Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim insanın hevesinin kırılmama ihtimali yok. Mevzu kupadan elenmekte değil. Rakibin senden çok daha iyi oynar ve elenirsin ona hiç kimse bir şey demez. 2 aydır oynanan rezalet oyuna dün akşam rezalet ötesi bir hoca performansı eklenip kupadan elenince insan ona kızıyor. Yoksa maç kazanılır kaybedilir hiç problem değil ama bu şekilde olmaz. Ve inan insanlar sadece dün akşama değil hocanın son haftalarda düşen performansından ve hatalardan ders çıkarmayan tavrından dolayı gelecek seneyi düşünüp motivasyon kaybına uğruyorlar.
    Benim de en fazla kızdığım nokta budur .

Sen şampiyon takım olarak sahaya çıkıyorsun. Rakibin orta sıralarda oynayan kayseri ve kadrosunda 3 4 as oyuncusu eksik.

Ama adamlara önlem almak için ofansif adamı çıkarıp , yetenek fakiri adamı sırf defans yapıyor diye ilk değişiklik hakkını kullanarak oyuna alıyorsun .

Serkan oynayabilecek durumda madem , niye maça onunla başlayıp dorukhanı orta sahaya atarak orada direnç kurmuyorsun ?

Ya da 35 yaşında adam ile 15 maçtır ortada olmayan bakasetası merkezde nasıl yan yana başlatıyorsun ?

Şampiyon takımın bu kadar ezildiği herhangi bir maç , herhangi bir lig hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kusura bakma ama, şuan ciddi şekilde kızasım var sizlere. “iyi gün taraftarı” mıyız biz? Ne oldu bize? Yıllardır beklediğimiz an geldi, şampiyon olduk.. bu tavır yakışıyor mu ? Yapmayın gözünüzü seveyim.. Teneke kupa şimdi mi önemli oldu bizler için? Neyse gelmeyin, stadyumda tek bir koltuk boş kalsın, “stadı dolduramıyorlar” desinler.. Bu ayıp sizlerin ayıbıdır.. Kusura bakma, ama tarih sizleri de unutmayacak! Sizi de yazıyoruz kenara.

Ben son 5 maçın tümüne gittim, Yenıkapı’ya da gittim.. Üstelik her seferinde Almanya’ya geri döndüm ve birdahaki maça tekrar gittim.. Şuan Almanya’dayım.. Allah şahit, Cumartesi Trabzon, Pazar günü de İstanbul’da olacağım!!

Brakın bu işleri allah aşkına, kendinize gelin!
      Helal olsun kardeşim.

Başarıya ya da pozitif futbola sevdalı olmadık istanbul takımı tutanlar gibi. Sebebi başka bu çaresiz hastalığın.

Haram saltanatına kafa tutmaktır Trabzonsporluluk. Bu sözde saltanatı tekrar tekrar yerle bir etme uğruna ömür boyu süren bir kavgadır.

Ve geldiğimiz nokta şudur ki; haksızlığı hak sayanlar kısıtlı imkanla, inanmışlıkla, memleket sevdasıyla dize gelmiş; acı acı anırmaktadırlar.

Sevinebildiğiniz kadar sevinin, imkanı olan vakti olan da maça gidip, sesiyle nefesiyle canıyla hem takımın yanında olsun hem de şampiyonluk coşkusuna coşku katsın.

Seneye bunun tekrarı için çok daha çetin bir mücadele bekliyor bizleri. Allah hepimize güç kuvvet versin.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunları ben de yaşıyorum abi. Demek istediğim Trabzonsporluların olduğu bir maç ortamına girince hepsini unutuyorsun
        Girmek için motivasyon gerekiyor işte. Hadi kalk şimdi bu pahalılıkta git gel İstanbula

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ooooo pahalı gerçekten
        Yaşam pahalılığının zirve yaptığı bir dönemde bu fiyatlarla stadın dolması hayal gibi
        Tabi kupadaki hayal kırıklığından dolayı da bir eksilme olacaktır.
        Hayırlısı olsun diyelim artık.
        Lig bitmiş kupadan elenmişsin. İnsanlar her anlamda motivasyon kaybına uğramışken bu fiyatlara stadın yarısı dolarsa öpüp başlarına koysunlar. Kale arkası 125 maraton 175-200 yap çok mu kötü para yani.

Yorum

• Bilet fiyatları 100 ve 200 TL olmalıydı, yine fahiş olmuş maalesef. Kayserispor rezaletinden sonra 20 bin kişi ancak gelir.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Girmek için motivasyon gerekiyor işte. Hadi kalk şimdi bu pahalılıkta git gel İstanbula

Lig bitmiş kupadan elenmişsin. İnsanlar her anlamda motivasyon kaybına uğramışken bu fiyatlara stadın yarısı dolarsa öpüp başlarına koysunlar. Kale arkası 125 maraton 175-200 yap çok mu kötü para yani.
            Ben açıkçası kale arkası 150, maraton da 300 350 bandında bekliyorum. Aksi halde tam dolmaz diye düşündüm, bekleyelim kısa süreye açıklanır zaten.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Türkiye kupasından elenmek sizler için şampiyon olmaktan daha önemliyse gitmezsiniz maça. Bugünlerin tadını çıkarmak, tarihi günler yaşamak bence en önemli motivasyon kaynağı. Şayet yaşım genç olmasına rağmen 2 Türkiye kupası 2 süper kupa gördüm ancak hiç birinin hissi şampiyon olmakla eş değer değildi. O stadın dolması ve taraftarla bir olup o duyguları yaşamak en önemli his.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakma ama, şuan ciddi şekilde kızasım var sizlere. “iyi gün taraftarı” mıyız biz? Ne oldu bize? Yıllardır beklediğimiz an geldi, şampiyon olduk.. bu tavır yakışıyor mu ? Yapmayın gözünüzü seveyim.. Teneke kupa şimdi mi önemli oldu bizler için? Neyse gelmeyin, stadyumda tek bir koltuk boş kalsın, “stadı dolduramıyorlar” desinler.. Bu ayıp sizlerin ayıbıdır.. Kusura bakma, ama tarih sizleri de unutmayacak! Sizi de yazıyoruz kenara.

