Tarihimizin en önemli maçı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihimizin en önemli maçı..
Avci yi kendinden emin gördükce bu mac icin rahatliyorum acikcasi..Hafta basi cok daha fazla tedirgindim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harika. Kesinlikle takım olarak içinde bulunduğumuz ruh halinin özeti.
Nasıl YouTube videosu ekliyoruz bu arada acaba ?
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harika. Kesinlikle takım olarak içinde bulunduğumuz ruh halinin özeti.
Nasıl YouTube videosu ekliyoruz bu arada acaba ?
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mac kisa vadede ekonomik düzlüge cikabilmemiz icin tek sansimiz. Mutlaka ilerleyen zamanlarda etkisi ligede yansiyacaktir. Yani aslinda sadece bir Avrupa kupasi mücadelesi degil bizim icin..Bu acidan bakinca bencede klüp gelecegine yön verecek bir mac..Bunu söyleyince bazi arkadaslar biraz garipsiyor. D.Kiev ile oynadigimiz ön eleme maci ile kiyaslanmasi daha dogru buluyorlar ama bana göre 96 da fb ile oynadigimiz sampiyonluk maci gibi bir dönüm maci..
Avci yi kendinden emin gördükce bu mac icin rahatliyorum acikcasi..Hafta basi cok daha fazla tedirgindim..KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç yaklaştıkça kafamdaki kadro şu şekilde şekillenmeye başladı
Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Denswill
Dorukhan-Siopis
Ömür-Bardhi-Trezege
Cornelius
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
Dorukhan-Siopis
Bardhi Ömür--Trezege
Cornelius
90% böyle cikarizForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum