forvetle sezonun bitirelemeyeceğinin
    Hamsik' gibi bir oyun kurucun olmadan ve bu adam artık sık sık sakatlanırken onun yerine oyuncu alınması gerektiğini
    Trezegeut den bir wakame performansı alamayacağının

Dersini almadı ve çalışmadı da
    Trezege’den waka performansı alınamayacağını ne güzel söylüyoruz bugğn. Fakat daha düne kadar burada millet trezege’yi övmek için bir biriyle yarışıyordu. Futboldan bu kadar anlıyoruz işte

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu plansızlığı ben biraz da sahada kondisyon olarak tükenişe yordum.

Kafayı biraz toplayabilsem maçı tekrar banttan izleyeceğim. Hele son 10 dakika ne yaşadık öyle. Antalya maçı da aynısı oldu takımın sanki fişini çekmişsin gibi oluyor.
      Takım çok daha erken düştü ikinci yarıda. Kopenhag ise düşmedi. Adamları yoramadık. İlk maçta pasla yormuştuk rakibi. Bu maçta ise topu alan geri-yana dönüyor. Döne döne bitirdik. 2. yarıda 2 pozisyon var sadece, biri Cornelius dışarı attı diğeri Denswil'in vurduğu kafayı kalecinin çıkardığı pozisyon. Gol lazım olan takım için çok çok az bu rakam. Rakip biraz üst seviye takım olsa normal diyeceğim ama adamlar sadece fizikle bizi elediler. Hocanın dediği teknik, fiziğe galebe çalamadı.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Visça' diyelim ki kolunu kırmadı da , Rakibe sert daldı ve 3 maç ceza verdiler. Visça yoksa kimle oynayacaksı mesela, Planı kaussi miydi, O idiyse YANLIŞŞŞ

Peres'in , sezonun 2 devresine yetişeceğini, Taaa 4 ay once biliyordu BUDA YANLIŞŞŞ

hamsik, geçen sene 2 devre neredeyse hiç oynamamıştı ve aynı yerden sakattı, Ön görmek için kahin olmaya gerek yoktu BU DA YANLIŞŞŞ
        siopis geçen sene çok kullandı ama antalya maçın da makara oldu ezildi bu sene tekrar oynattık

Yorum

• Can sagligi olsun, sampiyonlar ligi nin cazibesi o platform ve maddi getirisi. Bizim yarisabilecegimiz bir platform mu ? cok cok zor.

Insallah silkelenip Galatasaray macinda tekrar basliyacagiz. Europa liginde oyunculari vitrine cikarmak daha kolay olabilir , umarim bunu basaririz

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bu sezon net olan birşey var ki; futbolcularda boşluk var. Gecen sezonki uyum, hırs, istek yok. Uğurcan bile boşlukda. Süper kupa finalinde prim istiyordu futbolcular.ekranlara yansıdı. Geçen sezon paranın adı geçmiyordu kulüpte. Birşeyler değişmiş ama ne ve neden?
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan-Nwakaeme-Baka-Hamsik ve 3-4 maç Visca
              + başlardaki Hugo Edgar tandemi

Bence bunlar bizi şampiyon yaptı abi. Hoca da kaymağını yedi. Bizim taraftarda çıkıp Abdüş iki asist yaptı diyor. Adam her maç 10 kişi oynatıyor bizi 8 maçta bir skor üretiyor kredi kazanıyor. Rezalet bir durumun içerisindeyiz.
              Abdulkadir'e 7 senedir verilen şans ve tahammül bana verilseydi kafayı kullanmayi becerirdim de kendime adam gibi bakar kendime sövdürtmezdim. Yusuf Sarı'yı paket edip özevlat ayağına tuttuğumuz herif bugün atağa kalktığımız her topu kaptırdı. Pabucumun özevladı.

