Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro hamur gibi nereye çeksen gider. 3-5-2 de olur, 4-4-2 de olur, 4-2-3-1 de olur.

Yorum

• 4-4-2 ye daha yakın gibi
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3-5-2
        Dorukhan sağ kanat canini sol kanat olacak şekilde de çıkabilir.

Yorum

• İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://m.youtube.com/watch?v=W4EMMZ-3Kog abi meydanda bir avuç comar Kopenhag taraftarina saldırmaya çalışıyor videoyu izlerseniz orda yeşilli ve bir kaç comar saldırmaya çalışıyor. Ağa bizim taraftarlar Kopenhag meydanında gezerken adamlar bize dokunmamış sen niye saldiriyorsun. Röportajda alkollü geçtiler diyor ve bunu diyen biride Almanya'dan gelmiş. Kardeşim almanyada yaşıyor ve azinliksin biri sana saldirsa ne hissedersin. Valla genel görüşlerine katilmasamda bu olayda en mantıklı konusan Jan baskan. Ne ara bu kadar saygısız olduk alkol aldılar diye ne hala geldik.
          jan baskan solcu olmus
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Denswil en son ne zaman ideal mevkisi olan sol stoperde oynadı hatırlamıyorum, bu maça Hugo yerine onla başlaması sakatlık şüphesi yoksa Hugo'nun Antalyaspor maçındaki formundan dolayı olsa gerek bir de Bakasetas'ın yokluğunda duran toplarda takımın şut tehdidi olarak akla gelen ilk sol ayaklı futbolcusu olarak değerlendirilmesi de bir kriter olabilir bu maç için.

Takımın oyun tercihi tur için belirleyici olacak, "kontrollü oyun" anlayışı abartılmaz ve hızlı, organize ataklar yapmayı başarabilirse bu takım bu engeli aşar; ne kontrolsüz hücum ne de aheste futbol, organize savunma, organize hücum ve elbette taraftar desteği... Başarılar.
            En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 21:25.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Kadro golu bulmaya yonelık, golu bulduktan sonrada normale evrilecek kadro.

Yorum

• Trezeguet yedekten girip işi bitirecek aslanım. Şu sahadaki kadro 1-0 yapsın yeter.

Yorum

• ne dizilişler yaptınız ya

larsen-bartra-denswil-eren
                  Ömür-Dorukhan-Siopis
                  Djaniny-Cornelius-Bardhi

4-3-3 türü

bana böyle geldi sanki
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İyi kadro. Denswill ve Bartra geriden iyi oyun kurar. Orta saha dirençli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Taktiği belirleyen oyuncu dorukhan. Eğer stoper çıkarsa 3-5-2. Orta saha çıkarsa 4-2-3-1 sağ kanat çıkarsa 4-1-4-1 veya türevleri.

Yorum

• Bu kadro isi bitirecek insallah

Yorum

• takımın boy ortalaması 1.38 olmuş.. işallah korner vermeyiz..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Antremanlardan haberi gelirdi hoca 3 lü denedi diye, 4-2-3-1 oynayacağız bence klasik, djaniny sol-ömür sağ ama maç içerisinde değişiklikler olur böyle maçlarda
                            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                            2021-2022
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Hoca formasyon değişmeyeceğiz dedi ama rakibi şaşırtmak için denerse de sürpriz olmaz. Arkaya atmış zaten 2 tane oyun kurucu stoperi. Siopis-Dorukhan bozacak, 2 stoper kuracak.

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antremanlardan haberi gelirdi hoca 3 lü denedi diye, 4-2-3-1 oynayacağız bence klasik, djaniny sol-ömür sağ ama maç içerisinde değişiklikler olur böyle maçlarda
                                Hoca dün maç öncesi geçen hafta ile aynı formasyon baka da oynayabilir diyerekten ters köşe yaptı. Hugo, tre ve baka yok komple format değişti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X