Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse maci izlemicek nerden aliyosaniz alin bileti coskuya gidiyoruz

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kimse maci izlemicek nerden aliyosaniz alin bileti coskuya gidiyoruz
      Evet bunu vurgulamaya çalıştım. Bilet fiyatlarının düşüşü müthiş bir mutluluk yarattı bende

Yorum

• Dostla dun gece eşime passolig çıkardım bilet aldim kendime aktaramiyorum madem aktaramiyorum maca gelmeyecek biri bana bilet alip cumartesi devredebilir mi esim ve kızım ile maça gideyim

Kizim 6 yaşında ona bilet gerekiyor mu
        En son tanjugunduz tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 11:22.
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Kombinesi olanin altay macina gecerli mi bir arkadaş var Trabzon da yaşıyor gecerli ise cumartesi bana devredecek
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dostla dun gece eşime passolig çıkardım bilet aldim kendime aktaramiyorum madem aktaramiyorum maca gelmeyecek biri bana bilet alip cumartesi devredebilir mi esim ve kızım ile maça gideyim

Kizim 6 yaşında ona bilet gerekiyor mu
            İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kombinesi olanin altay macina gecerli mi bir arkadaş var Trabzon da yaşıyor gecerli ise cumartesi bana devredecek

6 yaşa bilet gerekmiyor. Kombineler de geçerli değil

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 yaşa bilet gerekmiyor. Kombineler de geçerli değil
              Peki kombine sahibi yeniden parayla bilet alabilir mi bana devretmek için
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Onu hiç bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmayayım

Yorum

• Yönetimi tebrik ediyorum.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Altay maçı için alabilir.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altay maçı için alabilir.
                      Tsk ederim simi aliyor bir arkadaş bana yarin 4 ten sonra devredecek bana
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Satışa kapalı blok, tribün görünmüyor. Satışa çıkmayan kısımları nasıl ayarlamışlar.

Rekor geliyor rekor. Topçular felan fena havaya girecek bazıları da kuduracak
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Eşime üyeliği zor hallettim sistem sürekli hata veriyor. Üyelik formunu en az 20 kere doldurmuşumdur. Bilet alırken de en az 10 kere hata verdi. Ona göre ayarlayın kendinizi sepetten çıkarmayın biletleri sürekli yeniden deneyin.

Yorum

• Bir sorum olacak. Eşime üyeliği açtım bileti aldım. Fakat passo üyeliğini açamıyorum çünkü mail göndermiyor mail adresine. Nasıl yapılabilir. Kağıt bilete çevirebilme ihtimalimiz var mı stadın oradan?

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada 4 kişilik Whatsapp Trabzonspor grubumuz dün muhteşem keyifle izledik gece 2 ye kadar yazışmışız bilet olayını, Doğu Üst den bilet alamadık ve kalan pahalı geldi, grup kararımız KLÜBÜN JESTİNE HEPİMİZ BİRER FORMA ALALIM maça gidemezsek şeklinde oldu,

TEKRAR ŞAMPİYONLUK VE KEYİF BOĞAY bu ne yaw, her hafta eğlence
                              Nadir NEGATİF YORUM YAZANLARA, eğlenin beyler, son 50 yılın en olağanüstü spor olayını yaşıyoruz, her aksaklık makuldür, müthiş atmosfer-hava ve keyif oluşturdu Trabzonspor, olan o basit herşey tolere edilebilir, bitik kumdan büyütülmüş istanbul çetelerinin algılarını yemeyin
                              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Trabzon da bile böyle olay oluyorsa yok artık.

Eninde sonunda birini öldürecekler bu gidişle.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X