Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligde 26 haftadir lideriz bu şerefsizler takılmış bir penaltiya 😂 Istanbulda İnşallah büyük bir organizasyon olur gözler önünde cildirsinlar, kudursunlar. Baska birsey de yapamazlar zaten.
    Kupa finalinde yapacağız o organizasyonu , olimpiyat stadını doldurarak.Gözlerinin içine baka baka , gözlerinin önünde Türkiye Kupası'nı da alarak inşaallah kudurtacağız şikeci itleri...

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugun direkler kurtardi bizi
      nasil
      bir oyun anlayisi nasil bir korkaklik bu anlamiyorum
      Şampiyonluğu neredeyse garantilediğimiz maçta bile insanı tiksindiriyorsun !!!!

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sene en büyük dalga malzemelerinden biri de, o embesillerin kendilerini 2-3 hafta daha olsa şampiyonduk diye teselli edip seneye aynı hava ile yine tokat yiyecekleri gerçeği. 1 ay önce Beko televizyon kıran adamlar şimdi şampiyonluk kaçtı havasında. Akıllanmaz ve geri zekalı bir camia cidden.
        Aynen ben de senin dediklerini yazıyorum salyaları akanlara. İyi oldu seneye İso ile başlasalar ayrı dert yabancı getirseler ayrı dert. Bu ikilem bi 2 sene uğraştırır onları.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Konya yendi..şu şikecileri ikincilikten etse ne güzel olur... nasıl olsa bjk ye puan bırakacak bunlar...
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• şu adana maçımızın tamamnı nerde izleyebilirm renkdaşlar

Yorum

• Aykut kocaman:Tamamen Türk futboluna vurgu yapmak için 'Radar fenerbahçe'ye tutuldu' dedim. Ben hala aynı yerdeyim. fenerbahçe o gün herkes kadar temizdir, herkes kadar kirlidir. Hiçbirimizin farkı yok......Trabzonspor Kulübü bu açıklamayı yayınlasa yeter yeni yaptı bu açıklamayı adam fenerbahçenin ne olduğunu direk söylüyor zaten.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Her sene yeni umutlarla başlardık sezona ve her sene aynı umutlarımızı, şike ile, şaibe ile, 1001 türlü entrika ve hakem oyunları ile, hak ettiğimiz şampiyonluklarımızı göz göre göre gasp edilişini çaresizce izlemekle yetinirdik ne yazık ki. Bu uğurda ne canları feda ettik, Eskişehirde, Samsunda, Trabzonda...1996, 2004, 2005, 2011 ve 2019 sezonlarını iyi hatırlayanlardanım...Dile kolay, yaş gelmiş 46ya....Ülkenin adalet düzeninden gram umudu olmayan benim gibi niceleri, dünkü galibiyetten sonra yüzlerinde tebessüm ve biraz da hüzün oluştuğuna yemin edebilirim fakat ispatlayamam. Daha önce belirttiğim gibi en çok bordo mavi renklere gönül veren çocuklarımız ve evlatlarımız için seviniyorum lakin cefasını bizim nesil çekti diye düşünüyorum ve ümit ediyorum ki sefasını onlar süreceklerdir. Sonunda oldu, hepimiz bir rüya ve hayal aleminde gibiyiz fakat şampiyon olduk bu sefer resmi olarak da....Rabbim sana şükürler olsun ki bu vefa ve cefakar taraftar sonunda hak ettiği mutluluğu ve gururu sonuna kadar yaşayacak....ŞAMPIYON TRABZONSPOR!
                  En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 25.04.2022, 13:51.
                  Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Djanini attı şampiyonluk geldi

uğurcan havadan köşeye giden toplara niye uçmuyorsun?
                    2 kere aynı golü yedin hem de çok şık goller

yerden köşeye giden topu çıkarıyorsun ama havadan geleni izliyorsun
                    acayip işlerin var

topu izleme yerine topa uç

A.ömür önümüzdeki 5 yıl sadece şut çalışması yap
                    sabah akşam şut at

yıllar oldu şut atamıyorsun
                    rezil penaltı atışı
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 24.04.2022, 21:05.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye'den gazetecilik örneği

VAR protokolüne göre yanlış

Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.

Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.

Nasıl gol şansına engel olmamış? Kouassi, topa vuran adamın hemen arkasında.

Meslek onuru ayaklar altında...
                      VARAN 2:

"Penaltı atışında VAR karışmasa daha doğru olurdu.

Neden? Her ne kadar ihlali yapan savunma oyuncu topa vuruyor olsa da arkasından gelen bir Trabzonsporlu futbolcu yoktu." (Ömer Faruk Ünal - Türkiye)

İki seçenek var:

1) Ya herkes Kouassi'yi görmeyecek kadar kör!
                      2) Ya da bilinçli bir provokasyon ateşine odun taşıyorlar.

Trabzonspor yorumcuları, pısırıklığı bırakıp şu zerzevata bugün had bildirmeyeceklerse, ne halta yarıyorlar...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aykut kocaman:Tamamen Türk futboluna vurgu yapmak için 'Radar fenerbahçe'ye tutuldu' dedim. Ben hala aynı yerdeyim. fenerbahçe o gün herkes kadar temizdir, herkes kadar kirlidir. Hiçbirimizin farkı yok......Trabzonspor Kulübü bu açıklamayı yayınlasa yeter yeni yaptı bu açıklamayı adam fenerbahçenin ne olduğunu direk söylüyor zaten.
                        Herkes biliyor 30 yıl sonra açıklarlar. Önemli olan şimdi konuşmaları ama nerde o yürek ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

VARAN 2:

Neden? Her ne kadar ihlali yapan savunma oyuncu topa vuruyor olsa da arkasından gelen bir Trabzonsporlu futbolcu yoktu." (Ömer Faruk Ünal - Türkiye)

İki seçenek var:

Trabzonspor yorumcuları, pısırıklığı bırakıp şu zerzevata bugün had bildirmeyeceklerse, ne halta yarıyorlar...
                          Ömer Faruk Ünal provakatörün biri yahu, Ercanlar denilen tetikçiyle birbirlerini gazlayıp duruyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• Yana yana Trabzonspor konuşulan program ararken iyi gider.

Yorum

• Bu arada Adana DS, Müslüm Gürses şarkıları tribünde çok güzel olmuş. Etkileyici. Trabzon'da da çalsa gitmez mi acaba

Yorum

VARAN 2:

İki seçenek var:

Sadece bu değil beinsportstaki altan da protokole göre hatalı falan dedi.

Kimsenin konuşmadığı esas penaltı pozisyonu var. Hiç konuşan görmedim, gayet açık eli svensondu yanılmıyorsam. VAR çağırmalıydı. Üstüne adsnin kazandığı penaltıda da Ahmetcan faul yapmadan önce rakibin eline çarpıyor top. Hücum eden oyuncunun eline istem dışı da olsa çarpıyorsa ihlal sayılıyor normalde. VAR'ın çağırması lazımdı, var protokolü falan buralarda sorgulanmıyor nedense. Bize gelince
                                saçmalayıp en azından algı yapmış oluyorlar
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X