son maçlarda oynadığımız oyunun artık hiçbir önemi yok. çünkü artık ş a m p i y o n u z
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Maca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.
Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.
Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum...Daha yolumuz cok uzun..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
istanbulda inanılmaz kutlandı heryere katıldık konvoylar horonlar şenlikler
ama gerçekten trabzonda olmak isterdim. burası böyleyse orası inanılmazdır.
Stad atmosferi inanılmazdı ekrandan göründüğü kadar. maç bileti bulamadığımız için gidemedik ama
buna eminim ki o stadda bugün en az 60 bin kişi vardı keşke ben de gitseymişim dedim
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki her sene sampiyon oluyoruz.Bir burukluk var, öyle cok sevinemedim.Hayirdir In Sha Allah.Belki haberlerde mal gibi sekiztasin meselesi dolastigi icindir.En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.05.2022, 03:20.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam diktatör bey.( ゚д゚)
Yorum
-
Sahaya erken girme işi yüzünden doğru düzgün sevinemedim bile statta, bukadar aptallık olamaz.
Statta heralde 60bin kişi falan vardı merdivenler bile doluydu içeri nasıl girdi okadar kişi ilginç
Keşke deplasmanda şampiyon olsaydık dedim malesef
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum