Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haftasonu da yenilirsek seyreyle cümbüşü.
    Yenilelim bence. Bu sezonu hepten kapatalım. Şampiyon olup şampiyonlar ligine gidemediğimiz daha kötüsü fenerle aynı yerde oynadığımız ligin ne önemi var artık?

Yorum

• bu takımın en yetenekli oyuncularından biri olan ömür oyundan çıkmaz hocam

direzege oyuna girmek için hazırlıklar yaparken herhalde herkes dorukhan siopis ten birinin çıkmasını bekliyordu,turu zaten bu değişiklikte kaybettik

kouassi nin oyuna girmesi zaten ayrı bir skandal tercih

elinde direzege varsa zaten direzege ile oyuna başlarsın,zaten girer girmez gene en etkili olmaya çalışan oyuncu oldu

hoca rakibin kontralarından korktu maalesef

son iki maçta maçın ilk yarılarını çöpe atmıştık,hoca bunun üzerine koydu ve maçın ikinci yarısıda çöp oldu ,

niye risk almadık ,inanılır gibi değil, 0-0 da eleniyorsun hocam,1 gol atıp maçı uzatmaya götürürüm taktiği olmaz aga
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cornelius yerine hizli bir forvetimiz olsaydi büyük ihtimal elerdik
        Nereye koşacak ambulans çıkışından dışarıya mı? O kadar boş bir oyun oynadın ki adamlar Cornelius’u iki kişi kucağına aldılar adım attırmadılar. Stoperleri pozisyonlarından çıkarabildin mi? Adamlar 3 adım sağa 5 adım sola giderek sadece pozisyonlarını koruyarak maçı bitirdi. Gram fazlasını yapmadılar.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O golü atsaydik iste 0-0 diye birsye kalmayacakti

Djaniny bire birde gol atmamak icin dogmus. Direk Arabistan'a yollanmali
          Dostum, adamlar defans yapmaya gelmiş, topu sana bırakmış. Madem çok iyi idik ikinci yarı niye döküldü takım. Adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın. Abdullah Avcı’nın oyun planı yetersiz. Kabul etmek lazım.
          McLas was Here

Yorum

• Hepsinin alın terine, emeğine sağlık.

Çok üzgünüm. Çünkü rakip, eleyebileceğimiz bir takımdı. Fizik olarak bizden iyiler. Yakın oynadılar. Açık alan bırakmadılar. Topu kapınca çabuk oynadılar. Biz uzatmanın son iki dakikasında, artık kaybedecek bir şey yokken bile atak edemedik.

Yönetim; geçen seneki erken ve çoğu isabetli karar alırken, bu yaz geç kaldı. Hamsik ve Visca sakatlandı. Hocanın on bir tercihleri tartışmaya açık.

O seviyelerin takımı değiliz. İnşallah Avrupa Ligi'ne Ünal Karaman dönemindeki gibi turistik amaçlı gitmeyiz. Veya Ersun Yanal gibi sezonu erken açmaktan kaçınma bahanesi öne sürülmez. Trabzonspor'un yeri öyle veya böyle Avrupa'dır.

Tek tek oyuncuları yazmak istemiyorum ama Ömür için benim sözüm bitti. Yazık gerçekten. Bir de Djaniny: Hatay, Antalya ve bu akşam üç karşı karşıya kaçırdı.

Hocanın açıklamalarını okumadan, dinlemeden onunla ilgili yorum yapmayacağım.