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açıkçası hocanın başlangıçtaki oyun planıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten hocanın maç öncesi açıklamalarından hemen sonra gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz. Oyunun ne kadar istediğimiz şekilde oynandığı konusu tartışılır, elbette ki taraftar olarak da daha çok pozisyon bulabileceğimiz bir maç bekleyebilirdik fakat bütün bunlara rağmen önemli birkaç tane de pozisyonumuz oldu. Daha henüz maçın başında Djaniny'nin Hatay ve Antalya maçında kaçırdığı gibi çok net bir pozisyonu harcaması, Cornelius'un ilk yarıdaki kafa vuruşu, 2. yarıda kalecinin parmaklarının ucuyla çıkardığı kafa topu, yine Cornelius'un normal şartlarda net bir şekilde gol yapacağı bir pozisyonda topu dışarı atması (Trezeguet'in pas attığı pozisyondan bahsediyorum) vesaire. Hoca da muhtemelen taraftarımızın önünde en azından 1 gol bulabileceğimizi ve maçı en kötü ihtimalle uzatmalara götürebileceğimizi düşünerek en azından savunma güvenliğini garantiye almak adına Siopis ve Dorukhan orta sahası ile başladı. Bence mantıksız bir düşünce de değildi. Zaten adamların kontra ataklarının ne kadar tehlikeli olduğunu sadece berabere kalmalarının bile yeterli olduğu bu maçta dahi görmüş olduk.

Bütün bunlar bir yana hocanın bu maç özelindeki en büyük yanlışı bence yanlış zamanda ve yanlış değişiklikler yapmasıdır ki zaten sonuçlarını da oyun içerisinde gördük, son 30 dakika çok daha iyi oynaması gereken bir takım neredeyse hiçbir şey yapamadı. Lakin bugün bu turu geçememizin en büyük sebebi yönetimdir. Belki de sadece Bartra transferi bile 1 hafta önce yapılsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık, Antalyaspor maçına kadar burada dahi bazılarının kabul etmediği ama sonrasında herkesin çok elzem olduğunu fark ettiği orta saha problemini de aylardır çözemedik. Nitekim hocanın da Grillitsch ısrarı da boşuna değildi. Nwakaeme'siz oyuna hala tam olarak alışabilmiş değiliz ki ben de gitmesini isteyenlerdendim ve hala doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, fakat sahada özellikle de Hamsik'in yokluğunda takımın yaratıcılık çok büyük bir sorun yaşadığı da ortada. O nedenle Grillitsch veya bugün adı çıkan Rafinha ayarında bu yükü sırtlayabilecek bir oyuncunun gerekliliğini de iyiden iyiye görmüş olduk. Umarım yönetim nelerin elzem olduğunu artık anlamıştır da en azından bu maç sonrasında yapacağımız transferlerle Avrupa liginde rekabet edebilecek ve ligte de şampiyonluk verebilecek bir takım oluşturabiliriz. Çünkü şu an işler pek iç açıcı durmuyor.
                ''gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz.''

hocam ne mantıklı oyun planından bahsediyorsun

iç sahada oynuyorsun,gole ihtiyacın var,ve çift 6 no ile maça başlıyorsun,bunun mantığı falan yok aga

ben zaten ilk 11 i görünce maçtan ümidimi kestim,bu ilk kopenhag maçının ilk 11 ile ve antalyasporun maçının ilk 11 ile benzerdi,bartra bitek ilk 11 e dahil edildi

şunu gördük aslında,ilk kopenhag maçının ikinci yarısında oynanan oyunu genelde bartra ya bağlamışlardı,oysa işin sırrı bakasetas bardi ömür orta saha üçlüsü idi,o maçta,top oynadık ve set hücumu yaptık aga, hem antalya hemde bu maçta ise gene defansif ilk 11 leri gördük sahada,maalesef,

şu ilk 11 i görüp mantıklı diyenin futbol bilgisinden şüphe etmek lazım,aynı hatalı ilk 11 leri sahaya sürüp farklı sonuçlar beklemek,saçmalık

avcı o kadar formsuz ki kouassi yi kurtarıcı olarak sahaya sürdü,açık alan oyuncusunu
                TEKKEBALL

Yorum

• Ha, sonuç olarak ş.liginde bir cacık yiyemeyecektik, amaç orada boy göstermek, parayı kasaya koymaktı ve oradan mümkünse avrupa ligi'ne kalıp oradan ilerlemekti gerçekçi hedef. Olan oldu artık ne desek boş. Artık Avrupa Ligi'ndeyiz.

