Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konudan bağımsız olacak ama bu iktidar diye ötekileştirdiğiniz adamlar yirmi senede milli geliri üç kat artırdılar. Rakamlar ortada, meraklıysanız açıp bakabilirsiniz. Ancak Türkiye'de özellikle son beş senede alım gücü gittikçe azalıyor. Bu gerçeği söylememiz lazım. Lakin meseleyi biraz eşeleyince son beş senede ülkede ciddi olaylar yaşandığını ve bunların da ülke ekonomisine zarar verdiğini söylemeliyiz.

Bizler sizin ikamet ettiğiniz Almanya gibi sakin bir ülkede yaşamıyoruz. Son yıllarda ülkemizde yaşanan eylemlere bakarsanız bunu anlarsınız. Gezi eylemleri ile başlayan süreç, MİT Tırları ve Darbe Girişimi ile devam etti. Bunların ekonomik tahribatı büyük oldu. Akabinde ABD Başkanı ülke ekonomimizi iflah ettireceğini bizzat kendi ağzı ile söyledi. Daha sonra tüm dünyada yaşanan korono virüs süreci ve şimdi de Ukrayna savaşı! Gerçi ülke olarak etrafımızda savaş olmayan ülke neredeyse kalmadı ya neyse! Bu şartlar altında bir ülkenin ekonomisi sizce nasıl iyi olabilir? Evet, ekonomi kötü diyorsunuz, sorumluları da işaret ediyorsunuz ama ekonominin neden kötü olduğuna dair sosyolojik ve ekonomik bir değerlendirme yapmıyorsunuz.

Sizce şu yukarıda yazdığım süreçler herhangi bir Avrupa ülkesinin başına gelse ekonomisi ne halde olurdu? Objektif olalım. Bunlar normal şeyler mi? Siz Almanya gibi ülkede böyle şeyler yaşıyor musunuz? Merak ediyorum. Demem o ki dışarıdan bakıp külhanbeyi gibi siz bunlara nasıl sabrediyorsunuz demek yerine ülke olarak yaşadıklarımıza empati yaparak konuşun lütfen. Bu millet 20 sene boyunca kimseyi kara kaşı veya kara gözü için iktidarda tutmadı. Rakamlar ortada, ülkenin başından geçenler ortada. Anlamayı denerseniz insanların neden bu iktidara oy verdiğini kavrayabilirsiniz. Her neyse, ülke şartlarında bir bilete 500 TL verecek durumumuz yok. Ayın sonunu hesap etmek zorundayız diyerek bu futbol dışı sohbeti yine Trabzonspor ile kapatıyorum.
    Tabii efendim. Asla ekonomi kötü yönetilmiyor, hep bu geziciler hep bu dış mihraklar yüzünden her şey. Ulan bir izin verseler dünya birincisi olacağız.

Fenerbahçelilerin kendilerine tüm dünyanın komplo kurduğunu sanması gibi bir şey

Yorum

• satilan bilete bakilirsa 60 bini bulmayacak gibi..hayalim hertarafin dolup meksika cekmekti

Yorum

• Sayıyı bilmiyorum ancak, Metro inşaatı dolayısı ile güvenlik gerekçesi ile kale arkaları satışa çıkmamıştı.

Tribündeydim.. Doğu-Batı Tribünleri full idi.

şu anda neden hepsi çıkmıyor ? o zaman yedik ama 10 sene sonra hala Metro inşaatı derlerse buna sadece Ali kOÇ inanır

İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2011de 61000 seyirci var diyoduk ozaman fiili satilan bilet ne kadardi bilen varmi..cunku 75000 satilmicak gibi..nekadar dolu olur bir degerlendirme yapcam bolen varmi

Yorum

• Karagümrük logolu passogilimle şimdi aldım bilet,normalde yarın saat 16.00 dan sonra vermesi lazımdı denedim hem kendime hem ablama alabildik ikimizde Karagümrük pasoligi var, benım gibi olan arkadaşlar varsa denesinler

Yorum

• Biletleri yönetim çok geç satışa çıkardı eğer hedeflenen rakam olmazsa tek sebebi budur.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kombinemi ücretsiz nasıl devredebilirim
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kombinemi ücretsiz nasıl devredebilirim
                Kombineler geçerli değildi, değiştiğine dair bir haber göremedim. Passo sitesinden kombine devret gibi bir şey vardı galiba oradan kulübe devrebiliyordunuz.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2011de 61000 seyirci var diyoduk ozaman fiili satilan bilet ne kadardi bilen varmi..cunku 75000 satilmicak gibi..nekadar dolu olur bir degerlendirme yapcam bolen varmi
                  61000 ve ustuydu resmi degil ama gayriresmi cok biletsiz giren olmustu mesela ben ve 3 arkadas biletsiz girmistik
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu maçta da biletsiz giren tonlarca insan olacaktır zaten. O kadar adamı kapıdakilerin tutması veya zorluk çıkarması çok olası görünmüyor.

Yorum

• ins dolsun tika basa kale arkalaro dahil..iceri alacaklar umuduyla biletsiz kapi onune eskisi gibi gelmez kimse ozaman giseden bilet aliniyodu diye gelmoslerdir tahmonim...busefr aynisi olmaz

Yorum

• Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabii efendim. Asla ekonomi kötü yönetilmiyor, hep bu geziciler hep bu dış mihraklar yüzünden her şey. Ulan bir izin verseler dünya birincisi olacağız.

Fenerbahçelilerin kendilerine tüm dünyanın komplo kurduğunu sanması gibi bir şey

Okuduğunuzu anlamakta bir sıkıntınız yoksa ifade etmediğim şeyler üzerinden geyik yapmayı kesip yazdıklarımda bir yanlış varsa ekleme veya düzeltme yapabilirsiniz. Kötü yönetim vardır veya yoktur, işin bu kısmi göreceli olduğu için hiç girmedim. Zaten işin bu kısmı fazlasıyla politik! Ben meseleye sosyalojik açıdan bakıp somut olguları ifade ederek sonuçlarını yazdım. Hangisine itiraz ediyorsunuz? Tek tek yazın. Gerçi itiraz edilecek bir şey yok ama yine de adet yerini bulsun.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aga ben bu rakama takılmıyorum biletsiz bile girenler olacak aynı antalya maçındaki gibi çok daha fazla taraftar olacak resmi rakamların dışında
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tuğrul Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kombineler geçerli değildi, değiştiğine dair bir haber göremedim. Passo sitesinden kombine devret gibi bir şey vardı galiba oradan kulübe devrebiliyordunuz.
                              Altay maçına değil
                              Buradaki tören için
                              Bi bakayım
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yarın akşam bu saatlerde 61 binin üstüne çıkarız bence..

Maç saatinde merdivenleri gözükmeyen bir stadyum da olabilir..

Ayrıca Altay maçında giyilecek şampiyonluk formasını görmek için sabırsızlanıyorum..
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X