Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç geldi çattı. Haydi Bismillah. Kadrolarla şenlendirelim.

Son Haberlere göre öyle görünüyor ki Djaniny yedekteki silah olacak. Bence hoca Bakasetas ne kadar istese de yedek bekletip sonradan alacak gibi. Buna göre kadro.

Uğurcan
    Larsen Bartra Hugo Eren

Dorukhan Siopis

Abdüş Bardhi Trezeguet

Cornelius

olacak gibi.

Hakkımızda hayırlısı olsun. Galeyana gelmeden. Fütursuzca saldırmadan. Aklımızı unutmadan. Galip gelerek turu geçip adımızı Şampiyonlar Ligine yazdırırız umarım.

Yorum

• haydi Trabzonsport gomandaları hücummmmm Uğurcan sende qapıyı yakşi koru.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• Son 3 saat

Yorum

• Gol yemeden söyle 2 gol 3 gol ne tatlı olur be inşallah gol yemeyiz geri düşmeyiz geri düşersek taktik maktik kalmaz
          Bu gece içimizdeki şikecileri kuşları bütün düşmanlarımızı yeneceğiz inşallah yedi düvel bizi izleyecek kazanırsak kopenhag zayıf takım tabiri ts geçmesi gerekirdi diyecekler kaybedersek kına yakacaklar daha bugün bir yavru şikeci jimnastikli avrupada Türk hakem yok kazanamaz diyor bakanlar trabzonluymus 20 yılda bir kere şampiyon olduk siz daha çok oldunuz deyince suspus hükumet gidince küme düşecekmişiz haklısın dedim siz şikeden avrupadan ceza yediniz size birsey olmadı bizi düşürürler
          Neyse arkadaşlar içimi döktüm kusura bakmayın bu akşam en çok da şikecileri yalı çocuğunu abdullah Avcı dorukhan acısı yaşayan 8tas taraftarını üzmek ağlatmak için turu geçmeliyiz vallahi içimizdeki şerefsizler varken düşmana gerek yok Allahını Danimarkalısi daha mert ...

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maç geldi çattı. Haydi Bismillah. Kadrolarla şenlendirelim.

Son Haberlere göre öyle görünüyor ki Djaniny yedekteki silah olacak. Bence hoca Bakasetas ne kadar istese de yedek bekletip sonradan alacak gibi. Buna göre kadro.

Uğurcan
            Larsen Bartra Hugo Eren

Dorukhan Siopis

Abdüş Bardhi Trezeguet

Cornelius

olacak gibi.

Hakkımızda hayırlısı olsun. Galeyana gelmeden. Fütursuzca saldırmadan. Aklımızı unutmadan. Galip gelerek turu geçip adımızı Şampiyonlar Ligine yazdırırız umarım.
            Hoca nin dünkü söylemlerinden dolayı bu kadro olmaz aynı formasyon la oynuyucaz dedi formasyon neydi siopis baka ömür ... dirukhan siopis bardhi ile aynı formasyon imkansız djanini sağda olur dorukhan bardhi omur olur

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gol yemeden söyle 2 gol 3 gol ne tatlı olur be inşallah gol yemeyiz geri düşmeyiz geri düşersek taktik maktik kalmaz
              Bu gece içimizdeki şikecileri kuşları bütün düşmanlarımızı yeneceğiz inşallah yedi düvel bizi izleyecek kazanırsak kopenhag zayıf takım tabiri ts geçmesi gerekirdi diyecekler kaybedersek kına yakacaklar daha bugün bir yavru şikeci jimnastikli avrupada Türk hakem yok kazanamaz diyor bakanlar trabzonluymus 20 yılda bir kere şampiyon olduk siz daha çok oldunuz deyince suspus hükumet gidince küme düşecekmişiz haklısın dedim siz şikeden avrupadan ceza yediniz size birsey olmadı bizi düşürürler
              Neyse arkadaşlar içimi döktüm kusura bakmayın bu akşam en çok da şikecileri yalı çocuğunu abdullah Avcı dorukhan acısı yaşayan 8tas taraftarını üzmek ağlatmak için turu geçmeliyiz vallahi içimizdeki şerefsizler varken düşmana gerek yok Allahını Danimarkalısi daha mert ...
              Düşük iq'lu insanları takmayın çok kalabalık bir güruh oldular ama görmezden gelmek muhattap olmamak lazım tabi illa bulaşırsalar da lafı gediğine oturtmak farzdır
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Geçen seneki bildiğimiz Trabzon olsa bu turu da geçeriz şampiyon da olur diyoruz ya hani. Geçen sezon kazandığımız önemli maçların hepsinde rakip takımlar şeytanlaştıkları için bir ceza olarak üzerlerine çöktük. Allah hep yanımızdaydı.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• "Rahat olun, 2 fark 3 farkla kazanacağız" diyen arkadaşlara şaşıyorum.

nasıl böyle rahat olabiliyorsunuz?

heyecandan gebericem

Yorum

• Istedigim kadro :

Ugurcan

Larsen. Bartra Hugo Eren

Dorukhan / Siopis

Djaniny. Omur. Bardri. Trezequet

Cornelius

Ama kontrollu diyorsak Djaniny yedek olur Siopis ve Dorukhan oynar
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Istedigim kadro :

Ugurcan

Larsen. Bartra Hugo Eren

Dorukhan / Siopis

Djaniny. Omur. Bardri. Trezequet

Cornelius

Ama kontrollu diyorsak Djaniny yedek olur Siopis ve Dorukhan oynar
                      Ilk kadro ile baslarsak ilk ysri golu rahat bulup istedigimiz oyuna evriliriz duruma gore.

Yorum

• stres ve heyecandan kafamı toparlayıp, kadro nasıl olsun, orta sahada kim oynarsa daha iyi olur, kanatlarda kim oynarsa daha iyi performans verir vs. hiçbir şey düşünemiyorum.

bir şekilde oynayalım yenelim ve bu maç bitsin gitsin, diyorum

Yorum

• Gramin Trabzonspor'da bu arada.

Yorum

• ertuğrul doğan kalp paylaşmış

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ertuğrul doğan kalp paylaşmış
                              Gramin yarin Trabzon'a geliyor.

Yorum

• Maçtan önce anlaşılması ve açıklanması ilginç

Yorum

Yükleniyor...
                                X