Yorum

• İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.
                    Nokta

Henüz seni bu takımın başında görecek kadar midesiz değiliz
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Son 5 dk hugoyu alıp hücuma göndermek teknik ekipten kimsenin aklına gelmiyorsa bunu maç öncesi planlamadıysan bu maça santim santim çalıştım demeyeceksin.
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hedef koymazsak elek olur evimize döneriz. Burada örneğini senelerdir defalarca dile getirdim. 2000'li yılların başında ingiliz Fulham ekibi tarihinde avrupada oynamamışken önlerindeki 10 sene için planlama doğrultusunda uefa finali hedefi koyuyor. 2010 senesi planları tutuyor ve ilk defa katıldıkları uefa'da final oynuyor. Prensiplerine sadık kalırsan başarı bir şekilde geliyor zaten. Tarih başarıları altın harflerle yazar. Beğenmediğimiz Kosta Rika'li kaleci Esteban transfer edildiğinde çok sevinmiştim. Adamı Onur'un arkasında çürüttüler. O Esteban Hollanda'nin AZ Alkmaar takımıyla 2011 ve 2013 yıllarında 3 sene içinde 2 kez avrupa liginde yarı final oynadı, Esteban tüm maçlarda forma giydi.
                        Önce biz ne istediğimize karar vermeliyiz. Modelimiz Fulham'mı, AZ Alkmaar'mı yoksa bu sikindirik ligin takımımı.
                        Keşke 10 yıllık bir planımız olsa sabretsek ama ben 29 yaşındayım çalınan sezon hariç 1 şampiyonluk gördüm. Avrupa desen aklıma sadece Celustka’nın gol attığı İnter maçı geliyor.

Bizim ülkemiz ne yönetim nede teknik direktör açısından plansızlığa mahkum olmuş. Sadece ani vuruşlar yapıp anlık başarılar elde edilir bizim ülkemizde.

Mesela geçen sene Bakayı Hamsiki almasak istediğimiz kadar plan yapalım şampiyon olamazdık. Türkiyede başarının anahtarı futbolu kendiliğinden oynayacak kaliteli 4-5 adamı alıp gerisine onlara ayak uydurtmak. Örnek ünal aysalın galatasarayı. Aldı ligi domine efen oyuncuları koydu üstüne 2-3 star drogba sneijder vesayre başarı geldi. Eskiden belki daha mümkündü prensip sahibi olmak ama artık avrupa ile aramıza 10 kat seviye girdi yakında şampiyonlar ligine hiç bir takımımız gidemeyecek hatta avrupa ligine bile 1 takım göndereceğiz. Çok iyi bir sezonun ardından şu takıma 2-3 drogba sneijder seviyesinfe adam alıp avrupaya ayak uydurmak yerine lige bile yetersiz adamları aldık kendi seviyemizi düşürdük. Hamsik aylardır sakat alternatif yok, Koita ortalıkta yok Corneliusa alternatif başka oyun düzenini sağlayacak hızlı forvet yok. Anlayacağın abi geçen sene bir şampiyonluk gördüm eyvallahta galiba daha fazlası çıkmaz bu camiadan.
                        En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:28.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezon net olan birşey var ki; futbolcularda boşluk var. Gecen sezonki uyum, hırs, istek yok. Uğurcan bile boşlukda. Süper kupa finalinde prim istiyordu futbolcular.ekranlara yansıdı. Geçen sezon paranın adı geçmiyordu kulüpte. Birşeyler değişmiş ama ne ve neden?
                          Hocam takım kimyası uyumlu değil. Kilit adamlar da sakatlanınca takım akmıyor, pranga bağlı sanki ayağına. Bir takımın en önemli yeri orta sahadır, bizim orta sahadan 1 top çıkmıyor. Ne kilit pas var, ne uzun top var. Al ver yana geriye.

Yorum

• Bizim sansimiza Bayern ile gruplara kalirdik ve o macta rekor kira ilirdik kötü anlamda.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu plansızlığı ben biraz da sahada kondisyon olarak tükenişe yordum.

Kafayı biraz toplayabilsem maçı tekrar banttan izleyeceğim. Hele son 10 dakika ne yaşadık öyle. Antalya maçı da aynısı oldu takımın sanki fişini çekmişsin gibi oluyor.
                              55'te sallanmaya başladık. 80'de bittik, tükendik. At yarışında duvara çarptı derler. 80'de duvara çarptık sanki.

Fizik-kondisyon ekibi yetersiz ve planlama iyi yapılmamış demek ki. Kabul edilecek bir şey değil bu.

Yorum

• BU BAŞLIKTASON SÖZLERİM

Kopenhag'ı eleyebileceğimize başından beri hiç inanmamıştım. Bu fikrim Kopenhag'ın güçlü bir takım olduğundan değil, bizim Avrupa takımlarıyla hazırlık maçları da dahil olmak üzere asla bilimsel bir oyun oynamadığımız gerçeğine inanmamızdan, Hızlı oynamıyoruz, Hızlı düşünmüyoruz, Atak sonlandıramıyoruz ve çok bireysel hata yapıyoruz gibi nedenler ile. İlk maçta bakasetas'ın golu olmasaydı, Bu maça yedek kadro ile çıkacaktık bile. Madem elenecektik, Keşke o golu orda atmasaydık ki, Antalya ya da yenilmezdik, bakasetas'ı da sakat vermezdik

Şampiyonlar Liginde başarılı olacağımızı da düşünmüyordum zaten. Tek isteğim ordan gelecek 19 milyon du. Olmadı

Hem Avcı'nın Avrupa karnesi de benim fikirlerimi destekliyor zaten. Başakşehir gibi şahane bir kadroya sahip olduğu halde, Avrupa da oynadığı toplam 26 maçta sadece 4 galibiyet alabilmiş bir hoca. Avcı, Klasık bir hoca, Sürekli rakibe tedbir alan, Rakibi kendine tedbir aldıran bir hoca değil. Küçük düşünüyor ve basit oynuyor. Elinde iş bitiren yetenekli bir veya iki oyuncusu da varsa, Bireysel başarılarıyla gol bulan ve kazanan bir hoca. Hatırladığım en büyük hamlesi ? GS ile içerde oynarken, maçın 40. dakikasında berbat oynayan 3 oyuncuyu değiştirip, Skoru beraberliğe getirmeyi başarmasıdır ki, O 3 oyuncunun kötü oyununa bile 40 dakika tahammül edilmemeliydi. Yani, Maç içinde asla, Duruma , Skora ve oyuna göre, B planı olan bir hoca değil. Her şartta ve koşulda kontrolü oynamayı seven, Gol gelecekse gelsin. gelmezse beraberlik de bu işin içinde vardır diyen bir hoca. İyi ve disiplinli bir hoca ama asla çok iyi bir hoca değil benim nazarımda.. Buraya kadar ki fikirlerim bu

taraftarımıza DİK OYNAMA felsefesini ve FIRTINA ruhunu unutturan , Durgun sularda kalmayı tercih etmeyi seçen bir Hoca,

Bu mantığıyla , Ligimizde başarılı olacaktır. Şampiyonluk mu? Geçen sene gibi aynı anda 3 İstanbul takımının kötü geçireceği bir sezon yakalarsa belki. Çünkü bu oyuncu gurubu ve bu kadar bireysel başarısı olmayan oyuncular ile yapabileceği de ancak bu kadardır

Gitsin diyenler, Sadi Tekelioğlu ekonu isteyenlerdir. Ama eleştirmeden her şartta şampiyon olmuş hoca olması nedeniyle, Her şeyine eyvallah denmesine de itiraz etmek lazım. Hiç bir futbolcu kulüpten üstün değildir ya, Hiç Bir hoca da taraftarın ruhundan daha değerli değildir. Efsane dediğimiz Şenol Hocamızın ismini stattan silelim diyebilen bir camiayız biz, O bakımdan, Hocamız , bu kadar özgüvenli olmaya çalışmasın, Takımın özgüvenini geri getirsin ve mümkünse biraz bari DİK OYNASIN
                                En son lazibere tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:34.
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X