Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kusura bakmayın ama böyle tarihi bir anda sahaya seyirci girmemesini beklemek biraz hayal. normal sıradan bir takım başarı elde ettiğinde dahi bunu yaparken, dünya üzerindeki en tutkulu taraftarlardan birinin 38 sene onca olaydan sonra bulduğu imkanı değerlendirmemesi pek gerçekçi değil.
    Arkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anladım, sanırım bu yolu seçeceğim, çok teşekkür ederim. peki bunun kontrolünün katılığı ne seviyede? maç bitince değil de stada girer girmez yapsam bunu nasıl olur?
      Bu maçta güvenlik önceki maçlarda ki gibi olursa geçiş yapılabilir. Güvenliğin seyrek olduğu noktalar da var oralardan atlayış yapabilirsin.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.
        sizi anlıyorum, çimler açısından olay doğru olabilir ama bir teraziye koyun Allah aşkına çim kalitesini hangi taraftar o anda düşünebilir
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Bu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Arkadaşlar burda kale arkası bileti satacak olan var mı? Arkadaşım için.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.
              Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu

Yorum

• Bizim uşaklar maça gizli mi hazırlanıyor ne? Hiç idman fotosu paylaşmıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Altay kulübü de lig tescil edilmesin diye yazı yayınlamış. Küme düşen beceriksiz takımlar da iyi alıştı. Başarısız olalım ama küme düşmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belkide şu maç başlamadan şampiyon olmuş oluruz belli olmaz
                    Öyle bir durumda yani fb cumadan puan kaybederse sokaklara dökülecekmiyiz yoksa birgün sabredip kendi maçımızdan sonramı kutlayacagız. Bunu konu bir açıklığa kavuşsa. Şahsen ben fb maçından sonra kutlamak istemem.
                    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim uşaklar maça gizli mi hazırlanıyor ne? Hiç idman fotosu paylaşmıyorlar

Takım 2 gün izinliydi

Yorum

Kimse umursamaz orada çimi herkes girer de inş erken girme falan olmaz. Rezil olmayalım sonra.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse umursamaz orada çimi herkes girer de inş erken girme falan olmaz. Rezil olmayalım sonra.
                          Cuma günü şampiyon yapacağım bu takımı, kökten çözüm

Yorum

Takım 2 gün izinliydi
                            Anladım hocam kaçırmışım o detayı teşekkürler. İnsan her an fotoğraf, video görmek istiyor

Yorum

Cuma günü şampiyon yapacağım bu takımı, kökten çözüm
                              Erol hocam çözecek o maçı <3
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle bir durumda yani fb cumadan puan kaybederse sokaklara dökülecekmiyiz yoksa birgün sabredip kendi maçımızdan sonramı kutlayacagız. Bunu konu bir açıklığa kavuşsa. Şahsen ben fb maçından sonra kutlamak istemem.
                                Fener kendi eliyle şampiyonluğumuzu ilan etmiş olur ve bu onları daha da kudurtur, fena mı olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X