Abdüş çok iyi oynadı. Daha da iyi olacak. Bunun işaretini verdi bugün
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Çok hoş bi takımız
nasıl ne zaman gol atacağımız hiç belli değil
bi bakmışsın üç puanı almışız
**
İlk yarıdaki oyunu geliştirmeliyiz
Kuasi Djanini gibi adamları daha erken almalı daha çok kullanmalıyızhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Kaleye yakın oynatsak da bir şey olacağı yok bence. hücumda opsiyon yaratamıyoruz. Oyuncular birbirinden uzak. Kalabalık gelip Baka ya şut çekme şansı veremiyoruzİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ı kaleden uzakta oynatmaya devam edeceksek hemen satalım, piranha gibi adamı japon balığına çevirdik.
Orta saha sorununu takım içinde çözmeye çalıştığımız sürece elimizdeki oyuncuların performansı düşmeye devam edecek. Transfer şart.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Pozisyon dışardaydıİlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan'ın pozisyona penaltı çalınabilirdi. Onun dışında takım yine mağlup olmadığı için herkes üzgün forumda.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
neyİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş çok iyi oynadı. Daha da iyi olacak. Bunun işaretini verdi bugün
abdüş hemen satılmalı, neyse inşallah iyi olur ama ümitsiz vaka
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Avcı'nın Başakşehir'ini gördüm sahada.
Onlar da uyurgezer gibi oynar. Çaktırmadan 1-2 gol atıp maçı kazanırlardı. Şimdi biz öyleyiz.
Önem sıralamasında bence sonuç her zaman iyi futbolun önünde gelir. İyi de oynasak kötü de oynasak kazanmayı bilen bir takım olduk.
+3 le başlamak iyi oldu.
*
Saha içine bakarsak Hamsik gibi tempoyu ayarlayan, oyunu yönlendiren oyuncu eksikliği net şekilde belli oluyor.
Bence stoper transferinden daha elzem bir durumda orta saha transferi.
Yorum
-
Bunun adı futbol değil kimse bana şöyle böyle demesin.
Çağ dışı futbol bu.
Rakibimiz kim ya biz hala böyle uyuz uyuz futbol oynayabiliyoruz.
Ne oynadık biz bugün Allah aşkına biri bana söylesin.
0-1 şeklinde devam etti maç 85'e kadar kazara gol yesek ne olacaktı veya Dorukhan'ın pozisyonuna hakem penaltı verse ne konuşacaktık.
Şaka gibi bir futbol anlayışı bu cidden ya.
Yemin ederim sağ stoper 8 numara ve sprinter forvet alınmazsa bu takıma art niyet ararım.
Bize reva görünen futbol anlayışı bu mu yani.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hoca ben skorumu alıyorum gerisi mühim değil diye düşünüyor olabilir. Haksız da sayılmaz ancak bu şekil gol atayım oyunu öldüreyim diye devam ettikçe oyuncu da geliştiremiyoruz bana göre.
Dakika 80’de Kouassi’yi sokuyorsun da topla işi yok ki takımın. Adam sahada giriyor ordan oraya koşup duruyor.
En çok değişmesini istediğim şey skoru bulunca topu bırakma alışkanlığımız. Oyunun hakimi benim top bende kalsın rakip uğraşsın. Ben niye önde olduğum maçta deli dana gibi koşuyorum ki?
Yorum
-
-Güzel futbol olmasada diri oynadık.
-İyi bir defansif oyun kurucu şart oğlu şart.
-Bakasetas kaleye yakın oynatılmalı.
-Sene 2023 olacak ve hâla Abdulkadirden kurtulamadık.
-Sağ stoper şart oğlu şart.
-Alternatif koşucu hızlı forvet şart oğlu şart.
-Kaliteli sağ kanat şart.
3-4 üst düzey transfer ile her kulvarda kuvvetli oluruz. Yoksa çok yazık olur bu takıma. Yıllar sonra eli yüzü düzgün sol bek bulmuşuz. Sağ bekimiz güzel. Kaliteli oyuncumuz çok.
Hadi başkan yap bir güzellik şu güzel pastaya 2-3 çilek koy, yemeyelim yanında yatalım.
Yorum
-
Aynen öyle abi. Bir kurtulamadık. Onun yerinde kaliteli bir ofansif adam olsa her oyuncumuza pozitif etkisi olur, 1 seviye atlarız.İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir'i hep savundum ama bu maç umudumu kaybettiğim maç oldu. Asla doğru kararı veremiyor, öldürücü hamleyi yapamıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum