Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen yıldan farklı bir futbol oynamadık. Yani kaldığımız yerden devam ediyoruz. Golü at ve skoru korumaya bak. Gerçi hoca bu sezon için daha farklı olacağız diyordu ama bildiği futbola devam ediyor. Bir çok kişi gibi ben de sıkıntıdan bunalım yaşadım. Bir ara tarayıcıda ikinci sekme açıp bir şeyler okudum. Spikerin sesinin yükseldiği anlarda maç sekmesini açtım o kadar. Çekirge bu futbolla bir kere sıçradı ama bu sezon da sıçrar mı bilemiyorum. Bence rakibe yapılan net bir penaltı da bildiğin atlandı.
    Pozisyon disarda ne penaltisi
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abdulkadir normal oynadı vallahi. Takım ne oynadı ki Abdulkadir e takılacağız?
      Şut çalışmış, çok belli çektiği şuttan.

Takımın bu zayıf rakibe karşı oynuna hükmedememesi beni endişelendirdi.
      Karşında 2. lig takımı var. 2 yabancı ile oynuyorlar. Topu çeviremiyor takım. Uğurcan'dan top şişiriyor, olacak iş mi?
      Gücü olmayan takıma karşı, şu sahadaki takımın oynadığı şey nedir?

Umarım istisnadır. Umarım ilk maç istisnası olarak kalır.
      Umarım ağır idmanlardan kalan yorgunluktan, sakatlık yaşamamak için antreman havasında oynamıştır takım.

Yoksa su sahada oynanan şeyin adı futbol değil.
      Resmen izlemedim maçı. İzleyemedim. Sürekli başka şeylere kaydı ilgim.
      Tamam galibiyet aldık da, biraz da izlenecek birşey vereceksin.
      Çok zayıf bir takıma karşı, son derece yetersiz bir futbol.

Yorum

• Ünal karaman döneminde ofansif oynadık ta ne oldu pandemiden sonra takım darma duman oldu.

Abdullah avcı'nın sistemi budur.

Adam İBB de bu şekilde oynatıyordu o zaman da başarılıydı.

Başakşehir de 2 kere şampiyonluğa çok yaklaştı fakat elinden aldılar biraz da kendi hataları da var.

Futbol sadece hücumdan ibaret değil.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal karaman döneminde ofansif oynadık ta ne oldu pandemiden sonra takım darma duman oldu.

Abdullah avcı'nın sistemi budur.

Adam İBB de bu şekilde oynatıyordu o zaman da başarılıydı.

Başakşehir de 2 kere şampiyonluğa çok yaklaştı fakat elinden aldılar biraz da kendi hataları da var.

Futbol sadece hücumdan ibaret değil.
          Bu takım kolay gol yemez.Okonuda ben müsterihim.ama orta sahadaki sıkıntıyı mutlaka çözmeliyiz.Hastalık orada..

Yorum

• Ben hücumdan bahsetmiyorum.
            Ortada bir futbol yok. Topu pasla rakibe vermezsin onu da anlarım. Topa da hükmedemiyorsun..
            Şu rakibe karşı.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Topu çeviremiyor takım. Uğurcan'dan top şişiriyor, olacak iş mi?
                Rakip orta bölgeyi tamamen kapatıp basıyor. Orta saha paralize oluyor. Oyun hızı çok yavaş. Yavaşlık bizi presin kucağına düşürüyor. Uzun toplarda da temaslar-paslar kötü, oyunu hızlandıramıyoruz. Hamsik'in olması da bu sorunu tamamen yok etmiyordu. Bu İstanbulspor bile atağı sona erince, top Uğurcan'a gelince bir adım geri atmıyor. Önde bekliyor. Herkes bu sorunumuzu biliyor. Hele de ikinci yarıdaki gibi geri çekilince oyun süreki geride oynanıyor ve rakip yığıla yığıla geliyor artık.

