kimse maci izlemicek nerden aliyosaniz alin bileti coskuya gidiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!
Daraltma
X
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse maci izlemicek nerden aliyosaniz alin bileti coskuya gidiyoruz
Yorum
-
Dostla dun gece eşime passolig çıkardım bilet aldim kendime aktaramiyorum madem aktaramiyorum maca gelmeyecek biri bana bilet alip cumartesi devredebilir mi esim ve kızım ile maça gideyim
Kizim 6 yaşında ona bilet gerekiyor muEn son tanjugunduz tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 11:22.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostla dun gece eşime passolig çıkardım bilet aldim kendime aktaramiyorum madem aktaramiyorum maca gelmeyecek biri bana bilet alip cumartesi devredebilir mi esim ve kızım ile maça gideyim
Kizim 6 yaşında ona bilet gerekiyor muİlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombinesi olanin altay macina gecerli mi bir arkadaş var Trabzon da yaşıyor gecerli ise cumartesi bana devredecek
6 yaşa bilet gerekmiyor. Kombineler de geçerli değil
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 yaşa bilet gerekmiyor. Kombineler de geçerli değilbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki kombine sahibi yeniden parayla bilet alabilir mi bana devretmek için
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki kombine sahibi yeniden parayla bilet alabilir mi bana devretmek için
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay maçı için alabilir.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Satışa kapalı blok, tribün görünmüyor. Satışa çıkmayan kısımları nasıl ayarlamışlar.
Rekor geliyor rekor. Topçular felan fena havaya girecek bazıları da kuduracakhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada 4 kişilik Whatsapp Trabzonspor grubumuz dün muhteşem keyifle izledik gece 2 ye kadar yazışmışız bilet olayını, Doğu Üst den bilet alamadık ve kalan pahalı geldi, grup kararımız KLÜBÜN JESTİNE HEPİMİZ BİRER FORMA ALALIM maça gidemezsek şeklinde oldu,
TEKRAR ŞAMPİYONLUK VE KEYİF BOĞAY bu ne yaw, her hafta eğlenceTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
Yorum