Ben son 5 maçın tümüne gittim, Yenıkapı’ya da gittim.. Üstelik her seferinde Almanya’ya geri döndüm ve birdahaki maça tekrar gittim.. Şuan Almanya’dayım.. Allah şahit, Cumartesi Trabzon, Pazar günü de İstanbul’da olacağım!!

Brakın bu işleri allah aşkına, kendinize gelin!
                Kupa gelmezse statda isim olmaz coluk cocuk kupa gorsun diye bir daha ahir hayatlarinda lig sampiyonlugu gorurler mi bilmem sirf onun icin giderim .tekrar soyluyorum bu rezil oyunu zafer sarhosluguyla dolasan takimi teknik heyeti izlemeye stada gitmem ortada oyun yok cunku izlemeye deger.. basari asigi olsak bu takimin pesinde olmayiz klup haftalardir lay lay lom takiliyor gidip bu rezil oyunumu izleyecegim statda resmen iskence bosuna duyar kasiyorsun yok bir koltuk bos kalsin falan gerek yok bunlara giden gider zaten..paran da bos vaktinde var demek ki gittigine gore alamanya trabzon arasinda mekik dokuduguna gore bravo en buyuk taraftar sensin tebrikler..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 16:51.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben açıkçası kale arkası 150, maraton da 300 350 bandında bekliyorum. Aksi halde tam dolmaz diye düşündüm, bekleyelim kısa süreye açıklanır zaten.
                  Tamam bu fiyatlarda uygun ne olacak. Artık mevzu ekstra para kazanmaktan ziyade bir şekilde stadı doldurup gövde gösterisi yapmak olmalı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilet fiyatları 100 ve 200 TL olmalıydı, yine fahiş olmuş maalesef. Kayserispor rezaletinden sonra 20 bin kişi ancak gelir.
                    Bu fiyatlara bu oyuna taraftar stadı doldurursa helal olsun bizim taraftara inşallah doldururlar bizde gurur duyarız.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Konunun hala Türkiye kupasından elenmek olduğunu düşünenlerin bulunduğunu görmek de ayrı üzücü.

Çıkar taş gibi top oynarsın , taraftarın seni alkışlar .

Bu sene çoğu maçta iyi top oynamadın ancak iyi mücadele ettin. Ezilmedin , karşılık verebildin.

Konu bundan ibaret.

Yorum

• Kupa Cumartesi günü verileceği için takımla birlikte Olimpiyat stadına götürülür. Maçtan sonra da tur atılır. Maçın erken saatte olma sebebi de maçtan sonra kutlama yapmak bence.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilet fiyatları baya pahalı olacak. Ailecek gitmeye kalksan altından kalkamazsın. Full dolu bir Olimpiyat stadı hayal etmeyin.

Kombineler geçerli olacak sanırım.
                          4 kisi 2000 diye hesaplamistim gececek kale arkasinda o statda mac izlemek bildigin iskence cok uzak sahaya doguya gitsek 3.200 altindan kalkamam zaten bu maliyetlerle almanci arkadaslar gitsin 1 koltuk varsin bos kalsin stat full falan cekmez bu fiyatlara sanki sampiyonluk macina kupa finaline cikiyorsun bu ne 60 bin kisi beklerken 30 bin kisi bulursalar opup alinlarina koysunlar .
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• akşam ki rezaletten sonra bu bilet fiyatları da doğruysa maça katılım 20 bin bile olmaz.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hakan Yoloğlu'nun videosunu dinleyin.
                              Maçın sonucunu Kayseri taraftarı, TD AA ve Orta Hakem HUM'ye kesmiş ki yerden göğe kadar haklı.
                              Bir de şu tespitine bayıldım.
                              1996'da TS-Van maçında TS 20 tane gol pozisyonuna girdi, atamadı, olmadı ama sonuna kadar mücadele etti (Bu maç bir Cuma akşamıydı. İzlemiştim).
                              Dünkü maçta ise hiç mücadele yoktu. Bu yüzden kızgınım ve şoktayım diyor Hakan Yoloğlu

Bu yüzden dünkü maç bir elenme meselesinden öte ciddiye alınacak bir konu
                              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 17:22.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takım şampiyon oldu arkadaşlar ve toplasanız 3 mağlubiyet aldı +2 avrupada aldı. Azıcık iyimser mi olsak? 20 bin bile olmaz diyenler var resmen Şampiyonluk kutlattı bu takım size şampiyonluk. 2010'u saymayın artık, kutlayamadık alamadık gitti. Ona bağlı kaldığımız her yıl geriye gittik resmen. Ağaoğlu ileri bakmamıza olanak sağladı ve aldık kupayı artık rahatız. O stad dolmazsa kimse kendine taraftarım demesin. İyi gün taraftarı bile değilizdir o zaman.

Yorum

Yükleniyor...
                                X