Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turun anahtarlari Dorukhan ve Bartra nin ellerinde..Bardhi nin de iyi katki verecegini düsünüyorum. Denswill i ilk 11 beklemiyordum.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Daramy ilk 11 basliyor. Gecislerde dikkat etmek lazim. Allahim Güldür yüzümüzü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Turun anahtarlari Dorukhan ve Bartra nin ellerinde..Bardhi nin de iyi katki verecegini düsünüyorum. Denswill i ilk 11 beklemiyordum.
        Hugo'ya göre daha dengeli bir bek denswil Ayhan abi bence doğru karar.

Bartra ve Denswill çok iyi top yapar.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Topu pek yerden kaldırmayacağız gibi anlaşılıyor. Orta alanı rakibe vermemeye çalışacağız.

Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.
          Duran topta lerager zeca vavro kvelia baska da kafa topu alan yok rakip te bizde bartra denswil dorukhan eren lar sen djaniny cornelius.. Duran top savunması sorun olmaz

Yorum

• Kanat oynayabilecek en etkili adam trezege mevcut kadroda ne kadar formsuz olursa olsun 11 baslar diye bekliyordum surpriz oldu..kiminle cikildigi kimin girecegi dizilis vs bu saatden sonra onemsiz butun yollar galibiyete cikiyor rakibi once hava sonra biz bogacagiz gruplara kalacagiz insallah,kalmaliyiz
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tv 8,5 da maç önü yayını var

Yorum

• Bakasetas ve Trezequet iyi hamleler olur.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• En cekindigim adam daramy ona dikkat edelim kontralarda
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu orta saha cok dinamik ve iyi basar. Yani orta saha ustunlugunu rahat alacagımızı dusunuyorum.

Yorum

• Orta sahada kısır bir oyun inşallah çıkmaz, mevcut 11 için tek endişem bu.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hugo'ya göre daha dengeli bir bek denswil Ayhan abi bence doğru karar.

Bartra ve Denswill çok iyi top yapar.
                        Bencede Enescim. Dün Karabag i cok begendim ama turu kendi elleriyle ikram ettiler. Rakip biraz sertlesip baski yapinca öyle felaket hatalar yaptilar ki..Umarim biz daha iyisini yapariz..

Bence ara ara cok sert oynayacaklar..Bende kadroyu direncli buldum..Umarim tüm oyuncularimiz iyi konsantre olurlar ama özellikle Dorukhan hayatinin futbolunu oynamali..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada amaç 45 dakika rakibe top koklatmamak. Belki de adamlar duran top fırsatı bile bulamayacak. Skoru alırsak Hugo ile 3'lüye döner kesin hoca.
                          Hocam koklatmama gibi bir ihtimal yok. İlla ki gelecekler ve duran top kullanacaklar. İnşallah bir kaza bela yaşamayız. Gol bulursak her şey daha kolay olur.

İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Topu pek yerden kaldırmayacağız gibi anlaşılıyor. Orta alanı rakibe vermemeye çalışacağız.
                          Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.
                          Hocam sakin kalıp muhtemelen düşük tempoda top çevireceğiz. İnşallah bir gol bulabiliriz de her şey kontrolümüzde devam eder.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En cekindigim adam daramy ona dikkat edelim kontralarda
                            Daramyy aman aman dikkat vurdurmayın çocuklar Daramy Daramy ve Malesef......
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Sabır felan diyor halen bu beyefendi,yok ya izlemem bu maçı .

Yorum

• Abdullah Avcı hocam cok iyi calısmıs

Yorum

Yükleniyor...
                                X