Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yenilmiş gibi çıktım maçtan adeta. Visca'nın sakatlığı moralimi çok bozdu. Bir de lüzumsuz bir pozisyon yani bırak gitsin. Hugo da aynı fuşkiyi yedi bir pozisyonda, lüzumsuz zorlamalara hiç gerek yok.
    Bu arada Erce kovası da hayatının kaleciliğini yaptı sanırım.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yenilmiş gibi çıktım maçtan adeta. Visca'nın sakatlığı moralimi çok bozdu. Bir de lüzumsuz bir pozisyon yani bırak gitsin. Hugo da aynı fuşkiyi yedi bir pozisyonda, lüzumsuz zorlamalara hiç gerek yok.
      Bu arada Erce kovası da hayatının kaleciliğini yaptı sanırım.
      3-4 gol atarız diye 1.5 üst demiştim beni de yaktı

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• 2 haftada 2 as oyuncumuz gitti

Kurban mı kestireceksiniz sadaka mi vereceksiniz
          Artık yeter da
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            14. hafta da zaten dünya kupası arası veriliyor lige
            TEKKEBALL

Yorum

• Hakem müsfettesi A.bitli-gen'in zaten sicili bizimle ilgili malüm. önceki senelerdeki maçları hafızalarda. Dolayısı ile hakemin bu maça verilmesi ve bu maçta olabildiğince bizim aleyhimize kararlar vermesi beklenmedik bir şey değildi.
              Ancak bu bitli-gen taraflı ve art niyetli olmasının haricinde bence ligin açık ara en kötü hakemlerinden biri , bana göre en kötüsü. kasıtlı aleyhimize verdiği vermediği kararlar haricinde hakemlik kumaşı olmadığı için pozisyonları süzememe karar verememe gibi bi kabiliyetsizliği ve beceriksiliği de var.
              ama bize olan kini geçmişten aşikar.

bu bitli-gen in babasını da sevmezdim. G.bitli-gen de böyleydi. oğlunun bize garezi babasından mıdır bilemem ?

Ama yönetim açıklama yapmasa da (açıklama çoğu zaman ters tepiyor) federasyona bu konuda bir talepte ve şikayette bulunmalı bu kabiliyetsiz-gen uzun süre bizim maçlara verilmemeli.

süper kupa maçına fare suratlıkalkavan, süper kupa maçına , kardeşinden dolayı bizim maçlara verilemeyen, (ligin yeteneksiz hakemlerinden) Ardakardeşlerin ilk maçta verilmesi, ve sonrasında sicili trabzonsporla kabarık bitli-genin verilmesi...

açıklamayla beyanatla değil ama yönetim şimdiden bu konuda dişini göstermeli.

Yorum

• yensekte sevincimiz buruk.
                Visca mıza çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede geri döner, ancak araya kadar dönüp toparlaması zor gibi malesef.

her şerde bir hayır vardır.
                hamsik ve visca nın ligin başında uzun süreli sakatlanması, belki de yapılmayacak transferleri zorunlu kıldı. umarım yönetim ve avcı bu konuda aynı fikirde olurlar, imkanlar da el verir ve fırsat transferleri de doğarsa zorunlu sağ stpoer haricinde 1 ortasaha (bana göre2), bir kanat ve bir forvet transferi yapabiliriz. belkide bu transferler bizi şampiyon yapacak.

hatırlayalım geçen sene başında da böyle uzun süreli sakatlıklar ardarda gelmişti.

Yorum

• Eren derken dilimi ısırıyorum, Allah nazarlardan korusun.. inşallah sakatlık yaşamaz, inşallah bu performansını arttırarak devam ettirir. Maşallah aslan parçasına.

Başta Siopis , Vitor , abdüş , baka , trezge olmak üzere tüm futbolculara teşekkürler. Tabiiki en başta Avcı ya

Darısı Kophenhag a diyelim

Yorum

• valla hocam bunun kurbanla hiç alakası yok sağlık personeli fitness antrenörleri müthiş derecede sıfırdsan yenilenmeli.fizyoterapistler + kadroda feci bir şekilde kaliteli yedeklere de ihtiyacımız var.sama önce sağlık ekibi risk analiz durumunu hesaplayacak adam gibi adamlar lazım.alternatif kaliteli oyuncular olmassa olmazımız.tek başına personelin yetişmesi çözüm değil.çok işimiz var.
                    İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 haftada 2 as oyuncumuz gitti

Kurban mı kestireceksiniz sadaka mi vereceksiniz
                    Artık yeter da

Yorum

• bu saçma sapan transfer politikası ve ekiple sakatlanma riski var malesef.çözüm şu : kaliteli yedekler ve as oyuncular transferi ve personel transferi.sağlık ekibi ve masörleri de şutlamak.
                      İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren derken dilimi ısırıyorum, Allah nazarlardan korusun.. inşallah sakatlık yaşamaz, inşallah bu performansını arttırarak devam ettirir. Maşallah aslan parçasına.

Başta Siopis , Vitor , abdüş , baka , trezge olmak üzere tüm futbolculara teşekkürler. Tabiiki en başta Avcı ya

Darısı Kophenhag a diyelim

Yorum

• öyle olacak zaten.çünkü hatalarından ders çıkarmassa insanlar sakatlık,puan kaybı ve beraberinde yenilenmeyen sağlık ekibi personeller masörüne kadar.bu 11 değişecek zaten.ister istemez baştan kurulacak.ama dediğim gibi çok kaliteli oyunculara sahip olursan ve düzgün bir ekiple çalışırsan sakatlık riski dönülmez akşamın ufku gibi olmaz.bunların hepsi birbirine bağlantılı.personelin mutlak değişmesi lazım.ama sen oyuncuları düzgün almassan hoca hep aynı kadroya abanır hem avruap hem lig bak o zaman kaç sakat vereceğiz.bunu söylemek istemem ama realist olmak lazım renktaş.
                        İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        11 değiştirelim eren en iyisi

Yorum

• Takım güzel futbol oynadı galibiyeti hak ederek aldım. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Takım hareketli ve istekliydi. Net pozisyonlar kaçmasa faklı bitecek bir maçtı.

Hakemler ayarlı geldi. Bu kadar berbat ve art niyetli bir yönetim olamaz. Hakemleri de yendik bugün. Tebrikler tekrardan.
                          ***GeNÇ***

Yorum

• Hoca bu maçta Kopenhag maçının denemesini yaptı bence. Orta sahada Doğucan yerine Dorukhan olacaktı normalde. Orada da buna benzer bir oyun oynayacağız.

Yorum

• Sağ açık, forvet, 2 ortasaha, 1 sağ stoper şart...

Orta sahada Bardhi geldi.. gerisi haala eksik

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca bu maçta Kopenhag maçının denemesini yaptı bence. Orta sahada Doğucan yerine Dorukhan olacaktı normalde. Orada da buna benzer bir oyun oynayacağız.
                                katılıyorum. özellikle ilk yarı topu rakibe verip kaptığımız toplarla hucuma kalktık. hoca istanbul ve hatay maçlarını hazırlık maçı olarak gördü ve birşeyler denemeye devam etti.
                                3 resmi maç oynadık ve çok ciddi pozisyon vermedden ve hiç gol yemeden maçları kazandık. rakipler kötü de bizim oyun tarzımız hiç mi etkili değil?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X