Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilet fiyatlarının düştüğünü daha yeni öğrendim.
    50bin bilet satılmış harika ben de aldım tabii.
    1000 TL den 200 TL ye düşmesi sürpriz oldu.
    75 bin bilet tükenecektir.
    Başkanın 75bin kişiye ortalama 1000er Liradan bilet satma
    hedefini şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp
    gerçekleştirmek dileğiyle.
    En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 16:31.

Yorum

• Su an mevcut kapasite 65 bin olarak gorunuyor. Bakalim kalan kisimlar acilacak mi. Efsane bir goruntu bizi bekliyor.
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sizde anlami özürlügü var herhalde. ekonominin boktan oldugunu cok iyi biliyorum. ama bu durumdada kimse pahali transfer beklemesin diyorum. bu ekonomide 10 mio eurodan fazla maas bütcesi aptallik, delilik.
        yazdigim diger mesajida okusaydim lafimin nereye gittigini anlardin.
        Biz Messi'yi beklemiyoruz zaten başkan. Düzgün ekonomide yönetilen düzgün bir ülke bekliyoruz. Ki kulübün tek gelir kaynağı satılan bilet değil. Galibiyetler, reklamlar, sponsorlar vs. vs. bir çok gelir kapısı var. Bir de gurbetçi vatandaşlarımız TL ile değil de euro ile her ay 1-2 bin € gönderse sağlam transferler yaparız bu arada.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz Messi'yi beklemiyoruz zaten başkan. Düzgün ekonomide yönetilen düzgün bir ülke bekliyoruz. Ki kulübün tek gelir kaynağı satılan bilet değil. Galibiyetler, reklamlar, sponsorlar vs. vs. bir çok gelir kapısı var. Bir de gurbetçi vatandaşlarımız TL ile değil de euro ile her ay 1-2 bin € gönderse sağlam transferler yaparız bu arada.
          yine okuyup anlamiyan bi arkadasimiz. messi beklemiyorsunuz ama tony'e 1-2 milyon euro fazla verin nolcak diyende bu taraftar. gerci son maclardan sonra onuda kimse demez.
          ülkeyi yönetenler sagolsun bu kulüp her kurusu akilli harcamak zorunda. saydigin gelirlerin neredeyse hepsi lira bazinda anlasmalarla ödeniyor. bir türk kulübünün tek saglam gelir elde edebilecegi yer avrupa arenasi.

zaten gurbetci diyip hor gözle baktiginiz adamlar olmasa ülke ayakta duramaz. ts clubun 61% cirosunu gurbetciler yapmiyorsa serefsizim.

bu ülkede bu iktidara 20 seneden fazla göz yumanlara az bile. bendende bukadar
          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su an mevcut kapasite 65 bin olarak gorunuyor. Bakalim kalan kisimlar acilacak mi. Efsane bir goruntu bizi bekliyor.

(UEFA)

Yorum

yine okuyup anlamiyan bi arkadasimiz. messi beklemiyorsunuz ama tony'e 1-2 milyon euro fazla verin nolcak diyende bu taraftar. gerci son maclardan sonra onuda kimse demez.
              ülkeyi yönetenler sagolsun bu kulüp her kurusu akilli harcamak zorunda. saydigin gelirlerin neredeyse hepsi lira bazinda anlasmalarla ödeniyor. bir türk kulübünün tek saglam gelir elde edebilecegi yer avrupa arenasi.

zaten gurbetci diyip hor gözle baktiginiz adamlar olmasa ülke ayakta duramaz. ts clubun 61% cirosunu gurbetciler yapmiyorsa serefsizim.

bu ülkede bu iktidara 20 seneden fazla göz yumanlara az bile. bendende bukadar
              Valla ben 1 lira bile fazla verilmesine karşıyım Tony'e yaşlandı oynamıyor artık adam. Onun konusunda da yazmıştım hatta. Lira bazında anlaşma yapıldığını sanmıyorum. Euro cinsinden anlaşılıp TL ile ödeniyordur. Ben yabancı olsam öyle yapardım yani. Ciro meselesinde de bir forma 600 TL, 600x4 kişilik çekirdek bile 2400 lira. Gitti maaşın yarısı. Kimse kulübü sallamaz yani kusura bakmayın da yaşam mücadelesi veriyor insanlar burada yani. Kulüp 2. planda tabii ki.

Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Yorum

bu ülkede bu iktidara 20 seneden fazla göz yumanlara az bile. bendende bu kadar

Konudan bağımsız olacak ama bu iktidar diye ötekileştirdiğiniz adamlar yirmi senede milli geliri üç kat artırdılar. Rakamlar ortada, meraklıysanız açıp bakabilirsiniz. Ancak Türkiye'de özellikle son beş senede alım gücü gittikçe azalıyor. Bu gerçeği söylememiz lazım. Lakin meseleyi biraz eşeleyince son beş senede ülkede ciddi olaylar yaşandığını ve bunların da ülke ekonomisine zarar verdiğini söylemeliyiz.

