Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhtemelen saçma sapan 1 gol yeriz sonra maçı çevirmeye uğraşırız klasik oldu artık. 1-1 olur sonlara doğru 2'yi bulamayız eleniriz.

Olabilecek en iyi senaryo da ilk yarıda yemeden 2 gol bulup maç sonuna kadar skoru koruyarak turu geçeriz.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2022, 18:40.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim beklediğim kadro da orta sahada Dorukhan-Ömür-Bardhi olan kadroydu. Hocanın açıklamalarından sonra o kadronun ihtimali yükseldi gibi.

Larsen__Bartra__Hugo__Eren
      __Ömür__Dorukhan__Bardhi
      _Djaniny_Cornelius_Trezeguet
      Bende kadronun böyle olacagini düsünüyorum. Dorukhan ve Bardhi beklentilerimizden cok daha uyumlu olacaklar gibi geliyor bana. Özellikle Bartra ve Dorukhan in performanslari tur icin cok önemli..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhtemelen saçma sapan 1 gol yeriz sonra maçı çevirmeye uğraşırız klasik oldu artık. 1-1 olur sonlara doğru 2'yi bulamayız eleniriz.

Olabilecek en iyi senaryo da ilk yarıda yemeden 2 gol bulup maç sonuna kadar skoru koruyarak turu geçeriz.
        En iyi senaryo 60 larda 1 gol bulup, altin golü 80 lerde atabilmek..60 dan sonra gol yersek uzar mac ama yememeyi basarirsak eleriz..

Yorum

• Bu arada Hugo da çok formsuz yani bu kadar oyuncu kötü olduğunda maç kazanmak çok zor, bu seviyelerde 1 oyuncunun formsuzluğu tolere edilir ancak. Ama bizde 4-5 tane birden kötü görünüyor son maçlarda.

Umuyorum ki yarın tüm olumlu şeyler ekstra performanslar bir araya gelir.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2022, 18:57.

Yorum

• Uğurcan
            Larsen Bartra Hugo Eren
            Dorukhan Siopis
            Ömür Bardhi Trezeguet
            Cornelius.

Bu şekilde önde basarak kontrolü kaybetmeden rakibi hataya zorlayalım sonrasında Djaniny hamlesini yaparız. Bakasetasta antrenmana çıktı.O da hamle oyuncusu olarak kenarda olur ve saçmasapan bir gol yemezsek neden yenmeyelim. Çok umudum yok ama Kopenhagta yenilmeyecek takım değil.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan
              Larsen Bartra Hugo Eren
              Dorukhan Siopis
              Ömür Bardhi Trezeguet
              Cornelius.

Bu şekilde önde basarak kontrolü kaybetmeden rakibi hataya zorlayalım sonrasında Djaniny hamlesini yaparız. Bakasetasta antrenmana çıktı.O da hamle oyuncusu olarak kenarda olur ve saçmasapan bir gol yemezsek neden yenmeyelim. Çok umudum yok ama Kopenhagta yenilmeyecek takım değil.
              Ben olsam ben de böyle başlardım ama hocanın böyle başlayacağını zannetmiyorum. Neden derseniz Ömür'ü artık kanatta düşünmüyor gibi geldi.

Yorum

• Baka antrenmanda bakalim yarin oynayabilecek mi.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Vurur geçeriz nokta. Tutmazsa daha da yazmam.
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca diyor ki: top bazen atak yaparken, yeniden planlama için geriye çevrilip oyun yeniden kurulur. Tribün halt edip ters reaksiyon verip oyuncuları saçma sapan hataya zorlamasın.

Abdülkadir de yanda gülüyor Hoca bunu söylerken.
                    İyi hoş da biz bir kanattan diğerine dönene kadar rakip yerleşiyor. O kadar ağırız ki hücum aksiyonlarının bir anlamı kalmıyor.
                    Rakip 3 pasla kalemize inebiliyor mesela. Tempoyu yakalayamazsak işimiz zor.

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi hoş da biz bir kanattan diğerine dönene kadar rakip yerleşiyor. O kadar ağırız ki hücum aksiyonlarının bir anlamı kalmıyor.
                      Rakip 3 pasla kalemize inebiliyor mesela. Tempoyu yakalayamazsak işimiz zor.
                      Dorukhan ve Bardhi li orta saha suan kapali kutu..Tutacak bence bu ikili..

Yorum

• Seyirci kilit faktor boyle maclarda. Hoca duygulardan cok akilli oyun vurgusu yapti ve yapiyor. Seyirci sabirli kalir , iyi veya kotu her durumda destegini verirse isler bizim acimizdan olumlu ilerler. Ama stresi ve gerginligi sahaya yansitirlarsa orasi ters tepebilir.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Baka döndüyse Dorukhan-Bardhi-Bakasetas çıkalım

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben olsam ben de böyle başlardım ama hocanın böyle başlayacağını zannetmiyorum. Neden derseniz Ömür'ü artık kanatta düşünmüyor gibi geldi.
                            Düşünmüyorsa da bir zahmet düşünsün.

Topu aldığında da ilk çıktığı gibi dikine gitmesi noktasında direktiflerde bulunsun.

Djaniny Bakasetas Kouassi de hamle oyuncularımiz olarak kalsın. Bu işin uzatması da var sonuçta.

Yorum

• Haydi Anastasios...

Yorum

• Bakasetas oynayabilirim diyorsa oynasin..
                                Doktorlari kimse dinlemesin..
                                Bizim Kulübteki doktorlara doktor demek icin 1000şahit lazım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X