Bu oyunu ilk maçta, ilk maçın 2. yarısındaki oyunu bu maçta oynayacaktık. Maçlar karıştı.Analiz ekibinde sıkıntı var sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden orta yapıyoruz? Çünkü adamlar ortadan delinmiyor. Onun bunun çocukları son yılların modası " her şeye faul çalınmaz, oyun aksın" lafını taktik yapmış. Herifler kendi sahasından ayrılmadı. Arada sırada mecbur orta yapacak bu takım.
Bizim taraftar saçmalamazsa bu yıl ligi ilk 2de bitirir uefa da ilerleriz. Ama bizim kod kafalı taraftar başlar şimdi yangına.
Bizden kotu bir takıma heriflerin şansı sayesinde elendik.
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçında takımın fiziken ve mental olarak bitrdin, Antalya dan 5 yedin, bu maçta da kaleye gidemedin.. bu mu lan büyük hocalı
Yorum
-
İlk olarak mteleskop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar transfer yapıldı. para harcandı. hani başarı? bu takımın şampiyonlar liginde gruplara çıkması lazımdı ya. başkan korkma derhal abdullah avcı'nın istifasını isteyip, şenol güneşin yerine getirmen lazım. şu takım bu hocanın elinde hiç oluyor...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu turu ilk maçta ki yanlış kadro seçimiyle kaybettik. O maça bu maçtaki kadroyla çıkacaktık.
Yorum
-
At topu wakaya orta yapsin calim atsin diyerek 3 seneyi goturduk.
Bize hamsik ayarinda mumkunse sakatlanmayacak orta saha lazim.
2 tane kanat lazim. Af edersiniz ama yusuf sariyi bile arar olduk yani o bile bu macta dikine oynardi. sorun sakatlar kanatsiz oyun bu kadsr oluyor.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya da TREZEGEYİ harcadın.... BAKASETASI sakat verdin... Hemde 5 yedin.. Bu mu planlamaKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu belirtmek gerekir ki, Canini golü atsaydı da yetmeyecekti. Yüzde yüz gol atardı adamlar. Net.
Belki bu kadar gömülmeyecektiler ve arkada bosluk birakacaklardi. Adamlar 90 dakika defans yapti ve 0 hata oynadilar.
FrancescoTotti
Yorum
-
Karşı karşıya kaçırdık, altı pastan kaçırdık, kalenin önünde vuramadık falan. Ulan daha ne olacak. Takım daha ne yapacak. Mülletin forveti yoku var eder. Bizimkiler hazır topu içeri sokamıyır. Forvetlerimiz iyi değil.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 00:08.
Yorum
-
Değerli forum üyeleri, şahsen bu maçta çok rahattım. Neden? Çünkü adil ve hak edenin kazandığı bir tur oldu. Adamlar komple takım. Avcı gibi "sabır oyunu" sistemi bu gibi fiziksel üstün takımların ekmeğine yağ sürer. Gol atamazsın.
Avcı resmen 2.bir Antalya vakası yaşayıp rezil durumlara düşmemek için "sabır oyunu" diye birşey ortaya attı.
Kızamıyorum da. Çünkü adam bu taktikle buralara kadar geldi. Gerekli riskleri de aldı ama elinde oyunu hızlı oynayıp rakip defansı dağıtacak 2 tane adam yok. Ömür bir ömür törpüsü, Trezequet formsuz.
Şunu da söylemek istiyorum bu takıma fiziksel olarak güçlü bir 6-8, iyi bir santrafor, Visca alternatifi bir kanaat alınırsa süper lig gibi önde oynamayı seven şampiyonluk adaylarından bjk ve fb ile başabaş çekişir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak trabzonsevdamuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar orta sahadan gol yeme ihtimalleri yüksek olduğundn kanatlrdan gelmemize bir nebze müsade ettiler. Çünkü hiçbir ortamız yerini bulmadı. Corneliusu iki kişi tutuyordu ve rakibin boyu bizden uzundu
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diyorum ya adamlar terlemedi bile. Pas oyunu hızlı oynayıp rakibi eksik bırakırsan işe yarar.
Yoksa rakibin işine yarar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum