Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son maçlarda oynadığımız oyunun artık hiçbir önemi yok. çünkü artık ş a m p i y o n u z

Yorum

• Maca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.

Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Hayatımın en güzel günü bugündü. Trabzon bambaşka güzeldi bu gece. Hala inanamıyorum biz şampiyon olduk.

Yorum

• Emeği geçenlerin hepsinin eline koluna yüreğine sağlık. Tüm taraftarımızı, gönül verenleri, oyunucusunu, yöneticisini kutluyorum. Çok bekledik. Çok biriktik. Çok hakettik. Sonunda ŞAMPİYON TRABZONSPORUMUZ…

Yorum

• Biz bu isi basardik.
            Biz basardik bu isi.
            Biz Sampiyon olduk.

SAMPIYON TRABZONSPOR
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.

Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum.
              Olabilir. Gönderdigimiz bir cok oyuncu özel motivasyonla oynuyorlar bize karsi. Sirf bize özgü bir sey degil. Üclü cetenin de basina geliyor sIklikca..Antalyaspor maci cirkinlestirmedi kesinlikle..Oyuncularin hirsli olmasinda bir problem görmüyorum. Sen oynarsin Liverpool gibi karsindaki takimin oyuncusu istedigi kadar hirsli oynasa ne yazar ..Daha yolumuz cok uzun..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• çok değişik duygulardayım.
                ilk defa şampiyonluk kutladık ne yapacağımızı şaşırdık attık kendimizi üsküdara çok eğlenceliydi

maç çok stresliydi ama sonu güzel bitti.

artık şampiyonluk stresi diye birşey yaşamaycağız bu çok iyi oldu..

SONUNAAAAA KADARRRRR

Yorum

• istanbulda inanılmaz kutlandı heryere katıldık konvoylar horonlar şenlikler

ama gerçekten trabzonda olmak isterdim. burası böyleyse orası inanılmazdır.

Stad atmosferi inanılmazdı ekrandan göründüğü kadar. maç bileti bulamadığımız için gidemedik ama

buna eminim ki o stadda bugün en az 60 bin kişi vardı keşke ben de gitseymişim dedim

Yorum

• Sanki her sene sampiyon oluyoruz.Bir burukluk var, öyle cok sevinemedim.Hayirdir In Sha Allah.Belki haberlerde mal gibi sekiztasin meselesi dolastigi icindir.

Yorum

• Yeni düştük eve. Allahım ne gündü ya

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanki her sene sampiyon oluyoruz.Bir burukluk var, öyle cok sevinemedim.Hayirdir In Sha Allah.Belki haberlerde mal gibi sekiztasin meselesi dolastigi icindir.
                        Bu saatten sonra kimse cesaret edemez buna..Gelecek seneye saklayacaklar artik..Mide bulandirmaya huzurumuzu kacirmaya calisabilirler..Takip etmemek en iyisi..Bizim isimiz artik Sampiyonlar Liginde..
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.05.2022, 03:20.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şükürler olsun Allahım, daha yeni geldik Üsküdar dan felaket bi kalabalık vardı her anlamıyla efsane bir gündü emeği geçenlere teşekkürler.

OOOLLLLEEEY OLLEWEYYYYT OLLLEEYYYY OLEEEEEEEYY ŞAMPİYONNNNN TRABZONNNNN

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam diktatör bey.
                            Diktatör olsam kelleni almıştım çoktan. Naçizane istekte bulunuyorum ben
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Sahaya erken girme işi yüzünden doğru düzgün sevinemedim bile statta, bukadar aptallık olamaz.
                              Statta heralde 60bin kişi falan vardı merdivenler bile doluydu içeri nasıl girdi okadar kişi ilginç
                              Keşke deplasmanda şampiyon olsaydık dedim malesef

Yorum

• Emeği geçenlere, özellikle uğurcan'a canı gönülden teşekkür ediyorum.
                                Bize bu duyguyu yaşattınız...
                                Emekleri çaldın yine.
                                Günahkarsın Fenerbahçe !
                                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X