İstediğimiz transferler gelse de bu sorun kolay kolay çözüleceğe benzemiyor. Oyuncular hareketsiz. Böyle presi kırmak zor. Hızlı hücumla pres yapanı cezalandıralım desek 3'e 1 iken bile organize olamayıp atağı hiç ediyoruz.

Yorum

• Bir pozisyon vardı ikinci yarıda Abdülkadir rakip ceza yayından aldı topu geriye sürerek Uğurcana verdi. Sonrasını keşke görmeseydim ama Uğurcan Ömürün topu getirdiği yere degaj yaptı.

O denli sıkıntılı bir ikinci yarı izledik. Kimse hafife almamalı bu durumu.

Yorum

• hucum futbolu izlemek için istanbul üçlüsünü izleriz. Kazanan takım izlemek için Trabzonspor'u izleriz. Biz böyle oynuyorduk, böyle oynamaya devam edeceğiz. Bu yıl ligde 7 takım harici diğer takımlar berbat.Bize lazım olan 3 puan. Hem şampiyonluk hem şampiyonlar ligi istiyorsak bizim enerji kullanımımız böyle olmalı.
                    Maça gelirsek Hamsik olmayınca nokta atışı pasımız yok.
                    Bakesetas hocanın tercihiyle çok geride oynuyor.
                    Visca da gene hocanın tercihiyle defansa çok yardım ettiği için hucumu unuttu.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu takım kolay gol yemez.Okonuda ben müsterihim.ama orta sahadaki sıkıntıyı mutlaka çözmeliyiz.Hastalık orada..
                      Aynen o sıkıntıyı da çözersek takım çok daha iyi olacak. Hoca da görüyordur bunu.

Orta saha da hamsik dışında geriye kalan oyuncular hep aynı tarzda.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rakip orta bölgeyi tamamen kapatıp basıyor. Orta saha paralize oluyor. Oyun hızı çok yavaş. Yavaşlık bizi presin kucağına düşürüyor. Uzun toplarda da temaslar-paslar kötü, oyunu hızlandıramıyoruz. Hamsik'in olması da bu sorunu tamamen yok etmiyordu. Bu İstanbulspor bile atağı sona erince, top Uğurcan'a gelince bir adım geri atmıyor. Önde bekliyor. Herkes bu sorunumuzu biliyor. Hele de ikinci yarıdaki gibi geri çekilince oyun süreki geride oynanıyor ve rakip yığıla yığıla geliyor artık.

İstediğimiz transferler gelse de bu sorun kolay kolay çözüleceğe benzemiyor. Oyuncular hareketsiz. Böyle presi kırmak zor. Hızlı hücumla pres yapanı cezalandıralım desek 3'e 1 iken bile organize olamayıp atağı hiç ediyoruz.
                        Geçen sezon için hareketsiz oyuncular çok diye zorlanıyoruz diyebilirdik ama bu maçta bakıyorum Cornelius dışında tüm oyuncular her yerde görünüyordu. Asıl sorun topu yerden hızlı gezdiremememiz. Bir ara Olcay-Yusuf-Pereira üçgenleriyle rakipleri bozuyorduk mesela. Artık o hızda paslaşmalar göremiyoruz. Birkaç istisna pozisyon haricinde topu alıp 2-3 kere dürtmeden pas atan oyuncumuz yok.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu transferlik durum değil. Şu takıma karşı ne transferi?
                          Mevcut kadronun bu rakibe karşı rahat rahat topu çevirebilmesi lazım.
                          Bu olmaz. Böyle oyun olmaz.

Dönmeyelim Karaman zamanındaki "savunmadan top çıkarmak bu kadar zor olmamalı" devrine.

Şu rakibe top çıkaramazsan ligin kalanında ve Avrupa'da ne yapacaksın.
                          Olmaz abi, bu nedir?
                          Transferle düzelecek iş değil bu.
                          Takım niye alan daraltmıyor? Çok garip. Gene geniş alanda oynuyoruz.
                          Sebep?

Yorum

• Yav hucum oynamıyporuz falan gecin bunları. Takımın duygulara baglamadan aklı ile oynamaya calıstıgı bir sistemi var be bu sistem puanları bir sekilde alıyor. Iyı oynayana, surekli hucum oynayana verilmiyor 3 puan. Ilk gittigim mac Vanspor macıydı bakın o macta stadyumda hop oturup kalktık pozisyonlardan ama 1-0 kaybettik. Keza sikecilerle olan macta yeten skoru eline almıssın , hucum yaptın ne oldu gitti şampiyonluk.

Mourinho hocamın deyimiyle rakip isterse alsın topu evine getirsin , yaptıgı atakları evde izlesin , ben almısım 3 puanımı.
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sezon için hareketsiz oyuncular çok diye zorlanıyoruz diyebilirdik ama bu maçta bakıyorum Cornelius dışında tüm oyuncular her yerde görünüyordu. Asıl sorun topu yerden hızlı gezdiremememiz. Bir ara Olcay-Yusuf-Pereira üçgenleriyle rakipleri bozuyorduk mesela. Artık o hızda paslaşmalar göremiyoruz. Birkaç istisna pozisyon haricinde topu alıp 2-3 kere dürtmeden pas atan oyuncumuz yok.
                              Rakip orta sahayı kapatınca o felçli alanın içinde bekliyorlar. Öyle olmaz ki. Teknik 6 ya da 8 numaran topu stoperden aldı, tekniğini konuşturdu sırtında adam varken döndü. Eee sonra? Hepsi rakibin kucağında bekliyor. Organize olmaları lazım ama bundan eser yok.
                              İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu transferlik durum değil. Şu takıma karşı ne transferi?
                              Mevcut kadronun bu rakibe karşı rahat rahat topu çevirebilmesi lazım.
                              Bu olmaz. Böyle oyun olmaz.

Dönmeyelim Karaman zamanındaki "savunmadan top çıkarmak bu kadar zor olmamalı" devrine.

Şu rakibe top çıkaramazsan ligin kalanında ve Avrupa'da ne yapacaksın.
                              Olmaz abi, bu nedir?
                              Transferle düzelecek iş değil bu.
                              Takım niye alan daraltmıyor? Çok garip. Gene geniş alanda oynuyoruz.
                              Sebep?
                              İkinci yarı presimiz bazen işe yarasa da bazen olması gerekenden çok rahat çıktılar. Biz öyle çıkamıyoruz mesela. Çünkü biz berbat pres yapıyoruz, kötü yapınca rakibe avantaj oluyor. Sebebi takımın geri yaslanmaya meyilli olması. Öndesin ama bu kadar yaslanamazsın. Bomboş ortalattırıyoruz. Geçen sezondan beri devam ediyor bu sorun. Avrupada'da lamba gibi vururlar o kafayı.

Geriden pres altında top çıkarmak ise kolay değil ama biz haddinden fazla zorlanıyoruz. Bunu çalışarak, organize olarak düzeltiriz. Yoksa ayağı iyi sağ stoper, ortaya preste basıp giden Iniesta, kanatta top saklayan zirve dönem Nwakeme, ileride sırtı dönük oynayan Tekke falan lazım. Bitmez o transfer. Önce taktik-sistem-organizasyon artık adı her neyse o lazım.

Transfer tamamen önemsiz gibi gaza gelerek konuştum ama az da olsa fark eder. Ömür ve Baka bunları geri gelerek yapacak adam değil. Siopis de yapamaz. Bu orta saha çok yanlış kurgulanmış bir orta saha. Hamsik'in topla dönüşü, Berat'ın topu yerden net atması gibi şeyler lazım. Ömür-Baka'dan 8 numara olmayacak. Zorluyoruz ama olmuyor. Hele yaslanınca, derinde bekleyince direkt 9 kişi kalıyoruz.

Yorum

• İyidik, ben beğendim takimi. Kilpayi kacan net en az 3-4 pozisyonumuz vardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X