Bizler sizin ikamet ettiğiniz Almanya gibi sakin bir ülkede yaşamıyoruz. Son yıllarda ülkemizde yaşanan eylemlere bakarsanız bunu anlarsınız. Gezi eylemleri ile başlayan süreç, MİT Tırları ve Darbe Girişimi ile devam etti. Bunların ekonomik tahribatı büyük oldu. Akabinde ABD Başkanı ülke ekonomimizi iflah ettireceğini bizzat kendi ağzı ile söyledi. Daha sonra tüm dünyada yaşanan korono virüs süreci ve şimdi de Ukrayna savaşı! Gerçi ülke olarak etrafımızda savaş olmayan ülke neredeyse kalmadı ya neyse! Bu şartlar altında bir ülkenin ekonomisi sizce nasıl iyi olabilir? Evet, ekonomi kötü diyorsunuz, sorumluları da işaret ediyorsunuz ama ekonominin neden kötü olduğuna dair sosyolojik ve ekonomik bir değerlendirme yapmıyorsunuz.

Sizce şu yukarıda yazdığım süreçler herhangi bir Avrupa ülkesinin başına gelse ekonomisi ne halde olurdu? Objektif olalım. Bunlar normal şeyler mi? Siz Almanya gibi ülkede böyle şeyler yaşıyor musunuz? Merak ediyorum. Demem o ki dışarıdan bakıp külhanbeyi gibi siz bunlara nasıl sabrediyorsunuz demek yerine ülke olarak yaşadıklarımıza empati yaparak konuşun lütfen. Bu millet 20 sene boyunca kimseyi kara kaşı veya kara gözü için iktidarda tutmadı. Rakamlar ortada, ülkenin başından geçenler ortada. Anlamayı denerseniz insanların neden bu iktidara oy verdiğini kavrayabilirsiniz. Her neyse, ülke şartlarında bir bilete 500 TL verecek durumumuz yok. Ayın sonunu hesap etmek zorundayız diyerek bu futbol dışı sohbeti yine Trabzonspor ile kapatıyorum.
                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 17:36.

Yorum

• Geliri 3 katına çıkan halkın gideri ortada, alamadıkları ortada. Ülkenin içini belki o uydurdugun gelirin 10 katını kadar hortumladılar, ona buna peşkeş çektiler. Bunlarıda konuş bakalım. Görende akepeden önce millet götünde donsuz dolaşıyordu sokaklarda. 2001'den büyük kriz var şu an ama gelmiş bunun gibi borazancılar şakşakçılık yapıyor
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Burası siyaset yeri değil arkadaşlar.
                    Ortak paydamız Trabzonspor.
                    Herkesin inancı, siyasi görüşü, yaşamı farklı.

Hep birlikte cumartesi Trabzon'da pazar İstanbul'da kutlama yapacağız.

Takım bizim ülke bizim.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Satılan bilet 51 bini geçmiş helal olsun
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2011de 61000 seyirci var diyoduk ozaman fiili satilan bilet ne kadardi bilen varmi..cunku 75000 satilmicak gibi..nekadar dolu olur bir degerlendirme yapcam bolen varmi

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanlis bilgi mustafa topaloglu trabzonsporludur kardesi hilmi topaloglu 8tasliydi
                          davut gülogluda trabzonsporluymus ben bu davutu yillarca şıkesporlu biliyordum
                          topaloglundan ve gülogludan özür diliyorum
                          davut trabzonspor marsi yapsa keske rekor kirar kesin
                          Ekli dosyalar
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Biraz daha yükselelim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz daha yükselelim
                              Forma hakkında belki bir ipucu yakalarım diye girdim linke.. linkte yarım saattir Demet Akalın ile Aleyna Tilki'nin kavgasını okuyorum..

Üzülme Tilki seneye şampiyonluk şarkısını sen söylersin
                              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 19:39.
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2011de 61000 seyirci var diyoduk ozaman fiili satilan bilet ne kadardi bilen varmi..cunku 75000 satilmicak gibi..nekadar dolu olur bir degerlendirme yapcam bolen varmi
                                48000 gibi hatırlıyorum. 40 binlerdeydi ama ona eminim. Ama benim biletimle 3 kişi girmiştik maça 61bin olayı da o sene 61. dakika kutlamaları olayı başlamıştı ayrıca cumhuriyet tarihinden kuran-ı kerim ayetlerine, şenol güneşin yaşından bilmem nereye kadar herkes 61 sayısını çıkarıyordu bir şekilde ahhaha o yüzden 61bin deniyordu. Ancak stada sığmıyorduk zaten herkes ortalara toplanıyordu bunun üzerine 1 bilete 2,3 kişi girince bence 65-70 bini bulmuşuzdur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X