Olanla ölene çare yok, ders almak lazım.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 00:13.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım elinden geleni yaptı fakat gücümüz bu kadar. Ortalığı yangın yerine çevşrmenin anlamı yok. Futbol bu. Rakibimiz bu ligde yıllardır oynuyor.
              Böyle kendini kandırırsın abi.
              Elinden geleni yapmış. Ya sahada Bartra hariç kendini parçalayan oyuncu bile yoktu.
              Kendi evinde rakibi ısıramadın bile, 500 yan pas yaptın. Hepsi o kadar yavaşki, rakip sadece topa yönünü değiştirdi. Rahat rahat soldan sağa sağdan sola kaydılar. Böyle berbat bir taktik ile bu maçı kazanamazsın.
              Hadi diyelim 80’e kadar böyle oynadın. En ahmakça taktik ile 80 dk sadece kenar orta yaptın, hatta geriden orta yaptın. Yahu son 10 dk Hugo’yu forvete koy kafa vurur belki. Biraz risk al bir şey dene. Takım 80’den sonra rakip sahaya gidemedi ya son top olmadı maçta be, bu kadar rezil duruma düşülür mü. Siz nasıl sindiriyorsunuz bunu. 90+5’de gol bile aramıyorduk. Koy hugo’yu forvete bir şekilde gol bulursan stopere geri çekersin uzatmada. Hiçbir şey denemedik. Bırak elinden geleni yapmayı, kendi elimizle verdik turu.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca takımı resmen durun geride top yapın diye hazırlamış
                ilk yarı tamam risk almak istemedin ama dk 85 e kadar uyuşuk pas oyunu ile fizikli dinamik adamlara karşı nasıl gol atacaktık acaba

bakmayın rakip kasmadı ileriye bir siyahi attı mal etti bizim defansı

hoca bu taktiği ligde de uygularsa ilk 5 e giremeyiz rakipler çünkü bizi çözdü defansa çekil sürekli kontradan at

üretkenlik sadece waka dan kaynaklıymış geçen sene
                ortasaha alarm veriyordu final maçının günü ortasahaya transfer yapıyorlar dalga mı geçiyorlar anlamadım

bak kaliteli adam geliyor 1 haftada en iyisi oluyor. ortasaha için de bunu yapmalıydık

şimdi ş.ligi için gelebilecek kaliteli adam bul hadi..
                Ya sorun bu değil. Geride top yaparsın bu ligde de tutar ama bizim sorunumuz geride pas yaparken bile kontraya yakalanmamız. Ulan zaten bu futbolu kontra yememek için oynuyorsun. Şaka gibi böyle oynayıp kontradan maç başı en az 3 net pozisyon görüyoruz kalemizde

Yorum

• O lanet olası bir gol gelmedi. Herkesin eli ayağı birbirine dolaştı. Kontrollü oyun düşüncesi bence yanlış değildi. Ancak 1 gol bile atamamayı hesap edemedi hocamız. Hala şaşkın ve üzgünüm. Avrupa da maç yapmak gerçekten tecrübe işiymiş.
                  TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• WAKAME tek bacakla oynasa kopenhagın içinden geçerdi. Bu kadar net söylüyorum...
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haftasonu da yenilirsek seyreyle cümbüşü.
                      Bu moral bozuklugu ve yorgunlukla muhtemel al sana gül gibi kaos sonra
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• eyyy abdullah avcı. al topu evine git 1500 pas yap şimdi. bari takıma duran top çalıştır. o da yok...gitti trabzonumun milyon euroları...

Yorum

• Marc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Eleştiriler , isyanlar..

evet kaçan balık büyük oldu ve başaramadık malesef ama bu ihtimali biliyorduk. Gidenler , sakatlananlar , gelenler , zamanında yapıl-a-amayan transferler , hazır olmayanlar vb. Mevcut kadro bana göre disiplinli bir takıma karşı yapabileceğinin en iyisini yaptı bu maçta o sebeple takımı alkışlayarak göndermek lazımdı içeriye.

Geçen seneden bu yana daha önceki dönemlerde yaşadığımız bir çok kırılmayı aşa aşa ilerledik ve tarihi bir eşiğe geldik. Bu eşiği de aşsak maddi ve mental olarak başka bir seviyeye evrilme şansımız vardı ama gelinen mevcut durumda en azından kazıya kazıya düşe kalka geldiğimiz bu seviyenin gerisine düşmeyelim , o sebeple de destek zamanı şimdi.
                            TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Beyler bir kendineze gelin oyun kurucun SİOPİSSSSSSS ne olacaktı ki hamsik denen herife bel bağlamak bizi mahfetti geçen senede 3 ay yoktu bu sene bu adamla yollar ayrılmalıydı ayrıca Cornelyus denen forvet olmayan TANK ile oynadığımız sürece sizin hayalinizdeki oyunu hicbir zaman oynayamayacağız.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Herşeyi geçtim de o son dakikalarda adeta maç bitsin diye top çevirmelerini hazmedemiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X