İlk olarak maxim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladım, sanırım bu yolu seçeceğim, çok teşekkür ederim. peki bunun kontrolünün katılığı ne seviyede? maç bitince değil de stada girer girmez yapsam bunu nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Bu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide şu maç başlamadan şampiyon olmuş oluruz belli olmaz2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim uşaklar maça gizli mi hazırlanıyor ne? Hiç idman fotosu paylaşmıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse umursamaz orada çimi herkes girer de inş erken girme falan olmaz. Rezil olmayalım sonra.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım 2 gün izinliydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCuma günü şampiyon yapacağım bu takımı, kökten çözüm( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir durumda yani fb cumadan puan kaybederse sokaklara dökülecekmiyiz yoksa birgün sabredip kendi maçımızdan sonramı kutlayacagız. Bunu konu bir açıklığa kavuşsa. Şahsen ben fb maçından sonra kutlamak istemem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum