Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbulda inanılmaz kutlandı heryere katıldık konvoylar horonlar şenlikler

ama gerçekten trabzonda olmak isterdim. burası böyleyse orası inanılmazdır.

Stad atmosferi inanılmazdı ekrandan göründüğü kadar. maç bileti bulamadığımız için gidemedik ama

buna eminim ki o stadda bugün en az 60 bin kişi vardı keşke ben de gitseymişim dedim
    Gurbette olduğuma ilk kez pişman oldum. Neyse yarın geçer bu his herhalde )
    Bize her yer TRABZON

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diktatör olsam kelleni almıştım çoktan. Naçizane istekte bulunuyorum ben
      Diktatörlerinde eli her yere ulasmiyor ama.Güvenli bölgedeyim!

Yorum

• Allahım sana şükürler olsun , yazmaya kelimeler yetmez harika bir sezon müthiş bir gece.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sonunda geldi bee
          Doydunuzmu kutlamalara çilekeş Trabzonsporlular.

Yorum

• tribün açısı daha fena
            ( ゚д゚)

Yorum

• Şampiyonluğun ilan maçıydı, edildi, gerisi teferruat, tebrikler şampiyon Trabzonspor ! Teferruatlar da zamanı gelince konuşulur. 🙂 Şimdi haklı sevinci yaşama zamanı.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Hayatta verdiğim en güzel kararlardan biriydi bu maç icin Trabzona gelmek.

Macin gercekten bittiginden sonra sahaya gelenlerin o goruntusu asla silinmeyecek aklimdan. Aglayanlar, kendilerini yere atanlar ve birbirini teselli etmeye calisanlar.

Gozlerim dolu doluyken yillarca beraber Tsun en kotu sezonlarinda Avni Akerde beraber maclara gittigimiz yurt oda arkadasimi gormem ve dolu gozlerle sarilmamiz.

Guvenlik gorevlisi ve taraftarin buyuk horonu...

Ve komik bir ek olarak. Bakasetasi bogacak derecede saran taraftar ve Bakanin bu olaydan pek de sikayetci gorunmemesi..

Mukemmeldi. 38 Senenin acisi..
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

tribün açısı daha fena
                  Çok acayip baskın bir karakter.
                  Şunu herkes yapmaz.

Özel adam.. Çok özel.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonunda geldi bee
                    Doydunuzmu kutlamalara çilekeş Trabzonsporlular.
                    Kardeşimle birbirimize sarıldık sonra leyla ile mecnundaki yılbaşına döndü kutlama.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok acayip baskın bir karakter.
                      Şunu herkes yapmaz.

Özel adam.. Çok özel.
                      İzlerken herkes aynı şeyi hissetmiş muhtemelen. Beratın etrafını sardı millet bir tribe girdi bırakın falan diye. Hamsikin etrafı sarıldı adam zıplamaya başladı.

Ortamda en fazla sevinen, anın tadını çıkaran hamsik herhalde
                      ( ゚д゚)

Yorum

Kardeşimle birbirimize sarıldık sonra leyla ile mecnundaki yılbaşına döndü kutlama.
                        Ah sevgili kardeşim en güzelini yaptın. Ben 1.5 saat kendime gelemedim bi ara göğsüm sıkıştı fenalaştım, pendik sahile inip kutlamalara başlayayım dedim daha kötü oldum yürüye yürüye döndüm ancak kendime geldim. Bu takım neler yaşattı bize arkadaş off ulan off.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ah sevgili kardeşim en güzelini yaptın. Ben 1.5 saat kendime gelemedim bi ara göğsüm sıkıştı fenalaştım, pendik sahile inip kutlamalara başlayayım dedim daha kötü oldum yürüye yürüye döndüm ancak kendime geldim. Bu takım neler yaşattı bize arkadaş off ulan off.
                          Bizim millet normal sevinmiyor ya. Bu kadar yıl beklemenin, eziyetin patlamasının büyük olacağı belliydi. Artık Hatay maçına yenikapıya giderim, türkiye kupası finalinde olimpiyatta sevinirim. Şiddeti biraz daha hafif olur herhalde, daha yeni tsli yaptım kardeşimi korkup bırakmasın
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Olimpiyat Stadı'nda sahaya dalan 8taş taraftarı , 2010'da kaybettikleri şampiyonluk sonrası kadıköy'ü yakan şerefsiz şikeciler , şikenin ağababası cinconlular , taraftarın sahaya girmesine takmış.Beter olun ulan pezevenkler..Siz anlayamazsınız bizi , anlamanız mümkün değil.Kudurun İsmail Köybaşııııııı

Yorum

• Maç başladığında kalbim duracak sandım.
                              Aşırı heyecan yaşadım.
                              Sağ salim maçı izlemeyi tamamladım ve elhamdülillah şampiyonluğa ulaştık.
                              Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Sırada Türkiye kupası ve Süper kupa da var.
                              Kıskananlar çatlasın.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Maç sonunda yaşananlar başımıza iş açmasa iyi.Takım şampiyon olmuş, dingilin biri gitmiş Boffin'e yumruk atıyor, Allah akıl fikir versin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X