Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklaması fazlası ile tatmin etti. Özellikle " benim yolum uzun bir yol..." kısmı.
    Hocayı sıkça eleştiren biri olarak Hep destek tam destek, sonuna kadar Avcı sonuna kadar istikrar !

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kafa yüzünden her sene buralarda olamıyoruz
      Aynen herşeyin sorumlusu benim. Benim gibiler olmasa herşey mükemmel olcak.

Yorum

• biz burda konuşup duruyoruz birbirimizi yiyoruz da bir yönetim bir hoca bir hamsikin yerine nasıl bir adam bulamaz ?

hadi bulamadın oyun olarak nasıl çözemezsin bu sorunu ?

yarın futbolu bıraksa ligi 10. bitirsek hamsik olmadığı için mi diyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kopenhag iyi değildi.

Biz çok kötüydük.

Geçen sezon Roma karşısındaki takım bu Kopenhag'ı parçalardı.

O takımın dinamosu da forumumuzda ŞL temposunu kaldıramaz denen Nwakaemeydi.

Bu akşam ise son on dakika koşmaya mecali kalmayan, top benden çıksın diye topu diken takımı bol bol tartışırız ancak.
          Nwakaeme konusu alınan politik karar... Yukarı da birisi yazmış, hocanın egosu bile devreye girmiş olabilir, futbola bakış açısı farklı olabilir ya da hakkaten sadece resmi olarak açıklanana göre finansal olabilir. Bugünkü maça bakınca, sezon başından beri oynanan futbolu düşünürsek, evet hatalı bir karar olarak gözüküyor. Sivas maçı, skordan bağımsız Trezequet-Nwakaeme tercihini en fazla olumlayabilecek maçtı. Fakat şuana kadar başka maçımız yok bana kalırsa. Umarım uzun vadeli muhteşem bir planları vardır, diğer türlü şuan başarısısız. Fakat bundan bağımsız, ben futbol izlemeyi seven birisi olarak dediğine katılıyorum. Geçen sene Roma maçında daha iyiydik ve ayrıca Nwakaeme çok özel bir oyuncuydu. Özel oyunculardan vazgeçip de başarılı olanlar da var ama diğerleri daha çok hatırlanıyor.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcı açıklama yaptı dedi ki?

RAKİBE HİÇ POZİSYON VERMEDİK

))))) Bu bile yalan. Altı pastan vurdukları veya doğru vuramadıkları top Uğurcan'da kalmamışmıydı ? maçın en net pozisyonu buydu

Bizim Janini'nin kaçırdığı top ve yarım yamalak pozisyon olan corneliusun kaçırdığı toptan başka pozisyonumuz var mı??

Ayrıca, Rakip Pozisyon bulma derdinde değil di ki, Türkiye ligi mi sandın bu maçı))
            Rakip ilk maçın aksine bir yumruk yiyip knock out olmayı bekliyordu. Pozisyon vermemişiz.

Yorum

• Waka herşeydi herşey çok yanlış yapıldı .
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu maça çıktıysan da avcı sayesinde.Daha önceki yıllarda sürekli play off oynuyormuşuz gibi nankörlük ediyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iyi taraf, SL ezilecektik. Her mac sonrasi travma yasayip, ligde tepe takla olurduk. Böylece ligde ilk 4. oynariz.

ama Trezeguetle olmaz
                  Trezequet ile olmaz ama onun 66. dakikada hazirladigi pozlsyonu kale onunden kaciran Cornelius ile olur herhalde
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yeterki A. Ömür aglamasin. Bu adam iki mac ne yapti? Sahda topa yükselemiyor. Topuk pasi atip
                    rakibe az daha asist yapiyor. Kosmiyor. Sürekli rakibin arkasina saklaniyor. Yeter be git artik giiit

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trezequet ile olmaz ama onun 66. dakikada hazirladigi pozlsyonu kale onunden kaciran Cornelius ile olur herhalde
                      Hiç biriyle olmaz. Bu takımın ofans hattının tamamen değişmesi lazım

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakasetas maçın bitiş düdüğüyle yere kapaklanıp kahroldu. Niye kahroldu çünki ilk 11 oynatılacağını düşünüp kopenhagı tek başına dağıtacağını düşündü, haklıydı da. Galatasaray'ın avrupa başarıları futbolcuların fedakarlıklarıyla gelmiştir. Bülent'in kafasından oluk oluk kan akarken, Hakan Şükür'ün burnu kırıkken tekmeye kafa uzatırken, Popescu'nun seke seke değişmeyi reddedip oyunda kalmalarıyla geldi başarılar. Bizde de en çok isteyen ve belki de kimsenin yapmayacağı fedakarlığı gösteren Bakasetas kenarda...
                        Bir başarısızlıkla hoca asılmaz ama dibine kadar eleştirilir. Hoca Baka ve Trezequet tercih fiyaskosuyla 60 yıllık ömrünün en büyük hatasını yaptı, farkında mı acaba. Hocaya güvenmeye devam fakat bu fırsatlar bir daha ne zaman karşımıza gelir, bel ki hoca hayatta olmaz, belki de biz.
                        Yok abi Ömür oynasın üzülmesin. Baka oynarsa defansif oynasın iyice körelsin. Çok yazık oldu adama forvet arkası koyup füzelerini izlemek yerine arkaya koyduk futboldan soğuttuk adamı.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne waka ymış alalım geriyede anasını ağlatsın herkesin bizi avrupa şampiyonu yapsın
                          Bence City'e giderse Sampiyonlar Ligi sampiyonu yapar !
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İşin garibi ne biliyormusunuz hoca Antalya maçında alınmayacak riskleri aldı maçı 3-2 ye getireyim diye yani akıl tutulmasi yaşadı takımı ileri yukledikce yükledi topyekûn saldirdik 1 puan kötü olmamasina rağmen ama kopenhag maçında tur goz göre göre gitmesine ragmen telafisi olmayan maçta uzatmada bile temkinli oymatti inanilmaz bir akıl tutulması anlam veremedim. Antalya beraberliği iyiyken bütün riskleri al, ama Kopenhaga gelince mutlak galibiyet lazimken topyekûn saldırma yenilsen n'olacak. Anlam veremedim.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah Avcı: "Kazanabileceğimiz müsabakaları kaybettik ve elendik. Taraftarlarımız bir süreye kadar çok destek verdiler, sonrasında da onların duyguları karışabiliyor. Oyuncuya da oyuna da oyunun gidişatına da biraz hoşgörü bekliyorum. Geldikleri için teşekkür ediyorum."

Gercekten keske sussaydi, bir de taraftar suclu oldu
                              Taraftar küfür etmekten helak oldu, Bizim taraftar senin sıkıcı ve karaktersiz oyununla şeyini kaldıracak değil ya,

Ömür'ü mü alkışlayacak
                              Siopisi'in geri paslarını mı?
                              Denswil'in geri pasını mı

dakka 90+2 ve top bizde, rakip ceza sahasında sadece cornelius var.. Gördünüz değil mi??

Bunları mı alkışlayaak

Biz şakşakçı değiliz, Oynayacaksın ki alkışlayacağız ve ceşacağız
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeterki A. Ömür aglamasin. Bu adam iki mac ne yapti? Sahda topa yükselemiyor. Topuk pasi atip
                                rakibe az daha asist yapiyor. Kosmiyor. Sürekli rakibin arkasina saklaniyor. Yeter be git artik giiit
                                Olmaz o bizim Abdüşümüz sürekli oynamalı, hem futbol hem kolbastı. Eğlenmeli ve rahat olmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X