Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ömür'ün ilk yarıdaki pozisyonu penaltı mıydı?

bu adam hızlıydı ama gel gelelim kendisinden 5 adım gerideki adam yakaladı bunu. garip bir pozisyondu.

bal yapmayan arı artık ömür benim gözümde.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdülkadir'i hep savundum ama bu maç umudumu kaybettiğim maç oldu. Asla doğru kararı veremiyor, öldürücü hamleyi yapamıyor.
      Abdüş ikinci yarı iki pozisyonda neler yapabileceğini kendisi de gördü. Bence bu maç abdüş için çok iyi oldu. İyi de oynadı

Yorum

• Ben demin ne izledim ? Bu takimin 70% Wakayeme diyordum hakliymisim

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fizik kondisyonla Kopenhag bizi eler gibi geliyor bana niye böyle

Ne olursa olsun bu vasat futbolumuzla kopenhagi elersek cok iyi olur kimsede guzel futboldan bahsetmez ancak goze hos gelen bir futbol oynayarak elenirsek herkes mutsuz olacak en buyuk tehlike bizim olmadik yerde pas hatalari ve top kayiplari avrupa duzeyinde cezayi kotu keserler ileride toptutacak wakamiz yok ortada oyunu yonlendirirken panik havasindaki hareketlerimizin daha bilincli hale evrilmesi lazim
          Playoff macinda bu futbolun uzerine cikmadan tur atlamak milli piyongo gibi olur

Yorum

• İlk olarak alikk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun yanal denedi Ceyhun gulselam ile bizde bunu,Josef le fener de yine denedi rezil oldu ikisinde de, ayağı yere sağlam basan rakiplere karşı büyük dezavantaj bu, takımda 3 tane solak stoper olması da kadro mühendisliginin defosu, denswil bek rotasyonuna da katkı veriyor eyvallah Ahmetcan da orda İstanbul maçında bunları kulübeye sokarsan adamı kusturursun,hocanin bu tutumu eleştiriye açık. Sağ ayaklı stoper şampiyonlar ligi play off una kadar nasıl olmaz akıl alır gibi değil, bizim geçen seneden sonra en net iki eksiğimizden biri sol bek biri stoperdi Haziran a çıkmadan bitmeli idi
            maalesef çok çok haklısınız. bir de şöyle ekleme yapmak istiyorum.. istanbulspor hatayspor sivasspor gibi vasat takımlara karşı taha altıkardeş oynamayacaksa bu çocuk yetersizse biz bu çocuğa neden 1 milyon euro para verdik.. sal hocam şu gençleri istanbul maçında koy oynasın hadi sivası anlarım da 2. lig seviyesindeki rakibe karşı da taha yı koy be müslüman.. hata yaparsa bu maçlarda yapsın olacaksa da kendini göstersin olmayacaksa kiralık verilsin şu çocuğu sal da su sağ stoper kıtlığında görelim.. doğukan sağ bek oynar ama fener maçında koy bakalım stopere ne oluyor.. bugün yükselip vuramadığı rakibin vurduğu kafa topu bana kafa vuramayan eski sağ beklerimizi anımsattı... larsen gerçek bir sağ bek nazar değmesin. en azından kafa toplarını alıyor... perezden çok iyi...

Yorum

• bu takım kanat organizasyonları ve savunma arkasına adam kaçırmaları daha iyi hale getirirse çok farklı bir futbol izleriz.

bir de birbirlerinin üzerine binmeyip iletişim kurabilmeleri gerekiyor.

Yorum

Abdülkadir'i hep savundum ama bu maç umudumu kaybettiğim maç oldu. Asla doğru kararı veremiyor, öldürücü hamleyi yapamıyor.
                evet en büyük sorun da o zaten. o kadar yanlış zamanda yanlış kararlar veriyor ki bütün yetenekleri enerjisi boşa gidiyor

Yorum

• Visca Başakşehir'de ki Visca değil, performansı kabul edilebilir değil..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Daha 37 hafta onu izleyeceksin ve seni utandıracak. Yani bugün de abdüşe laf atmak ayıp olmuş biraz.
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sivas i dagittik, Istanbulspor karsisinda istedigimizi aldik.
                      Herkes hazirlik macindaki laflara döndü.
                      Ha hoca değişikliği daha önce yapmalıydı.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca Başakşehir'de ki Visca değil, performansı kabul edilebilir değil..
                        Başakşehir'de son dönemlerinde de böyle sönüktü. İlk geldiğindeki çok ama çok kritik gol-asistlerinin ekmeğini yiyecek gibi.

Yorum

• Maç devam ediyorken istemsizce duvardaki tabloyu, halıdaki desenleri incelerken buluyorum kendimi

Yorum

• Geçen yıldan farklı bir futbol oynamadık. Yani kaldığımız yerden devam ediyoruz. Golü at ve skoru korumaya bak. Gerçi hoca bu sezon için daha farklı olacağız diyordu ama bildiği futbola devam ediyor. Bir çok kişi gibi ben de sıkıntıdan bunalım yaşadım. Bir ara tarayıcıda ikinci sekme açıp bir şeyler okudum. Spikerin sesinin yükseldiği anlarda maç sekmesini açtım o kadar. Çekirge bu futbolla bir kere sıçradı ama bu sezon da sıçrar mı bilemiyorum. Bence rakibe yapılan net bir penaltı da bildiğin atlandı.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Visca, Kopenhag a atar golünü unutulur gider bugün konusulanlar..Takim ilk 20 dk lik oyun istahini tüm oyuna yayabilirse bu sene güzel seyler olabilir özellikle Avrupa da..Hamsik ön eleme turunda olabilseydi keske..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ya millet şaka mısınız ?
                                Antreman havasında iki maç kazandık. Birinde kupa kaldırdık
                                İki maçta pozisyon vermedik nerde ise.

Herkes abdüş e saydırıyor. Yahu adam siopisle takımı diri tuttu
                                Ondan önce baka, ve visca var eleştirilecek. Hatta bence djaniny

Şöyle bir geriye yaslanın yahu
                                Defansımız kassa hucumculardan çok gol atacak.
                                Larseni izleyin, cornelius u izleyin, siopis i izleyin. Hugoyu izleyin, Dorukhan ı izleyin, Eren i izleyin.
                                yerinde 3 transfer ile Cl de gruplara kalırız demiyorum gruplardan turu geçebiliriz diyorum. ligi domine ederiz.
                                Hele bir Kopenhag ı eleyelim. Eleriz de emin olun. Yeterki deplasmanda gol atalım.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X