Turun anahtarlari Dorukhan ve Bartra nin ellerinde..Bardhi nin de iyi katki verecegini düsünüyorum. Denswill i ilk 11 beklemiyordum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurun anahtarlari Dorukhan ve Bartra nin ellerinde..Bardhi nin de iyi katki verecegini düsünüyorum. Denswill i ilk 11 beklemiyordum.
Bartra ve Denswill çok iyi top yapar.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopu pek yerden kaldırmayacağız gibi anlaşılıyor. Orta alanı rakibe vermemeye çalışacağız.
Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.
Yorum
-
Kanat oynayabilecek en etkili adam trezege mevcut kadroda ne kadar formsuz olursa olsun 11 baslar diye bekliyordum surpriz oldu..kiminle cikildigi kimin girecegi dizilis vs bu saatden sonra onemsiz butun yollar galibiyete cikiyor rakibi once hava sonra biz bogacagiz gruplara kalacagiz insallah,kalmaliyiz1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo'ya göre daha dengeli bir bek denswil Ayhan abi bence doğru karar.
Bartra ve Denswill çok iyi top yapar.
Bence ara ara cok sert oynayacaklar..Bende kadroyu direncli buldum..Umarim tüm oyuncularimiz iyi konsantre olurlar ama özellikle Dorukhan hayatinin futbolunu oynamali..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada amaç 45 dakika rakibe top koklatmamak. Belki de adamlar duran top fırsatı bile bulamayacak. Skoru alırsak Hugo ile 3'lüye döner kesin hoca.
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopu pek yerden kaldırmayacağız gibi anlaşılıyor. Orta alanı rakibe vermemeye çalışacağız.
Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn cekindigim adam daramy ona dikkat edelim kontralardaBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
Yorum